icon

Začíname pracovať na bábätku v lete 2012

alka127
27. jan 2012

Ahojte...mam 1,5ročného chlapčeka, bývame v Ba...V lete by sme chceli zacať pracovať na druhom babatku....Prida sa k nám niekto? Rada sa podelím o moju radosť ešte s niekým 🙂 🙂 🙂

dasiacik
15. okt 2012

Kočky,ktoré máte dva,tri dni do mrchy?Koľko nás je? 🙂

kristinka9
15. okt 2012

@drnduliak veď práve aj ja mám taký vodový, najprv som si myslela, že je to práve ten plodný hlien, ale keď som si urobila ovu test, tak som v tom období negatívny. Tak som si myslela, že to nie je hlien. No veru asi začnem merať teplotu, ak sa to tento mesiac nepodarí 😉 Mrchu mám dostať v sobotu, tak som zvedavá a dúfam, že nepríde... 😉 ale z tej teploty som tiež zmätená, lebo keď som tu na MK videla niektoré grafy, tak je to aj dosť kolísavé a nie som si istá, či budem dopredu vedieť, že práve toto stúpnutie znamená ovuláciu 😠

kristinka9
15. okt 2012

@dasiacik ja mám 5 dní 🙂 dúfam, že nepríde 😉

dasiacik
15. okt 2012

@kristinka9 Tak môžme spolu čakať,resp.nečakať 🙂
Ja v stredu,tiež dúfam,že nepríde.

kukku
15. okt 2012

Ahojte babenky 🙂 Ja som akurát 2DC, mrcha predsa prišla 😠 A už som si myslela, že teraz to vyšlo. No neva, ideme na to odznova, ale bez všelijakých "vylepšovákov". Len si užívať keksíkovanie a snáď sa to podarí 😉

@huncut Tu si môžeš pozrieť môj graf, je to celkom dobrá zábava, každé ráno čakať na teplotu, aká bude. Keby si niečomu nerozumela, kľudne sa opýtaj aj v téme "Grafy BT" 😉
http://www.fertilityfriend.com/home/kukku
Na stránke www.fertilityfriend.com sa môžeš zaregistrovať a tabuľka Ti bude slúžiť aj ako elektronický menštruačný kalendár 😉

zabka888
15. okt 2012

@huncut tak to ano, to je teraz najdoležitejšie 😉 my dnes začíname, tak som zvedavá čo prinesie další mesiac 😉 včera ma ale bolela ladvina ako kona, tak dúfam že neprinesie nejaký zápal ☹

zabka888
15. okt 2012

@dasiacik dakujeeem, pojdem kúpiť 😉

drnduliak
15. okt 2012

@huncut no to musis bez vloziek fungovat, inak to nebudes vediet vyhodnotit...a tu teplotu vzdy rano este v posteli najlepsie vzdy v tu istu hodinu...

zabka888
15. okt 2012

@drnduliak vyskúšame aj to, ja ju zatial papám ale potom ju dám aj jaemu ked doužíva kotvičník 😉

drnduliak
15. okt 2012

@kristinka9 vacsinou v 1. polke cyklu mas nizsiu teplotu a po ovulaciu stupne cca o 0,2-0,4 stupna a drzi sa vyssia...takze ak mas aspon tri dni po sebe vyssiu teplotu aspon o tuto hodnotu oproti predchadzajucim 5-6 dnom, tak to znamena, ze ovulacia prebehla...hovorim, na nete je dost info, skus pohladat, da sa z toho celkom dobre vysomarit 😉ale zase ja som mala vzdy pravidelny cyklus, tak to je asi jednoduchsie, ako ked to ma niekto rozhadzane kazdy mesiac inak

zabka888
15. okt 2012

@elzu a čo test si neskúšala spraviť?? 😉

drnduliak
15. okt 2012

@kukku ☹ ty mas teda dobre rozhadzany ten graf, raz hore raz dole... 😅 tak hadam to vyjde tento mesiac 😉

drnduliak
15. okt 2012

@zabka888 kotvicnik?to som este ani nepocula 😅 ja som si nasadila len calibrum baby, to su len vitaminy, bylinky tento mesiac neberiem

drnduliak
15. okt 2012

@kristinka9 @dasiacik kiez by vam to vyslo baby, nejake dalsie tehule na povzbudenie by sa zisli 😉 ja som dnes 17DC

kukku
15. okt 2012

@drnduliak Taký dobrý bláznivý 😀 Najprv som si myslela, že ovulka bola na 20DC, potom som čakala mrchu a namiesto mrchy bola ovulka 😝 Takýto dlhý cyklus som ešte ani nemala 😕 Vždy bol taký 30-31 dňový, preto som potajomky verila, že tento bude víťazný 😒

zabka888
15. okt 2012

@drnduliak no to som mojmu nasadila na testosteron a spermie 😉 trak som zvedavá ako to pojde 😀

drnduliak
15. okt 2012

@kukku no ja som tiez mala ten posledny ze 30 dni a pritom mavam tak 25-27 takze som cumela, ze co sa to deje... 😕 a tiez nic 😠

kukku
15. okt 2012

@drnduliak Ja si už naozaj myslím, že to moje telo nejako registruje, že čo sa na neho chystá a takto sa chce pomstiť 😀 Veď aj takéto kŕče, aké som mala aj včera, celý deň na vracanie, to som mala naposledy pre 8-mi rokmi, pred pôrodom 😠

drnduliak
15. okt 2012

@kukku jj, je to psychika, urcite 😠 len keby sa clovek vedel od toho odosobnit, to nejde tak lahko

kukku
15. okt 2012

@drnduliak To veru nejde, veď stačí keď idem po ulici a uvidím kočík, už hneď analyzujem, či by sa mi páčil a podobné blbosti 😀 A o tom ani nehovorím, že mám sesternice, ktoré majú 1-ročné dievčatká 🙂 Keď cítim tú bábetkovskú vôňu a vôňu pocikaných plienok ... už som namäkko 😀

drnduliak
15. okt 2012

@kukku veru kocik sa aj ja cyhstam kupit novy 😉 pri malej sme mali po svagrinej, ale pri druhom chcem uz novy 😉 hahaa, no pocikane plienky mam este furt, ale je to prijemne tie detusky malinke 😵

dasiacik
15. okt 2012

@zabka888
Za máličko 🙂 Bodaj by pomohlo 🙂

dasiacik
15. okt 2012

@drnduliak Podobne,cica 🙂

barbora84
15. okt 2012

Prepacte, ze sa sem votriem, len ma z nostalgie zaujala tato tema ;) my sme zacali pracovat na babatku v maji 2011, v juli 2011 sa zadarilo a uz sa vytesujeme z polrocneho synceka ;))) drzim vsetkym snazilkam palce, aby coskoro drzali svoje klbko stastia v naruci

kristinka9
15. okt 2012

@drnduliak no to chápem 🙂 ale keď tá vyššia teplota ukáže len to, že už ovu prebehla, ale ako potom vieš, kedy sa máte snažiť??? No nechápem, nech ma zabijete baby... 🙂

huncut
15. okt 2012

@drnduliak tak už som sa poučila, ďakujem za radu 🙂 a merať si budem stále ráno, predtým než vstanem, už aj teplomer mám nachystaný

elzu
15. okt 2012

@drnduliak Ahoj 🙂 ne, nezkoušela a ani zkoušet nebudu, protože počkám do MS, jsem si jistá, že jsem rozházená tím stresem a tím, že mi klesl prolaktin, protože jsem přestala kojit...a hlavně já mám cykly od 30 do 45 dní, průměr je plus mínus 36, takže 19. bych už to dostat měla...
Jinak srzk mám 22. Už se to blíží, na jednu stranu bych nejraději už šla zítra, ať to mám zkrku, ale na druhou stranu vůbec nesstíhám a potřebovala bych ještě tak týden navíc...ale to je normální stav...jen už jsem po těch šesti letech prostě hrozně unavená a fakt už potřebuju změnit činnos a začít pracovat, vidět nějaké výsledky, dělat prostě to, o čem celý život sním...

huncut
15. okt 2012

@zabka888 tak ja som teraz 7DC, konečne sa zdá že MS už zmizla, tak pomaličky sa sledujem a hádam sa začneme snažiť 🙂

elzu
15. okt 2012

@zabka888 Ahoj 🙂 jak jsem psala výše, nezkoušela-resp-jeden hrozně brzo a ten nevyšel, zklamal mě a vlastně pak jsem ten cyklus měla celý nějaký potento, že ani nevím, kdy byla ovula...do toho stres se školou...a jednoduše, kašlu na to...stejně musím jít na gyndu na preventivní prohlídku (už jsem tam měla být před půl rokem), tak tam po státnici zajdu a nadhodím, že se s nažíme a uvidíme 🙂

huncut
15. okt 2012

@kukku ďakujem, už som zaregistrovaná, ledva som sa prehrabala tým, čo tam odo mňa chceli, ale vytvorila som si tabuľku aj graf, jazačínam merať od dneška tak uvidíme, to som 8DC. našťastie MS už odišla tak môžeme snažilkovať pomaličky ☹