icon

Začíname pracovať na bábätku v lete 2012

alka127
27. jan 2012

Ahojte...mam 1,5ročného chlapčeka, bývame v Ba...V lete by sme chceli zacať pracovať na druhom babatku....Prida sa k nám niekto? Rada sa podelím o moju radosť ešte s niekým 🙂 🙂 🙂

zabka888
15. okt 2012

@dasiacik dakujem 🙂 veru bodaj by 😉

zabka888
15. okt 2012

@huncut aj ja som presne 7 DC 😉 ideme spolu na to 😉

zabka888
15. okt 2012

@elzu tak jasnačka, počkaj a potom uvidíš čo a ako 😉 možno ťa na gynde prekvapia 😉

dasiacik
15. okt 2012

@zabka888
Tak aj ja dúfam,že pomôže 🙂 Aj nám aj vám 😀

zabka888
15. okt 2012

@dasiacik jj, držím palce 😉 my už pomaly ideme na to tento mesiac 😉

dasiacik
15. okt 2012

@zabka888
Snáď každý mesiac,nie? 😀

huncut
15. okt 2012

@zabka888 jasnačka 🙂 uvidíme ako to dopadne tento mesiac 🙂

huncut
15. okt 2012

inak mne dal pri vyvolávačke doktor aj tie čípky polygynax na vkladanie, kázal dávať do menzesu a potom zasa, mne však už nič nieje, mám si ich ešte dávať? ☹

zabka888
15. okt 2012

@dasiacik ano každý 😀 ale tento by mohol byť už posledný 😉

zabka888
15. okt 2012

@huncut musí len pozitívne !!! 😉

huncut
15. okt 2012

hm, bodaj by, ja však ešte doberiem asi ten polygynax takže deň dva počkáme 🙂 hádam nepremeškám ovuláciu ☹

drnduliak
15. okt 2012

@huncut urcite to dober, aj ked uz si v pohode, inak si mozes vypestovat rezistenciu 😖 a podla slov mojej dr. ak beries lieky tie prve dni cyklu do ovulacie, nic neohrozujes...mne dala tiez lieky na tu mykozu, vravela, ze ak som tehotna nesmiem to brat, tak mi pre istotu kazala cakat, kym pride menzes a potom vraj tie prve dva tyzdne mozem a potom radej zase nie, ak by sa nahodou zadarilo 😅 mam taku dlhodobejsiu liecbu...ale lokalne maste a kremy a cipky su vraj v pohode aj keby som bola tehotna, takze tie si davam aj teraz

huncut
15. okt 2012

@kukku no mám taký problém, zaregistrovala som sa, začala robiť graf, lenže mne dnešnú teplotu dalo na 8. kedy som mala 1.DC... ☹ ako to mám zrušiť aopraviť?

huncut
15. okt 2012

@drnduliak jasnačka, ja to doberiem ved mi to neuškodí len pomôže ak náhodou to ešte nie je ok 🙂 ale počas užívania sa nesmie snažilkovať, že?

drnduliak
15. okt 2012

@huncut noo, mne zakazala dr. 10 dni ale sme to porusili tusim hned na 2. den 😅 😅 tak hadam sa z toho az tak nestriela 😉 ale uz som neopuchla, ani ma nic nebolelo, takze liecba zrejme zabera 😀 😀

drnduliak
15. okt 2012

@kristinka9 ono je to tak, ze by si sa mala najprv nejake 2-3 cykly sledovat, cim viac cyklov tym lepsie, vsetko si zapisovat a z toho vyvodit nejake konkretne zavery...teplota je fakt ze ukaze az ked uz je po ovulacii, ale aspon mas istotu ze ju mas, ze nemas anovulacne cykly..ale hlien pride vzdy pred ovulaciou. takze podla neho je najlepsie sa orientovat. drzim palce 😉

huncut
15. okt 2012

@drnduliak 10 dní po užívaní, ale počas užívania? ja mám totiž to na vkladanie, dáva sa to pred spaním tak neviem či môžeme snažilkovať alebo nie ☹

drnduliak
15. okt 2012

@huncut mne dala take tuby s kremom, mam si to davat 6 dni vecer pred spanim a potom este 4 dni by mal byt celibat 😖 tak kazali pani doktorka, ale v praxi sme si to trosku upravili 😅

huncut
15. okt 2012

@drnduliak tak mna doktor neupozornil žeby sa nič nemalo robiť, že držať celibát ☹ a nič ti nebolo? 😀

drnduliak
15. okt 2012

@huncut nic 😉 a liecim aj muza 😀

huncut
15. okt 2012

@drnduliak tak super 😀 aj ten môj sa pýtal či doktor nekázal lieči aj jeho 😀 ale nič... tak uvidím, možno zajtra začneme snažilkovať 🙂

kukku
16. okt 2012

@huncut skús kliknúť na 8. a vymaž teplotu, potom vlož správnu teplotu do správneho dňa 🙂

dasiacik
16. okt 2012

Kočky,ktoré čakáte zajtra-pozajtra-popozajtra mrchu,ako ste na tom? 🙂

huncut
16. okt 2012

@kukku ahojky, dík, už som to opravila 🙂 dnes som opäť merala, uvidíme aký graf mi vyjde 🙂

janus24
17. okt 2012

@dasiacik ja cakam od pondelka a zatial nic tak som zvedava ale take 2-3 dnove rozdiely su mna normalne. Ale stale dufam 😉

dasiacik
17. okt 2012

@janus24
No,ja verím,že najmenej 9 mesiacov Ťa pani mrchatá
nenavštívi 🙂 Držím palčeky!

drnduliak
17. okt 2012

@huncut len pekne meraj, potom si ho mozes dat aj zaramovat 😉

sevka83
17. okt 2012

babenky, pridám sa, začali sme znova 12.10. po odsúhlasení endokrinologicky, že opat môzeme, tak dúfam, ze teraz to uz bude v poriadku a moje telo bude s babatkom súhlasít, neviem sa dočkat testovania 😀

drnduliak
17. okt 2012

a kedy cakas-necakas menzes?🙂

drnduliak
17. okt 2012

@janus24 tak testuj 😉