icon

Začíname pracovať na bábätku v lete 2012

alka127
27. jan 2012

Ahojte...mam 1,5ročného chlapčeka, bývame v Ba...V lete by sme chceli zacať pracovať na druhom babatku....Prida sa k nám niekto? Rada sa podelím o moju radosť ešte s niekým 🙂 🙂 🙂

huncut
13. sep 2012

@drnduliak no dva páriky, to sú štyri detičky v dnešnej dobe viac ako dosť 🙂

huncut
13. sep 2012

@lucka120 to aj ja chcem, veľmi sa teším na tie pohyby v brušku, to som si fakt užívala 🙂 je to niečo neopakovateľné a neopísateľné, to len ženy cítia

drnduliak
13. sep 2012

@lucka120 neblazni, ved mas len 22 rokov, stihnes vynosit aj 7 ked budes chciet 😉

mentolka28
13. sep 2012

@drnduliak 😀 no hej, ved co to 4 deti 😀
@lucka120 ved jasne, ja pisem o sebe, nastastie nie je kazdy strachoprd ako ja 🙂

lucka120
13. sep 2012

@huncut ja tiež moja.. 🙂 tehotenstvo je neopísateľný "stav".. bruško,tehuľkovanie, nakupovanie vecičiek.. proste všetko čo k tomu patrí.. 🙂
@drnduliak svet patrí bláznom 😀 😀 ale nie.. treba súrodenca.. a potom aj o 5-10 rokov tretie.. 😀 😀 😀

drnduliak
13. sep 2012

@mentolka28 @huncut aj tak by som rada tie 3, dve po sebe a tretie pre radost neskor 😅

lucka120
13. sep 2012

@mentolka28 samozrejme.. každý má svoj názor.. 😉

mentolka28
13. sep 2012

@huncut presne, na tie pohyby sa najviac tesim.

jaruska8
13. sep 2012

Pohyby, tie boli super a štikútka!! 😀

drnduliak
13. sep 2012

@mentolka28 @huncut @lucka120 len potom sa bojim, ze by mi bolo luto, ze tie dve prve detuse su tim a to tretie je take osamotene a nebodaj by ma este napadlo naplanovat partaka aj jemu 😀 a potom ze ako clovek lahko pride k 4 detom...
joj, no ale kam to az zabieham, hlavne nech sa nam aspon to druhe podari 😅

elzu
13. sep 2012

@drnduliak Aha...no, tak cystu snad nemám, nikdy jsem teda neměla 🙂 ale ovulační špinění taky ne...tak uvidíme, jak se to bude vyvíjet...

Btw. holky, za jak dlouho po ovulce vám při pití alchemilky dojde MS? 🙂 Díky!

mentolka28
13. sep 2012

@drnduliak ale ved aj naraz mozu byt dve- tri 🙂 tiez nie zle 😀

drnduliak
13. sep 2012

@elzu jezkove zraky jasne, nechcem ta strasit, podla mna to mozes mat rozhadzane tym kojenim...a neplanujes prestat ked uz chcete nove babo?

elzu
13. sep 2012

@huncut 🙂 přesně, občas mi přijde, že mi šibe... 🙂 ale na nás to taky přijde, neboj 🙂

drnduliak
13. sep 2012

@mentolka28 pan boh zaplat, ja kludne tie tri ale pekne po jednom 😀

lucka120
13. sep 2012

@drnduliak keď budeš veriť, zadarí..4 detičky v dnešnej dobre je pre niektoré mamičky veľa.. ale existujú aj rodiny, ktoré majú svojich detičiek dosť a ešte si aj adoptujú.. 😉

elzu
13. sep 2012

@drnduliak Jo, jo, to víš, že plánuju přestat...jenže...pak mi to přijde líto...ale už je čas, myslím, že i Johance to prospěje...ale ona při kojení usíná, uklidňuje se, takže usím najít odvahu najít jiné řešení než kojení a vydržet to... 🙂

drnduliak
13. sep 2012

@lucka120 @mentolka28 holky to uz sme asi tymi predovulacnymi, ovulacnymi a postovulacnymi hormonmi v nadejnom (ne)ocakavni kramy take osprostene, ze tu uplne bez problemov basnime o 4 detoch, hihi...to by sa mi v beznom stave asi nestalo 😀

drnduliak
13. sep 2012

@elzu no my sme mali na to dudel, ale tiez by sme sa uz mohli od neho oducit a tiez na to nejako nemam sily ani chute 😅

lucka120
13. sep 2012

@drnduliak ja som vždy chcela mať véééééééééľku rodinu .. a aj na tom trvám.. aj keď 10 detí, ale zdravých.. 😉 Ženičky, na to nezabúdajte!!!!!!!

drnduliak
13. sep 2012

@lucka120 jasne, zdravie je prvorade, veru radsej 10 zdravych...tie raz vyrastu a budu nam robit na dochodok 😉

elzu
13. sep 2012

@drnduliak Ale dudel ti aspoň nedělá neplechu v cyklu, takže rozhodně jedno pozitivum má 🙂 ke všemu musí člověk dozrát 🙂dneska večer jsem Johanku dala do postýlky bez prsa, poplakala, ale spí krásně...tak možná seberu odvahu a zítra přelepím bradavky a bude... 🙂

lucka120
13. sep 2012

@drnduliak ..a budú splácať naše dlhy 😀 😀 😀 😀 a predovšetkým sa starať o nás 😉

drnduliak
13. sep 2012

@elzu to je pravda 😉 ja som kojila len do roka a cyklus mi nabehol po 8 mesiacoch po porode. tak drzim palce v oducani, u nas to slo hladko, ta moja nevdacnica uz po tyzdni ani bradavku nevedela chytit 😠

drnduliak
13. sep 2012

baby a vobec co tu takto klabosime? to nam na tom snazeni velmi neprida...sup-sup do postele 😅 dobru noc 😉

elzu
13. sep 2012

@drnduliak Fakt? 🙂 teda, tak to bylo rychlé u vás teda 🙂 já mám pocit, že týden co týden je na kojení závislejší a závislejší, možná i proto je třeba skončit 🙂 jinak já jsem taky měla 1.MS po osmi měsících od porodu...ale všechny cykly nemusí být ovulační, když člověk kojí...a taky jsem měla cykly i 47denní...alchemilka mi to minulý měsíc zkrátila na 27, ale teď mě zaskočilo to špinění...

elzu
13. sep 2012

@drnduliak Já mám muže na noční, takže si můžu nechat o snažení leda tak zdát 🙂 a pokud mám ovu špinění, tak mě to pěkne rozčiluje, že tu není 🙂 ale co už...zítra je taky den, že 🙂

huncut
13. sep 2012

@lucka120 jasné, tpo si užíva asi každá žena, krásnych 9 mesiacov a potom ešte krajší celý život s bábom ...

lucka120
13. sep 2012

@drnduliak no tak o tom snažení to veru nie je.. 😀 😀

huncut
13. sep 2012

@drnduliak presne aj moja mama to mala tak vymyslené, ved človekl nikdy nevie...čo bude neskor 🙂