icon

Začíname pracovať na bábätku v lete 2012

alka127
27. jan 2012

Ahojte...mam 1,5ročného chlapčeka, bývame v Ba...V lete by sme chceli zacať pracovať na druhom babatku....Prida sa k nám niekto? Rada sa podelím o moju radosť ešte s niekým 🙂 🙂 🙂

mentolka28
25. sep 2012

@zuzkagu juj, tak to mas este dost casu. nebola si v noci/nadranom cikat? ze mozno to nebol uuuplne prvy ranny moc. nejde mi to do hlavy, ked ti raz test hcg zachytil tak tehu proste musis byt. 😅 🙂
uvidis co zajtra aj ked viem si predstavit ze sa nevies dockat.

zuzkagu
25. sep 2012

@mentolka28 teraz som si kúpila v lekárni ten digitálny a ukázal že je negatív :((( som smutná ale tak čo uz. Uz som nevydrzala a urobila som si ho no a takto som dopadla

elzu
25. sep 2012

@zuzkagu Nemůžeš srovnávat test z jednoho dne s testem z druhého dne, i když to tak tady mnoho lidí dělá...test se dá odečíst max.za 5 min (nebo za čas uvedený na letáku), pak už se výsledek zkresluje-čárka tmavne (a může se objevit i na zcela negativním testu-což doufám není tvůj případ... 🙂
Pokud jsi ten první test udělala správně, tak se opravdu jen zřídka stává, že by byl vadný...hladina hCG v krvi kolísá, kor když je to takhle na počátku, takže dnešní ještě těhu nezachytil...raději se nestresuj a počkej do termínu MS, pak už to bude na jistotu 🙂 pevné nervy a hodně štěstí! 🙂
Jinak docela dobré testy jsou ty digitální ClearBlue...aspoň co jsem slyšela, vlastní zkušenost ještě nemám... 🙂

elzu
25. sep 2012

@zuzkagu Aaaaaa, nepřečetla jsem si nový příspěvěk...tak to je mi líto...neboj se! Příště to vyjde! Budem si držet navzájem pěsti!!!

zuzkagu
25. sep 2012

Ďakujem

mentolka28
25. sep 2012

@zuzkagu zbytocne si minula clearblue, kedze si este dost daleko do ms, musis testovat z prveho ranneho mocu.

kukku
25. sep 2012

@zuzkagu Nebuď smutná, skús spraviť o 2 dni a uvidíš, možno tam budú // 😉 Držím palce 🙂

zuzkagu
25. sep 2012

@kukku dakujem za podporu al euž s tým neratam, radšej, ešte som si prikupila dva mamtesty ale skusim až v deň MS

drnduliak
25. sep 2012

@zuzkagu neboj nic ked nevyjde teraz, vyjde nabuduce 😉

zuzkagu
25. sep 2012

@drnduliak ved jasne 🙂

drnduliak
25. sep 2012

baby my sme sa dnes s manzelom prihlasili na kurz spolocenskych tancov, vcera mi volala kamoska a strasne nas namotala 😅 tak som aj rada, ze nie som tehotna 😉 a najblizsie dva mesiace by som teda asi ani nemusela byt 😅 a ako sa poznam, v decembri sa uz nebudem vediet dockat lyzovacky, tak mozno to snazenie odlozime az na jar... 🤐

nayli2004
25. sep 2012

nám sa tento mesiac nezadarilo:(..

drnduliak
25. sep 2012

holky chcem sa s vami podelit o novy poznatok na ktory som dosla dnes po rozhovore s manzelom 😉 tyka sa najma vsetkych nas co sme si v dobrej viere urychlit proces snazilkovania nasadili tie kadejake byliny typu alchemilka a Maca.. ked clovek nevie ako ich uzivat mozu viac uskodit ako pomoct. ja som si kupila tu Macu co mnohi ospevuju, az dnes som sa s tym "pochvalila" muzovi...a on mi na to, ze ci sa este divim, ze sa mi zvacsili a naliali prsia a posunula ovulacia..tieto byliny totiz podporuju sice chut na sex a udajne plodnost, ale to vsetko sa tyka prvej estrogenovej fazy cyklu...mna vsak nikto nevaroval, ze akonahle prejdem do druhej fazy cyklu, cize po ovulacii, treba s tym prestat, pretoze nieziaducu estrogen na zaciatku druhej fazy cyklu sposobuje znehodnotenie pripravenej vystelky maternice na oplodnene vajicko... 😒 cize vlastne kludne moze sposobit ze sa vajicko neuhniezdi, potlaca progesteronovu fazu...ja som sa poucila, ze niekedy je menej viac a nechavam vsetko na matku prirodu, uz ziadne zazracne byliny..mne akurat rozhasili moj zazracne presny cyklus, asi tolko 😖 tak ja len nech ste mudre a nerobite chybu ako som spravila ja, lebo v takom pripade sa tych kolajniciek na testiku asi nedockame...

mentolka28
25. sep 2012

@drnduliak tak to je super vediet, tiez som chcela skusit tu macu, ale zatial to necham tak. si zlata ze si to tak pekne vysvetlila. 😉

drnduliak
25. sep 2012

@mentolka28 no ja som sa akurat presvedcila, ze lepsie je verit lekarom ako bylinkarom 😉 nehovorim, moze to pomoct ale treba vediet co to obsahuje...my sme s muzom nasli zlozenie toho korena na nete a tam pisali ze to podporuje tvorbu steroidnych hormonov a to su presne u zien estrogeny a u muzov testosteron, takze na tie spermie je to asi dobre 😉

elzu
26. sep 2012

@drnduliak Máš úplnou pravdu! I ta alchemilla se má pít jen do ovu...a já, co svoji ovu ani nepoznám, jsem ji pila do půlky cyklu a pak se divím, že to mám celé rozlítané...njn...aspoň jsme se poučily, že? 🙂

drnduliak
26. sep 2012

@elzu clovek sa uci cely zivot, mudry na chybach inych, ti hlupejsi vacsinou na tych vlastnych 😅 ...tak najblizsi cyklus uz hadam bude ako ma byt 😉

elzu
26. sep 2012

@drnduliak Budu doufat za nás za všechny, abychom najely do těch správných kolejí a brzo je viděly na testech 🙂

Naše snažení teď spočívá už jen v jediném-milujeme se co dva dny a já tajně doufám, že ovuluju a že se strefíme 🙂 ale neupínám se k tomu a užívám si to 🙂 a taky si užívám to, že mě už přestalo bolet prso, ze kterého jsem kojila a vypadá to, že se mi mléko vstřebává...i Johanka už se v noci nevzteká a nesápe se mi pod triko 🙂

drnduliak
26. sep 2012

@elzu davaj si hlavne na noc tesnu podprsenku a prestane sa ti tvorit 😉 alebo si prsia previaz plienkou, to tiez staci 😉

typa
27. sep 2012

@elzu inak moja kamoska teraz caka druhe baby a koji malu pravidelne. Len jej uz zacali vysvetlovat, ze bude mat surodenca a potom bude musiet mliecko nechat jemu. A to sa malej velmi nepaci 😉

elzu
27. sep 2012

@typa To je hezké, že se jim podařilo i přes kojení...mně už to kojení taky stačilo, po všech stránkách...sice to byl trochu vnitřní boj, ale šlo to docela hladce a teď jsem ráda, že jsem se odhodlala a skončila...
Nehledě na to, že já na každý hormonální výkyv reaguju nepřiměřenými změnami (např.po vysazení antiko jsem se rok dávala dokupy), takže skutečně věřím tomu, že moje kojení a vysoký prolaktin dělají své...
Dneska jsem měla pocit jako že na ovu 🙂 tak jsem ji testla testem 🙂 ale NIC :( tak nevím, asi si to už fakt namlouvám, nechávám toho a jedeme dál :D

typa
29. sep 2012

@lencika2 @kukku @karingalova holky 🙂 pozrite sa...🙂 🙂 🙂

lencika2
29. sep 2012

@typa jejoooooooooooooooooooooooo gratulujeeeeeeeeeeeeem 😀

typa
29. sep 2012

@lencika2 dakujem...zatial je vsetko v poriadku. O tyzden idem na kontrolu. Tak dufam,ze vsetko bude ok 🙂

huncut
29. sep 2012

@typa blahoželám a držím palce nech je všetko ok 🙂

typa
29. sep 2012

@huncut dakujem krasne 🙂

huncut
29. sep 2012

@typa nie je začo... dúfam, že aj ja sa skoro dočkám dvoch čiaročiek 🙂
hm, ja som bola netrpezlivá a dnes som si urobila test a nič :( MS by mala prísť zajtra alebo pozajtra tak neviem, mala som pocit žeby som mohla byť tehotná ...

typa
29. sep 2012

@huncut urcite sa kazda z nas docka. Ja sa praveze vobec necitim byt tehotna 🙂 Keby mi neprisiel menzes,tak to ani netusim. Iba ma pred par dnami zacali boliet bradavky. No a neustale ma boli brucho...ale aspon viem,ze sa tam nieco deje 🙂

huncut
29. sep 2012

@typa veď aj mňa včera začalo bolieť brucho, večer dosť silno, myslíš žeby to mohlo byť uhniezďovanie?

typa
29. sep 2012

@huncut rada by som Ti poradila,ale ja som v tomto novacik. Mna bolelo brucho 3 dni za sebou,potom den nic a zase ma zacalo boliet az po meskani. Je mozne,ze to je uhniezdovanie. Ja som tym bolestiam neprikladala ziadnu dolezitost. Az ked neprisla cervena,zacalo mi to byt cudne.