Začíname pracovať na bábätku v lete 2012
Ahojte...mam 1,5ročného chlapčeka, bývame v Ba...V lete by sme chceli zacať pracovať na druhom babatku....Prida sa k nám niekto? Rada sa podelím o moju radosť ešte s niekým 🙂 🙂 🙂
@mentolka28 @huncut aj tak by som rada tie 3, dve po sebe a tretie pre radost neskor 😅
@mentolka28 samozrejme.. každý má svoj názor.. 😉
@huncut presne, na tie pohyby sa najviac tesim.
Pohyby, tie boli super a štikútka!! 😀
@mentolka28 @huncut @lucka120 len potom sa bojim, ze by mi bolo luto, ze tie dve prve detuse su tim a to tretie je take osamotene a nebodaj by ma este napadlo naplanovat partaka aj jemu 😀 a potom ze ako clovek lahko pride k 4 detom...
joj, no ale kam to az zabieham, hlavne nech sa nam aspon to druhe podari 😅
@drnduliak ale ved aj naraz mozu byt dve- tri 🙂 tiez nie zle 😀
@mentolka28 pan boh zaplat, ja kludne tie tri ale pekne po jednom 😀
@lucka120 @mentolka28 holky to uz sme asi tymi predovulacnymi, ovulacnymi a postovulacnymi hormonmi v nadejnom (ne)ocakavni kramy take osprostene, ze tu uplne bez problemov basnime o 4 detoch, hihi...to by sa mi v beznom stave asi nestalo 😀
baby a vobec co tu takto klabosime? to nam na tom snazeni velmi neprida...sup-sup do postele 😅 dobru noc 😉
@drnduliak Fakt? 🙂 teda, tak to bylo rychlé u vás teda 🙂 já mám pocit, že týden co týden je na kojení závislejší a závislejší, možná i proto je třeba skončit 🙂 jinak já jsem taky měla 1.MS po osmi měsících od porodu...ale všechny cykly nemusí být ovulační, když člověk kojí...a taky jsem měla cykly i 47denní...alchemilka mi to minulý měsíc zkrátila na 27, ale teď mě zaskočilo to špinění...

@drnduliak no dva páriky, to sú štyri detičky v dnešnej dobe viac ako dosť 🙂