Začíname pracovať na bábätku v lete 2012
Ahojte...mam 1,5ročného chlapčeka, bývame v Ba...V lete by sme chceli zacať pracovať na druhom babatku....Prida sa k nám niekto? Rada sa podelím o moju radosť ešte s niekým 🙂 🙂 🙂
@zabka888
Hneď zajtra tam volám 🙂 Mojko súhlasí 🙂 ja papám kyselinu listovú super,ale idem ju vymeniť za femibion 800,zda sa mi oveľa lepší,aj podľa toho čo som sa dočítala.A môj zatiaľ nič,len také vitamíny kde je zinok,ale to už dávno papá kvoli niečomu inému.Ale,chcel by radšej nejaký čajík ako tabletky,našla som mu cez google,tak sa stavím zajtra v lekárni 🙂
@zabka888 to máš pravdu, nikto nevie čo sa v nom deje ☹ niekedy to zistí uplnou náhodou, preto treba chodiť pravidelne aspoň na tie preventívky, aspoň to môžme pre seba urobiť 🙂 ja sa teda snažím to dodržiavať. teraz mi to skomplikovala asi tá HAK, rozhodla som sa, už to neužívať, tak uvidím či mi to vyjde
@zabka888
Ten čajík je tu:http://www.otehotnenie.sk/product/caj-na-potenciu-a-pl... 😀
@huncut ahoj, tak ako menzes?uz presiel? asi to budes mat tou vyvolavackou rozhadzane... 😖 co sa tyka tej ovulacie, skus si nastudovat symptotermalnu metodu, na nete je toho celkom dost, tam sa sleduje hlien spolu s teplotou, symptomy sa zapisuju do tabulky a vyhodnocuju..ja som to tiez kedysi sledovala a velmi mi to pomohlo pri poznani cyklu, ze co sa vlastne deje, ako to prebieha...teraz sledujem len hlien, lebo teplota sa mi nechce merat... 😉
@drnduliak tak večer som už nemala a dnes poobeda sa zasa kusok objavil, tá vyvolávačka mi narobila riadnu šarapatu ☹ tak som si povedala že HAK už radšej nechcem ani vidieť ☹ hádam sa to dá do normálu a bude, môcť v pohode otehotnieť 🙂 začnem sa viac sledovať, možno to trošku pomôže
@huncut ja som tiez neni bohviekaky fanusik hak, hlavne nechapem, ako to niekto moze uzivat cele roky rokuce, vysadit, a po mesiaci sa divit, ze nie je "v tom" podla mna je to riadny kentus 😝 kazde telo reaguje inak, ja som to tiez brala, ale len rok a tiez uz nikdy viac neplanujem... 😅 bolo to svinstvo... 😖 som ovela spokojnejsia, ked veci plynu prirodzene, tak ako to ma byt 😉 drzim palce, nech sa tvoj cyklus chytro umudri 😉
@drnduliak to máš pravdu, ja som to brala hlavne na lekárske odporúčanie, kedže som mala až anémiu z nedostatku železa ☹ som jedna z tých "šťastných" ktoré svoje dni prežívajú dosť intenzívne, jednak kvôli bolesti ale aj intenzite... mám kamošky, ktorým stačí aj slipová vložka, čo u mňa nikdy nehrozilo ☹ ale po tejto vyvolávačke som videla, že menzes môže byť ešte omnoho silnejšíííííí a už to zažiť nechcem 😠 niektoré zasa po vysadení otehotneli hneď, každá sme iná...
Ahojte holčiny, tak jak se máte?
Mně stále bolí podbřišek, MS furt nikde, už mě to neba, raději, ať přijde, než ať dělá cavyky...
@drnduliak ďakujem za privítanie 🙂 No u mňa je ale problém, že neviem, kedy mám ovu ☹ Hlien sa snažím sledovať, ale neviem ho rozoznať, či je to práve ten plodný hlien. Podľa info, čo som tu čítala, by mal byť bielkový a ťahavý a ja vždy cítim len také mokro a žiadne ťahanie ☹ takže neviem...No a testy sú stále negatívne... ☹ ☹
@kristinka9 tak skus aj merat teplotu, ked stupne je to znak za ovulacia prebehla...a predtym nejaky den dva tri by si mala pozorovat ten plodny hlien. ja ho mavam taky vodnaty akoby som si dala lubrikant a musim si aj nohavicky menit, lebo mi je neprijemne sediet v mokrom 😅 chce to trochu cviku, ale urcite to coskoro rozoznas 😉 hlavne nepouzivaj slipove vlozky, lebo tie ti ho zachytia a potom ho nevies dobre rozoznat 😅

@typa juj ja som si už toľko článkov naštudovala, asi zajtra zančnem merať teplotu, ty si kombinovala meranie teploty so sledovaním hlienu?