Začíname pracovať na bábätku v lete 2012
Ahojte...mam 1,5ročného chlapčeka, bývame v Ba...V lete by sme chceli zacať pracovať na druhom babatku....Prida sa k nám niekto? Rada sa podelím o moju radosť ešte s niekým 🙂 🙂 🙂
@mentolka28 no na to uhniezdovanie neverim som asi tyzden az devat dni po ovulacii (podla mojich vypoctov🙂) ja mam to spinenie skoro kazdy cyklus a vzdy potom dostanem menzes... 😠 inak tie mocove cesty som mala aj ja minuly mesiac, daj si brusnice, mne pomohli alebo urinal akut napoj. ja som na to hrozne citliva a odkedy sa snazime a nepouzivame ochranu este viac 😖
@drnduliak ja som to zvalila na mm 😀 , lebo doteraz som absolutne takyto problem nemala. ale ma serie ze prave teraz 😠
kupila som urinal akut forte, dufam ze zaberie.
aha, nevedela som ze to mavas viac menej pravidelne. mozno teraz to bude inak 😉 ved ked tak pocitam, tak zachvilu uz aj testovat budes. 🙂
@mentolka28 testovat u mna nema cenu, dnes rano spuuusta krvi, jak keby som mala dostat uz dnes, otras 😠 a zacinam mat vsetky priznaky PMS pre mna typicke bolia ma krize, nafuknute brucho... 😒 inak ja mam teiz pocit ze som na svojho muza alergicka, striedavo kazdy mesiac mykoza alebo mocove cesty alebo oboje naraz-to je podla mna tiez zle na otehotnenie 😖 asi budem musiet zajst k dr
@willy_wonka ved aj ja som to len tuna citala, zatial sa snazime 4 mesiac tak s tym este pockam 🙂
@janus24 my teraz 3 mesiac, len ja som bola v tom, ze sa podari na prvy sup 🙂 troska som sa mylila, no 😢 Snad sa vam coskoro zadari 🙂
@willy_wonka dakujem podobne aj vam 🙂
@karingalova Ahojte no nove je ze sa nam teda po 2mesiacoch zadarilo dufam ze aj vy mate dobre spravicky 🙂
@helka193 gratulujem vam, to je uzasna sprava, posli trocha tehu. virusu aj sem k nam🙂
baby moje ja uz nicomu nerozumiem, mojmu telu sibe...tomu, ze sa mi za poslednu dobu mierne zvacsili prsia som neprikladala nijaky vyznam, pretoze som zlahka pribrala 🤐 , ale ze sa mi zacnu nalievat, a bude mi z nich tiect mlieko, tak to som teda necakala...moje telo si zjavne moje prianie po babu vysvetlilo po svojom a zrejme preto mi aj blbne cyklus a zrejme preto mozem ja cakat, ze otehotniem... 😖 len teraz neviem, ci mam pockat dokym sa moje hormony spamataju a tato prolaktinova faza pominie, hoci ak to takto pojde dalej, tusim zacnem zase malu prikladat 😀 😀 😀, ta by kukala, ze co to mama od nej chce 😀 alebo mam ist za lekarom, nech tuto hormonovu revoluciu potlaci???...fakt netusim, sibne ma 😠
a ozaj, mam pre vas super tip ako si sprijemnit snazenie a nebyt smutne ked to nevyjde...ja som sa slavnostne rozhodla, ze po kazdom neuspesnom mesiaci si niecim vynimocnym spravim radost, ako kompenzaciu, chapete 😅 takze som si uz vcera kupila nove cizmy na jesen a ak to takto pojde dalej, tusim budeme mat coskor tu novu kniznicu v obyvacke a novy prechodny kabat, tusim aj zimny by sa zisiel, takze do konca roka uz ma obsadene vsetky mesiace 😀 v duchu hesla, vsetko zle je na nieco dobre 😉 kto sa prida??? 😉
@drnduliak ahoj, to vazne ti tecie mlieko???? 😕 😀 som myslela ze to len zvieratka take maju 🙂 a co hovori test?
inak s tym kupovanim by to u mna nefungovalo, ja nechcem nicovate nic, ja chcem byt tehotnaaaaa 😀
@mentolka28 uplne ze fakt, teraz normalne zacinam uvazovat, ze ci to nemam z toho, ze mam muza veterinara 😀 😀 😀 test som si zatim nerobila, zda sa mi este skoro zatial len 24. den...este pockam, ale spinenie neustava, tentoraz ani ascorutin nezabera, tak asi ani nebudem musiet testovat, myslim ze to na mna pride 😖
co sa tyka nakupov, ked neprsi, aspon kvapka, mne to pomaha 😉
@willy_wonka už som poslala ♥ nech sa aj vám zadarí srdiečka babulkaté moje ♥
@helka193 dovolim si za vsetky snazilky podakovat🙂 a co ako sa citis? vsetko v poriadku?🙂
@willy_wonka no celkom unaveno, bruško neustále nafúknuté, cikam jak blázon, hlava pobolieva,a nenormálne veľa akné mám to nechápem, každý den sa mi tvoria nove a nove,no ale za dva týždne idem k dokimu a snád tam už uvidí bublinku ♥ a muža stááááále vyhadzujem z domu 😀 ešte stále mám pred ms mám dostať 24-26.9. ale robila som si digitálny testík, lebo všade som mala len slabučke čiaročky a potom mi to nedalo a na 5.deň testovania som si urobila digi a ten vyšiel hned plusko krásne 1-2 ale ja podla posledného ms som už cca 5tt. 🙂 v pondelok som bola na kontrole kvoli bolestiam v brušku, tak čumel na ultz asi 15minut, nejake žlte teliesko, hrúbka sliznice zväčšená o 15,18 b-hCG v pondelok 13,18 jednotiek. Takže nech len stúpa....a podarilo sa vtedy ked som si povedala že už kašlem na to a šup, ale aj tak som nervozna, nech už je 9.9. a nech to na 100 % potvrdí aj lekár 🙂
hups preklep 2.9. kontrola u dokiho 🙂
Děvčata...před dvěmi dny jsem přestala kojit!!! 🙂 myslela jsem, že to bude boj, ale nekonec to rozhodnutí padlo sao od sebe a to když jsem si pohladila rostoucí bříško kamarádky, co á stejně starou holčičku jako já 🙂 Nehledě na to, že mi řekla, že otěhotněla týden po tom, co přestala kojit... 🙂
Tak prosím držte pěsti, ať se mi ta prsa už konečně přestanou plnit a hlavně, ať to má požadovaný účinek :D
Ahojte🙂.. tak ja som mala dnes dostať mrchu, a zatiaľ nič🙂.. no som zvedavá, nemám doma testík :(
@willy_wonka dakujem🙂
@helka193 no tento mesiac asi nič z toho nebude mám bolesti v podbrušku tak dnes alebo zajtra sa dostaví mrcha ☹ pojdem si poobede kupiť test uvidíme ale nedávam tomu nádej ☹ kupila som si vitamíny a ešte som si objednala čajík od p.Mojžišovej tak dufam,že mi to pomože 🙂
@helka193 ja mám tiež stále brucho nafuknuté aj akné sa mi hrozne robí stále neviem sa toho zbaviť a začínaju ma pobolievať bradavky no ja zájdem do tej lekárne a uvidíme keby to tak višlo 🙂
@karingalova konecne ide niekto testovat 🙂 sa tesim a silno drzim palce 😉 som zvedava kolko tehuliek pribudne tento mesiac.
@kukku si sa stratila? 🙂
@mentolka28 Ahoj, nie, nestratila som sa, len tento mesiac to mám také všelijaké 😒 Od začiatku tohto cyklu som brala alchemilku, a teraz sa mi to všetko poplietlo 😠 Meriam si BT, tá mi vyskakuje hore - dole, už som z toho taká zmätená, že ani neviem, či som už mala ovulku, alebo len príde. Tak zatiaľ len toľko ... jedujem sa a čakám čo bude 🙄
Už som sa rozhodla, že keď to tento mesiac nevyjde, tak to už naozaj nechám na prírodu. Teplotu si budem meriať aj ďalej, veď sa to zíde aj v budúcnosti 😀 , ale žiadna alchemilka a pod.
A u Teba čo nového? 🙂
baby dnes rano som si robila test a je tam slabučka čiarka, robila osm si mamatest a mam 6 dni do MS
@karingalova neboj podarí sa len sa netreba na to moc upínať...sama dobre vieš že to je začarovaný kruh, ked na to stale myslíš tak to nejde ak sa od toho odpútaš a zameriaš na iné veci a popritom sa budeš milovať bez pomyslenia na to snád teraz to víde 🙂 tak uvidíš že sa čoskoro zadarí a daj vedieť ako vyšiel testík 🙂

@typa hovorila som to doktorovi na poslednej prehliadke v maji a povedal, ze som v poriadku a zrejme ide o nejaku hormonalnu nerovnovahu... 😒 ja som si vzdy nasadila ascorutin na tyzden, ten mi to zastavil a potom som ho vysadila ked som dostala menzes... 😒 tiez som si myslela ze to nie je uplne v pohode, ale potom som to asi tri mesiace nemala a teraz odkedy sme sa zacali snazit ako na potvoru mi to zase prislo...