Začíname pracovať na bábätku v lete 2012
Ahojte...mam 1,5ročného chlapčeka, bývame v Ba...V lete by sme chceli zacať pracovať na druhom babatku....Prida sa k nám niekto? Rada sa podelím o moju radosť ešte s niekým 🙂 🙂 🙂
@typa jasné že ma pozrel, ale tehu nevidel, povedal že skontroluje a uvidíme či pichne apo vyšetrení mi pichol vyvolávačku... takže asi fakt tehu nehrozí... aj ked vždy šanca je, lebo sám vravel že to ešte nemusí byť vidieť, lenže my sme posledný krát snažilkovali 17. 9. a to by už bolo vidieť či nie? a o tých tobolkách som pozerala kadejaké komenty na nete, písalo sa, že pri väčšine liekov je uvedené že tehulky nemožu lebo nemali ako overiť účinok ale žeby nemali ohroziť dieťa, tak neviem
@drnduliak no ako som písala type, tak prezrel ma a ž potom mi pichol, ale ja som sa pýtala aj na tú vyvolávačku, že ak sosm tehu tak to len podporí tehotenstvo a ak nieosm vyvolá menzes, že to neohrouje dieťa, nevioem či je to mykoza, tú som mala pred pár mesiacmi a bolo to oveľay horšie, toto akoby len začínalo, ale preliečim to jasné a potom budeme snažilkovať 🙂
@huncut ja si vacsinou davam niekolko dni rano a vecer masticku, dr. mi predpisal clotrimazolum na to a vacsinou mi to staci, lebo mna to svrbi zvonka hlavne 😅 alebo skor pali, ako kedy 🤐 a mam podozrenie, ze to chytam od muza, lebo ked sme pouzivali kondomy, tak mi nic nebolo 😠 ale jemu neni nic, iba ja furt mrncim 😅 tak neviem....niekedy mam pocit, ze som nanho alergicka, lebo obcas sa mi stane, ze doslova spuchnem, vsetko ma pali a po chvili to prejde 😝
tak aj mňa to tentokrát len tak mierne zvonka svrbelo, dávala som si canesten ale nezaberalo tak doktor dal tie vkladacie, už som vybrala 3 ešte 3 ostali, tak uvidíme že či bude všetko ok....no môže to byť aj od muža to je jasné, niekedy je chlap akoby prenášac a on nemá nič :(
Ahojte dievčatá🙂už tak dlho som tu nebola, samko bol trochu choručký a ani mne nebolo najlepšie, no už je to lepšie aj ked by mohlo byť ešte lepšie...poradna dopadla na jednotku, aj všetky krvne testy mám vporiadku, opäť počula som srdiečko mojho pokladíka, bolo to úžasné🙂26.10 som objednaná na morfo ultrazvuk, budem už na konci 21tt, tak snád ked sa malinké ukáže nám aj povedia čo to bude🙂aj ked nedávam tomu velku nádej nakolko Samko bol tajnostkár až do pôrodu🙂ked budem zase vedieť niečo nové dám vedieť🙂inak som rada, že sa diskusia takto rozrastá a tehuliek pripúda🙂
tak vyvolávačka asi zabrala, lebo už som si našla krv a MS asi prichádza :( škoda..... tak nech skoro odijde...

@drnduliak moja tak sa rýchlo daj doporiadku aby ste sa do toho mohli čo najrýchlejšie pustiť 😉