Začíname pracovať na bábätku v lete 2012
Ahojte...mam 1,5ročného chlapčeka, bývame v Ba...V lete by sme chceli zacať pracovať na druhom babatku....Prida sa k nám niekto? Rada sa podelím o moju radosť ešte s niekým 🙂 🙂 🙂
@drnduliak veď práve aj ja mám taký vodový, najprv som si myslela, že je to práve ten plodný hlien, ale keď som si urobila ovu test, tak som v tom období negatívny. Tak som si myslela, že to nie je hlien. No veru asi začnem merať teplotu, ak sa to tento mesiac nepodarí 😉 Mrchu mám dostať v sobotu, tak som zvedavá a dúfam, že nepríde... 😉 ale z tej teploty som tiež zmätená, lebo keď som tu na MK videla niektoré grafy, tak je to aj dosť kolísavé a nie som si istá, či budem dopredu vedieť, že práve toto stúpnutie znamená ovuláciu 😠
@dasiacik ja mám 5 dní 🙂 dúfam, že nepríde 😉
@kristinka9 Tak môžme spolu čakať,resp.nečakať 🙂
Ja v stredu,tiež dúfam,že nepríde.
Ahojte babenky 🙂 Ja som akurát 2DC, mrcha predsa prišla 😠 A už som si myslela, že teraz to vyšlo. No neva, ideme na to odznova, ale bez všelijakých "vylepšovákov". Len si užívať keksíkovanie a snáď sa to podarí 😉
@huncut Tu si môžeš pozrieť môj graf, je to celkom dobrá zábava, každé ráno čakať na teplotu, aká bude. Keby si niečomu nerozumela, kľudne sa opýtaj aj v téme "Grafy BT" 😉
http://www.fertilityfriend.com/home/kukku
Na stránke www.fertilityfriend.com sa môžeš zaregistrovať a tabuľka Ti bude slúžiť aj ako elektronický menštruačný kalendár 😉
@kristinka9 vacsinou v 1. polke cyklu mas nizsiu teplotu a po ovulaciu stupne cca o 0,2-0,4 stupna a drzi sa vyssia...takze ak mas aspon tri dni po sebe vyssiu teplotu aspon o tuto hodnotu oproti predchadzajucim 5-6 dnom, tak to znamena, ze ovulacia prebehla...hovorim, na nete je dost info, skus pohladat, da sa z toho celkom dobre vysomarit 😉ale zase ja som mala vzdy pravidelny cyklus, tak to je asi jednoduchsie, ako ked to ma niekto rozhadzane kazdy mesiac inak
@kristinka9 @dasiacik kiez by vam to vyslo baby, nejake dalsie tehule na povzbudenie by sa zisli 😉 ja som dnes 17DC
Prepacte, ze sa sem votriem, len ma z nostalgie zaujala tato tema ;) my sme zacali pracovat na babatku v maji 2011, v juli 2011 sa zadarilo a uz sa vytesujeme z polrocneho synceka ;))) drzim vsetkym snazilkam palce, aby coskoro drzali svoje klbko stastia v naruci
@drnduliak no to chápem 🙂 ale keď tá vyššia teplota ukáže len to, že už ovu prebehla, ale ako potom vieš, kedy sa máte snažiť??? No nechápem, nech ma zabijete baby... 🙂
@drnduliak Ahoj 🙂 ne, nezkoušela a ani zkoušet nebudu, protože počkám do MS, jsem si jistá, že jsem rozházená tím stresem a tím, že mi klesl prolaktin, protože jsem přestala kojit...a hlavně já mám cykly od 30 do 45 dní, průměr je plus mínus 36, takže 19. bych už to dostat měla...
Jinak srzk mám 22. Už se to blíží, na jednu stranu bych nejraději už šla zítra, ať to mám zkrku, ale na druhou stranu vůbec nesstíhám a potřebovala bych ještě tak týden navíc...ale to je normální stav...jen už jsem po těch šesti letech prostě hrozně unavená a fakt už potřebuju změnit činnos a začít pracovat, vidět nějaké výsledky, dělat prostě to, o čem celý život sním...
@zabka888 Ahoj 🙂 jak jsem psala výše, nezkoušela-resp-jeden hrozně brzo a ten nevyšel, zklamal mě a vlastně pak jsem ten cyklus měla celý nějaký potento, že ani nevím, kdy byla ovula...do toho stres se školou...a jednoduše, kašlu na to...stejně musím jít na gyndu na preventivní prohlídku (už jsem tam měla být před půl rokem), tak tam po státnici zajdu a nadhodím, že se s nažíme a uvidíme 🙂

Kočky,ktoré máte dva,tri dni do mrchy?Koľko nás je? 🙂