icon

Začíname pracovať na bábätku v lete 2012

alka127
27. jan 2012

Ahojte...mam 1,5ročného chlapčeka, bývame v Ba...V lete by sme chceli zacať pracovať na druhom babatku....Prida sa k nám niekto? Rada sa podelím o moju radosť ešte s niekým 🙂 🙂 🙂

drnduliak
26. aug 2012

@typa jasne ze odpusti, bude rado ze ma maminku pohodacku 😉 take it easy🙂

gabrielapatrik
27. aug 2012

@janicka11 tak prajem veľa šťastia.. Aj ja som chcela trojročný rozdiel, chcela som ísť s materskej na materskú, len potom prišiel zlom, že som sa tešila do práce, tešila som sa do zaradenia medzi ľudí po takej dlhej dobe a po prísun väčších peniažkov, viac možností ma to aj tak naplnilo, že: "Tak teraz nie"...
Dnes som dostala menzes, tak tento mesiac nič... Tak skúsime na dovolenke, tak verím, že to príde čo najskôr... Mám takého tušáka 😀...

gabrielapatrik
27. aug 2012

@hybrida Aj ja som to tak mala... Je to úplne normálne, v prvých týždňoch tehotenstva... Ja som sa tiež veľmi bála a všetko dobre dopadlo... To len maternica reaguje na zmeny (v skratke) 😉 ...

hybrida
27. aug 2012

@gabrielapatrik dakujem snad bude vsetko ok vo stvrtok idem gyneske 😉

gabrielapatrik
27. aug 2012

@hybrida Určite bude všetko v poriadku žiadne strachy... 😉 😉 😉

kukku
27. aug 2012

Ahojte! Včera sme boli na hodoch a tak dobre som sa "vykolotočovala", až som mala výčitky svedomia, či to nemohlo nejako uškodiť snažilkovaniu 😒 To viem, že v tehotenstve sa to neodporúča, ale o tom som ešte nepočula, či to môže nejako súvisieť napr. s uhniezdovaním. Neviete o tom niečo bližšie?

karingalova
27. aug 2012

ahojte babenky tak čo tu máte nové? ja som po dovolenke v práci a nechce sa mi vobec ale konečne sme presťahovaný vo svojom domčeku už nie som tak vystresovaná z toho všetkého. tento mesiac to nevyšlo aj ked mi zas meškala mrcha 5dní. neviete mi poradiť mala by som brať aj nejaké vitamíny aby sa nám zadarilo. Už mi aj v robote vyhoveli budem mať volné víkendy takže budem aj s drahým a možme sa naplno venovať snaženiu 🙂

drnduliak
27. aug 2012

@kukku ja neviem, ale podla mna ako by ti uz len mohol kolotoc ublizit??akurat, ze by ti dobre zle bolo (ako mne byva, uz len ked ho vidim 😅 )...ved ani nevies, ci mas dovod sa stresovat alebo nie...ja to berem tak, ze pokym o tom neviem, tak tehotna proste nie som, kludne si dam aj za poharik - jeden, dva, tri 😀

kukku
27. aug 2012

@drnduliak Máš pravdu 🙂 Zle mi nebolo, je mám rada kolotoče "divoké", aspoň som sa dobre "vykričala" 😀

kukku
27. aug 2012

@karingalova Ahoj! Mne dr. odporučil vitamíny LadeeVita, vraj majú dobrý vplyv na počet dozretých vajíčok aj na uhniezďovanie. Môžu sa brať potom aj v tehotenstve. Kukni na nete: www.ladeevita.sk 🙂

erika26277
27. aug 2012

No babenky tak som testla......a sú tam, sú tam ....krásne úplne výrazné // čiaročky, neskutočne sa teším...... 🙂 🙂 🙂

alka127
autor
27. aug 2012

@erika26277 Supeeeeeeeeeeeeeeer🙂Gratulujem🙂

lenka_b
27. aug 2012

@erika26277 Waw 🙂 Gratulujem 🙂) Uz nech aj nam ostatnym sa zadari 🙂))) Teda ja som vysadila lieky len pred 3 tyzdnami, ale tiez som taka nedockava 🙂)) Este raz blahozelam a tesim sa s tebou🙂

erika26277
27. aug 2012

@alka127 ďakujem moc...... uvažujem že kedy navštíviť môjho dokiho...... či už pôjdem tento týždeň alebo či ešte počkám.....

erika26277
27. aug 2012

@lenka_b ďakujem......

alka127
autor
27. aug 2012

@erika26277 No nakolko moj mal dovolenku, ked som chela ist tak nakoniec som isla ked som bola už v 8tt...

erika26277
27. aug 2012

@alka127 no ja to tiež vidím tak ,že pôjdem asi až 11.9., mám vtedy zápis do školy..... a papier od dokiho sa zíde do roboty......ušetrím dovolenku...... nevieš nejakú dobrú stránku, kde sa dá zistiť podľa MS v ktorom som asi týždni.......nakoľko som mala poslednú mrchu 16.7........to už je dosť dávno..... 🙂 🙂

alka127
autor
27. aug 2012

@erika26277 fiha tak toto neviem...ja som mala poslednu 2.6. a Dr. mi podla toho vyratala termín a ultrazvuk ho potvrdil....sranda, som si myslela, že podla ultrazvuku sa termin posunie na neskor🙂

alka127
autor
27. aug 2012

dievčatá tak toto je naše mini mimi🙂11+2tt🙂

typa
27. aug 2012

krasna fotecka 😉 Pekne rastiete...len tak dalej 🙂 Sa tesim,ze nas informujes.

petra92
27. aug 2012

@erika26277 ajoj a Gratulujem 🙂 ak chceš zistit v ktorom si asi týždni daj si do Googlu tehotenská kalkulačka alebo www.academy.sk a tam to nájdeš.Mne to vypočítalo presne tak isto ako lekár.

hybrida
27. aug 2012

podla tejto tehotenskej kalkulacky by som mala byt v 5tt.u lekarky som bola v piatok a pytala sa ma kolko mi meska ja ze 3 dni a povedala ze som dosla skoro ze mam dojst az o tyzden ze este nic nevydi... 😒 ja sa v tom moc nevyznam ako to vlastne je 😒

erika26277
27. aug 2012

@petra92 díky moc.....

zuzik1983
27. aug 2012

@erika26277 gratulujem 🙂 a pockaj aspon 2 tyzdne, ako ti bude meskat, aspom mne tak povedala dr, tak som k nej tak aj isla

erika26277
27. aug 2012

@anait už som si to pozrela, podľa tejto kalkulačky som v 6tt +1 a termín mi vypočítalo na 22.4.2013..... 🙂 🙂

erika26277
27. aug 2012

@zuzik1983 díky......mne to už mešká 16 dní .....ale k dokimu chcem ísť tak o dva týždne.... 🙂

alka127
autor
27. aug 2012

@typa Dakujem a ja vas stale budem informovať, lebo sa chcem s vami podelit o moju radosť🙂

zuzik1983
27. aug 2012

@erika26277 mne vychadza termin o den skor , teda 21 aprila 😉 teda podla ovulacie, lebo viem, ze som mala posunutu o 4 dni

alka127
autor
27. aug 2012

@erika26277 ja som si tiež podla tej kalkulačky teraz rátala a vyslo mi tak ako mi povedala Dr. a ako mi aj ultrazvuk potvrdil🙂