Začíname pracovať na bábätku v lete 2012
Ahojte...mam 1,5ročného chlapčeka, bývame v Ba...V lete by sme chceli zacať pracovať na druhom babatku....Prida sa k nám niekto? Rada sa podelím o moju radosť ešte s niekým 🙂 🙂 🙂
@tynamartina prvykrat mi robili len hysteroskopiu- zistili "preliacinu" (uterus arcuatus) na maternici, ktora nemala byt dovod. po druhom raze sa priklanaju k tomu, ze asi to bude kvoli nej. tento mesiac idem na endokrinologiu a hematologiu, na genetike sme boli, cakame vysledky. som zvedava, ci nieco zistia... mne prvykrat tvrdlo brucho od 13tt., krvacala som, zacali kontrakcie... druhykrat mi tvrdlo brucho od 17.tt, povolil krcok, prisli kontrakcie... drzim palce sestre, nech im to uz konecne dobre dopadne. ja dufam, ze do tretice nam to tiez vyjde 🙂
@janka9900 ďakujem za odpoveď. Až tu zistujem ako často sa to stáva, je to smutné ale verím že sa to podarí aj vám aj mojej sestre 🙂
@elinka36 ahoj ja mám 35..... tak v pohode, mám 8 ročného syna a tiež sa snažíme o druhé bábenko, inak nám sa aj podarilo vo februári, žiaľ sme pred 9 dňami o bábenko prišli..... v 10 tt, missed abort...... prestalo nám biť srdiečko, ale dúfam že sa čo najskôr podarí, v júni začíname znovu..... tak sa k vám babenky pridávam..... 😵
babenky pridávam sa, mi tiež začneme v júni, jedno dieťatko už mám, 8 ročného nezbedníka a vo februári sa nám takmer na prvý šup podarilo druhé, žiaľ to neskončilo šťastne, nášmu anjelikovi prestalo biť srdiečko v 10 tt......tak sa snažím dať dokopy a v júni začneme znovu......tak Vám držím palčeky...... všetkým...... 😵 😵 😵
@erika26277 ahoj , vitaj medzi nami 🙂 Je mi lúto čo sa stalo ale ako píšeš treba sa dať dokopy a začať odznova 😉
@juranka aj ja ta pekne vítam🙂aj nám stacil jeden "vhodny"moment a bolo 🙂
@maryennn1
@janka9900 No dievčatá ja som asi čudná, ale už rok som nejadla rožok🙂resp. ak som si dala, tak max. som ich zjedla 10spolu za cele obdobie a aj to celozrnné🙂pečivo a chleba som uplne vylučila a vobec mi to nechýba, dam si ho len výnimočne a to je velmi málo🙂
@burelka takže budes dalšia do partie - vylapšenie postavy🙂
@erika26277 Aj ja ta pekne vítam🙂to co sa to stalo mi je luto🙂Ale tentokrat som predsvedčena, že v lete nám to všetkým vide a budeme sa tesit malým batôžkom🙂
@erika26277 jaaj, baby vy ste take bojovnicky co sa vam prihodili tie nestastne konce 😒 ja ako sa poznam asi by som sa zbierala aj 2 roky. ale tiez vsetkym nam drzim palce nech nam to vyjde a nech sme stastne 🙂
@alka127 to fááákt neješ vôbec chleba a pečivo a čo ješ namiesto toho? myslím na raňajky a tak... fuu tak to klobúk dole, to ja by som asi nevydržala 🙂
@erika26277 ach moja je mi ľúto, čo sa stalo, ver mi poznám to a je nás tu takých viacero, aj keď to máš ešte veľmi čerstvé, ale nezúfaj, vitaj medzi nami, úsmev na pery a v lete ideme všetky, na to 🙂 isto sa nám to podarí 🙂
@maryennn1 ja ranajkujem, resp. do 12,00 jem iba ovocie alebo pijem džús, takže vlastne mi to vobec nechýba....a ked si dam narp. rybičky, praženicu alebo nieco podobne tak k tomu jem zeleninu...takto viem, že si vahu udržím, lebo podla mna pečivo a chlebik robi najvacsie zlo🙂
@alka127 no veď presne ja si to tiež myslím, len sa bojím ako by som to bez toho chlebíka vydržala, a ako dlho ho už neješ? Normálne mám pokušenie to teraz vyskúšať bez neho, alebo ho obmedziť na minimum 😅 teda ak vydržím 😀 a cestoviny papáš? ja mám ešte problém z desiatou do roboty, lebo tam neviem čo by som si mala nosiť, keď nie chlebík, hmm? poraď 🙂
@erika26277 aj ja ta vitam medzi nami, je mi luto, co sa vam stalo ☹ ale vsetky sa dame do poriadku, v lete sa budeme spolocne tesit z dvoch ciarociek a o rok z batoztekov 😉
@alka127 @janka9900 hej žienky a ešte som sa rozhodla že budem žuvať ovsené vločky, vraj je to veeľmi zdravé a na sto rôznych spôsobov sa dajú pripravovať, dokonca aj fašírky vločkové sú (i Keď to už by asi pre mňa bol príliš veľký extrém 😀) idem spať, brú noc, zajtra sa vidíme 😉
jooj baby a ešte dnes som narazila na zaujímavé "videjko" tak ak sa chcete pobaviť a vybrať správnu podprsenku tak tu je 🙂 Brúú noc 🙂
https://www.youtube.com/watch?v=ppwmVgl2UDY@erika26277 Ahoj Erika,to ma velmi mrziiiiiiiiii ☹ na to su vsetky slova zbytocne,je to tazke a nikdy nezabudnes viem ☹ ale mate v nebi anjelika,ktory Vam urcite posle babatko!!! Tak sa len pekne pripravujme,aby sme to co najlepsie zvladli 😉 Citala som nejake prispevky a pridavam sa ku vsetkym Aj ja chcem schudnuuuut 🙂
Tak dievčatá, toto bola veľmi dlhá noc🙂 pred necelou pol hodinkou som úspešne dopísala svoju DP🙂Hurááááááááááááááá🙂O chvíľu ma čaká konzultácia, dufam, že dopadne dobre a možem ju dať do tlače🙂
Ahojte dievcata, takze pridavam sa k vam. Uz sice petrim medzi tohorocne januarovky a domka si pestujem svoju skoro 3mesacnu kvetinku a aj ked sa snazime uz od teraz najradsej by sme aby to vyslo prave na leto. 🙂 som po sekcii, co moze byt troska problem, tiez plne kojim a nerada, by som svoju Anicku o nieco ukratila, tak pokial v tom 6mesiaci nezacnem prikrmovat tak aj to snazenie je take pozvolne. Su tu nejake snazilky mamicky po sekcii?? Tak krasny dnik vam prajem.
@maryennn1 ja som si teraz pozrela to video 🙂 tak som sa tiez zasmiala ale by som aj chcela aby ta teta byvala u nas a by mi poradila aku velkost kupit 😀 ja som mala vzdy problem kupit podprsku. mam vacsie prsia a uzky chrbat ale v podstate nikdy som nebola uplne spokojna s kupenou podprskou 😀 😀
@sandrittta ahoj ja som po sekcii 🙂 a chystam sa snazilkovat v lete. mam 13 mesacnu babulku, prave spi tak mam chvilku pre seba 😉 ale som nevedela, ze by sme mohli mat problem s otehotnenim ☹ ja som kojila do 11 mes. kedy sa mala sama odstavila. zacala plne papat vsetko to co my a potom si vzdy cucla len rano a to asi 2 hlty a dovidenia. tak sa mi to zdalo malo pre rocne dietatko 🙂 a zacala som jej davat umele, to nechcela tak som jej skusila dat kravske a odvtedy vypije 400ml denne 😀 tak som rada...
@juranka no nie problem otehotniet, len ja som sa rozhodla prilis skoro sa snazit, moja mala ma len 3 mesiaciky,niektory tvrdia, ze po sekcii az po roku dalsie babo
@sandrittta jaj tak, tak to by som s tym suhlasila. ono je to kvoli tomu, ze sa musi jazva uplne zahojit aby sa potom ked zacne zase rast brusko pri druhom neroztrhla. myslim, ze to som citala aj ja, ze tak po roku. a tebe uz zacala menstruacia? lebo u mna (kedze som intenzivne kojila 🙂 )sa objavila az po 10 mes. od porodu 🙂
@juranka
@sandrittta
@erika26277 ahojte baby pekne vas tuu vitam a pevne verim ze sa nam too podari na prvy supp 😀
@sandrittta Ahoj aj ja som po sekcii aj ked už skoro 2 roky...tiež sa v lete chystáme snažiť 🙂 ono hovorí sa,že po sekcii je treba počkať z dalším tehotenstvom ale sú ženy,ktoré otehotneli ani nie rok po sekcii a všetko bolo OK 🙂 tak držím palčeky aj Tebe nech je hlavne všetko v poriadku 😉 ináč máš krásnu bambuľku 🙂 môjmu drobcovi sa páči,ked spolu pozeráme fotoalbumy,stále príde k obrazovke a ukazuje prštekom na ňu a vraví "popa,popa" 😀
@juranka nuz tak uvidime ked to ma prist , tak to pride. Ja mam menstruaciu normalne aj ked plne kojim.
@michaella7 Jeej, 😉 to je mile, dakujemee.od rana je priserne nervozna, tak som ju uspala na rukach a uz spi tretiu hodinku. Uz si ruku necitim.
nooo tak konecne doma od doktorov neznasam cakanie a teraz si musim pockat na vysledky z endokrinologie, dufam ze budu dobre 😉
@sandrittta ahoj moja sestra po sekcii otehotnela o 7 mesiacov, doktor jej sice zakazal otehotniet lebo predtym mala aj 2 potraty a nejake problemy ale nakoniec vsetko dobrre dopadlo a mam uz maleho rocneho synovceka a je zdravy ako repa tak neboj drzim palusky nech to pekne vyjde ako ma byt 🙂 a nech ste potom hlavne zdravi
@lusyla1 juj, dufam, ze mas pravdu a vsetko vyjde a dopadne podobne

@janka9900 smiem sa spýtať čo sa stalo prečo to nevyšlo, vieš moja sestra je na tom podobne 2 krát na prvý šup ale tiež koniec priskoro 19tt a 23tt. Teraz je opäť tehotná a dúfam že jej to konečne tiež dobre dopadne. Jej začnú kontrakcie a nie a nie ich zastaviť.Tebe niečo zistili? Lebo im nič .