Začíname pracovať na bábätku v lete 2012
Ahojte...mam 1,5ročného chlapčeka, bývame v Ba...V lete by sme chceli zacať pracovať na druhom babatku....Prida sa k nám niekto? Rada sa podelím o moju radosť ešte s niekým 🙂 🙂 🙂
@drnduliak
no ved ja tiez tak isto, pocas ovu a teraz mam este do ovu dost daleko, ale chut vacsia je uz tu 🙂 a to ani macu neberiem, len ten caj pijem 🙂 no ale sa na tom aj zabavam, ze doteraz to bol vacsinou muz, ktory to inicioval a teraz ja, tak asi je aj rad 🙂 tak som nedockava, ako to cele dopadne tento mesiac... a beries aj nejake vitaminy, nieco ine okrem tej maci?
Dievčatá, aj my sa snažíme od leta, ale nejako nám to nejde..
@lucka120
no vitaj v klube 🙂 takych nas je tu dost 🙂
@alzbeta828 ďakujem 🙂 dosť ma to trápi, verím v to, že sa nám zadarí.. 🙂
@alzbeta828 kazdopadne toto snazenia cloveka pekne nauci trpezlivosti 😉 nie je to zla skola do zivota, no nie?? 😉 ja to beriem zatial sportovo, ale bola by som rada keby sa to podarilo. z vitaminov je super kyselina listova, kvoli vyvinu nervovej sustavy babatka, berie sa v1. trimestri ale odporucali mi to v lekarni brat aj teraz ked uz planujeme, pre istotu 😀
@alzbeta828 a snažíte sa už niekoľko rokov alebo ste len teraz v lete začali??
@drnduliak
ved ja to nejak tragicky este neberiem, ked to bude rok a nic, tak uz to budem inak vnimat...no ja som nebrala ziadne vitaminy ani pocas prveho tehotenstva, skusala som ten babyplan aj tu kyselinu, ale byvalo mi z toho strasne zle, resp. mne bolo az do 4. mesiaca brutalne zle stale, takze som toho vela nemohla 🙂 snad am to teraz tak nezlozi 🙂 a keby aj, kludne, nech, budem grcat od rana do vecera, len nech sa uz zadari 🙂
Ahojte, my sa snažíme od júna a stále ešte nič, ale snáď sa zadarí.🙂)))))))
@lucka120
my sa "tomu" nebranime asi 3 mesiace, ale tak ozaj naplno sme teraz v auguste skusali...mame uz dvojrocneho chlapceka, ale toho sme na prvy sup, tak som preto teraz trochu sklamana, som myslela, ze to pojde lahko a nie...ale ako som pisala vyssie, zatial to nejak tragicky neberiem, to je este malo casu, ale ja by som rada isla z materskej na matersku, tak ma trochu tlaci cas... 🙂
a kukam, ze vy tiez len teraz 🙂 som pozerala, ze mas uz babo 🙂 inak klobuk dole, ja som, ked mal maly 1 rok este ani nesnivala o tom, ze by som dakedy chcela este druhe dieta 🙂 asi musi byt velmi dobrucka 🙂
@jaruska8
ahoj,tak vitaj medzi nami 🙂 drzime si tu vsetky navzajom palce, tak sa pridaj 🙂 jasne, ze sa nam zadari, vsetkym 🙂
@alzbeta828 ja už jednu babuľku mám doma, tak som si myslrla, že druhé snaženie bude šup-šup, ale nie. 😀
@jaruska8
no to sme tu skoro vsetky tak isto na tom, ze jedno dietatko doma a druhe ani za nic 😒 ja to ale beriem pozitivne, teda to, ze viem, ze deticky mat mozem, ze sme aj s partnerom kompatibilny, tak to beriem len ako otazku casu...ono to pride...skor ci neksor...jasne, ze vsetky chceme, aby to bolo skor 🙂
@alzbeta828 Presne, beriem to pozitívne, len by som rada šla z Md do druhej, ale tak nejak bude. 😉
Ahojte babule. Mojmu partnerovi (26 r.) zistili na engokrinologii nízku hladinu testosteronu. Poslali ho aj na magnetickú rezonanciu hypofýzy. Stretli ste sa s tým niektorá?? Kedže sa snažíme o bábo tak mám obavy ako je na tom s plodnosťou. Nemal to partner niektorej z vás? Ako mu to liečili, prípadne ako rýchlo sa vám po liečbe zadarilo bábo?
A ete sa chcem spýtať tie kotré užívate MACU, užíva to aj partner? Načo je to vlastne dobré u chlapa? dakujeeem 🙂
@jaruska8
no ja mam tie iste plany ako ty z MD na druhu MD 🙂 a tvoja mala ma kolko rocikov? nas krpec ma 2 🙂 tak mna trochu tlaci cas 😒
@alzbeta828 Moja mala v júni dva. 😉
@zabka888
s tym problemom u priatela ti neviem poradit...ale co sa tyka korena maca, tak kukni sem:
http://www.mojalekaren.sk/prospekta-maca-30c-ps...
u nas to berie zatial len MM na kvalitnejsie a lepsie spermie, ja zatial nie...ale je to aj tema na MK osobitna o koreni maca, tak kukni aj tam, ak chces viac info 🙂
U nás bude asi najväčší vekový rozdiel medzi deťúrencami - môj syn má 7 rokov 😉
@jaruska8
jej, moj mal 2 v juli 🙂 ja chcem tiez pokracovat bez prestavky v MD 🙂 v praci ma tak skoro neuvidia 🙂
@alzbeta828
@kukku dakujem Vám baby, uvidíme čo povie lekár a potom ju kúpim 😉
@alzbeta828 @jaruska8 @lucka120 @kukku ja som tak nad tym rozmyslala, ze ake sme vlastne nevdacnice 😀 ved ruku na srdce, pomaly cely zivot sa trasieme, len nech preboha neotehotnieme, tlacime sa hormonmi a inymi svinstvami, naburavame cely reprodukcny system umelymi zasahmi a potom si jedneho pekneho dna zmyslime, ze chceme babo!a na povel 😅 potom sa pchame vitaminmi a bylinkami, proste z extremu do extremu...., myslim, ze sa potom nemozme prirode alebo inej vyssej moci cudovat, ze si zasluzime trochu vytrestat... 😅 aspon si clovek uvedomi, na kolko veci je prikratky

@alzbeta828 myslim ze ano 😅 aj preto som zmatena co s tou ovulaciou, lebo ja som na tieto veci vzdy dostala sialenu chut akurat v case ovulacie a teraz ako beriem ten prasok, trva to uz dlhsie, tak aj tento "zaruceny" priznak mi Maca trochu skreslila 😉 ale v dobrom, jasne 😅