Začíname pracovať na bábätku v lete 2012
Ahojte...mam 1,5ročného chlapčeka, bývame v Ba...V lete by sme chceli zacať pracovať na druhom babatku....Prida sa k nám niekto? Rada sa podelím o moju radosť ešte s niekým 🙂 🙂 🙂
@mentolka28 teraz som si kúpila v lekárni ten digitálny a ukázal že je negatív :((( som smutná ale tak čo uz. Uz som nevydrzala a urobila som si ho no a takto som dopadla
@zuzkagu Nemůžeš srovnávat test z jednoho dne s testem z druhého dne, i když to tak tady mnoho lidí dělá...test se dá odečíst max.za 5 min (nebo za čas uvedený na letáku), pak už se výsledek zkresluje-čárka tmavne (a může se objevit i na zcela negativním testu-což doufám není tvůj případ... 🙂
Pokud jsi ten první test udělala správně, tak se opravdu jen zřídka stává, že by byl vadný...hladina hCG v krvi kolísá, kor když je to takhle na počátku, takže dnešní ještě těhu nezachytil...raději se nestresuj a počkej do termínu MS, pak už to bude na jistotu 🙂 pevné nervy a hodně štěstí! 🙂
Jinak docela dobré testy jsou ty digitální ClearBlue...aspoň co jsem slyšela, vlastní zkušenost ještě nemám... 🙂
Ďakujem
@zuzkagu zbytocne si minula clearblue, kedze si este dost daleko do ms, musis testovat z prveho ranneho mocu.
baby my sme sa dnes s manzelom prihlasili na kurz spolocenskych tancov, vcera mi volala kamoska a strasne nas namotala 😅 tak som aj rada, ze nie som tehotna 😉 a najblizsie dva mesiace by som teda asi ani nemusela byt 😅 a ako sa poznam, v decembri sa uz nebudem vediet dockat lyzovacky, tak mozno to snazenie odlozime az na jar... 🤐
nám sa tento mesiac nezadarilo:(..
holky chcem sa s vami podelit o novy poznatok na ktory som dosla dnes po rozhovore s manzelom 😉 tyka sa najma vsetkych nas co sme si v dobrej viere urychlit proces snazilkovania nasadili tie kadejake byliny typu alchemilka a Maca.. ked clovek nevie ako ich uzivat mozu viac uskodit ako pomoct. ja som si kupila tu Macu co mnohi ospevuju, az dnes som sa s tym "pochvalila" muzovi...a on mi na to, ze ci sa este divim, ze sa mi zvacsili a naliali prsia a posunula ovulacia..tieto byliny totiz podporuju sice chut na sex a udajne plodnost, ale to vsetko sa tyka prvej estrogenovej fazy cyklu...mna vsak nikto nevaroval, ze akonahle prejdem do druhej fazy cyklu, cize po ovulacii, treba s tym prestat, pretoze nieziaducu estrogen na zaciatku druhej fazy cyklu sposobuje znehodnotenie pripravenej vystelky maternice na oplodnene vajicko... 😒 cize vlastne kludne moze sposobit ze sa vajicko neuhniezdi, potlaca progesteronovu fazu...ja som sa poucila, ze niekedy je menej viac a nechavam vsetko na matku prirodu, uz ziadne zazracne byliny..mne akurat rozhasili moj zazracne presny cyklus, asi tolko 😖 tak ja len nech ste mudre a nerobite chybu ako som spravila ja, lebo v takom pripade sa tych kolajniciek na testiku asi nedockame...
@drnduliak tak to je super vediet, tiez som chcela skusit tu macu, ale zatial to necham tak. si zlata ze si to tak pekne vysvetlila. 😉
@mentolka28 no ja som sa akurat presvedcila, ze lepsie je verit lekarom ako bylinkarom 😉 nehovorim, moze to pomoct ale treba vediet co to obsahuje...my sme s muzom nasli zlozenie toho korena na nete a tam pisali ze to podporuje tvorbu steroidnych hormonov a to su presne u zien estrogeny a u muzov testosteron, takze na tie spermie je to asi dobre 😉
@drnduliak Budu doufat za nás za všechny, abychom najely do těch správných kolejí a brzo je viděly na testech 🙂
Naše snažení teď spočívá už jen v jediném-milujeme se co dva dny a já tajně doufám, že ovuluju a že se strefíme 🙂 ale neupínám se k tomu a užívám si to 🙂 a taky si užívám to, že mě už přestalo bolet prso, ze kterého jsem kojila a vypadá to, že se mi mléko vstřebává...i Johanka už se v noci nevzteká a nesápe se mi pod triko 🙂
@typa To je hezké, že se jim podařilo i přes kojení...mně už to kojení taky stačilo, po všech stránkách...sice to byl trochu vnitřní boj, ale šlo to docela hladce a teď jsem ráda, že jsem se odhodlala a skončila...
Nehledě na to, že já na každý hormonální výkyv reaguju nepřiměřenými změnami (např.po vysazení antiko jsem se rok dávala dokupy), takže skutečně věřím tomu, že moje kojení a vysoký prolaktin dělají své...
Dneska jsem měla pocit jako že na ovu 🙂 tak jsem ji testla testem 🙂 ale NIC :( tak nevím, asi si to už fakt namlouvám, nechávám toho a jedeme dál :D
@lencika2 @kukku @karingalova holky 🙂 pozrite sa...🙂 🙂 🙂

@zuzkagu juj, tak to mas este dost casu. nebola si v noci/nadranom cikat? ze mozno to nebol uuuplne prvy ranny moc. nejde mi to do hlavy, ked ti raz test hcg zachytil tak tehu proste musis byt. 😅 🙂
uvidis co zajtra aj ked viem si predstavit ze sa nevies dockat.