Začiname sa snažiť v júli. Pridáte sa?
Ahojte babenky
my sa chceme začať snažiť v júli. Vtedy bude mať naš synček 1rok. Dufam že sa pridate viacere snažilky 😉 a že sa nam to čoskoro podarí 😉
jani no hovorim ze z jedneho cesta ty chlapi nasi 😉 cher koho si myslela?
jani presne ako moj - a ked uz konecne slavnostne odtial vyjde,tak potom nasleduje hodinovy proces obliekania - 100krat sa ma opyta,ci sa mu toto s tymto hodi,potom ake si ma dat k tomu topanky a ked sa takto poprezlieka komplet 5x,tak potom mozme ist 😠
cheer 😀 😀 😀 😀
presne cheerly, dzou...ja obleciem seba, ucesem male, nahodim bezny make up...len taka udrzba a on len beha...a potom milujem, ked uz teda sedime v aute a on sa dva trikrat vrati, ze nieco zabudol... 😀 😀
no uz musim, lebo prave prisla faza Nemam si co obiect 😀 😀 😀
dzou no teba 😉
jani moj sa minule vratil z polcesty,lebo si zabudol dat hodinky,co sa mu zrovna hodili k tomu,co mal oblecene 😠
a potom,ze my zeny sme hrozne 😲
ja? ako myslis ovu test? nemam momentanlne doma atu je to dost drahe... tak chcem vyskusat len BT, no ale tak aspon mame srandu z stymy chlapmi nasimi 😀
kolko stoja na SVK ovu testy?
jani 😀 tak dobru chut k veceri a pevne nervy 😀 😀
dzou a ty uz nemas pomaly koniec cyklu? 😕 mam to asi popletene 😅
asi hej 😀 nieeee ja som 14DC 😉 asi den po ovu 😉
inac cheer akurat som kukala fotecky a mas v brusku krasneho drobceka 😉 aj chcete vediet pohlavie?zatial skoro vsetky ano, ja som tu asi jedina co sa chce nechat prekvapit
o cenach ovu testov nemam absolutne prehlad,nikdy som si ich nekupovala 😒 no jasnacka,ze chceme vediet - mm by chcel strasne dievcatko a aj ja,ale ked bude chlapcek,tak jasne,ze sa nic nedeje,len aby bolo zdravucke 😵 vy sa chcete nechat prekvapit??? 😕 no tak to by som ja urcite nevydrzala 😀
andzi - ty si mala teraz anovulak, ze? aspon ze ti mrcha prisla a zbytocne ta nenatahovala ako mna 😖
nooo lebo mi chceme len jedno 🙂 ale tak vie ked budem tehu vsetky tie hormony a tak tak mozno zmenim nazor...ale zatial som rozhodnuta takto... aj kvoli tomu ze sestre do poslednej chvile tvrdili ze bude mat chlapca a narodila sa jej dcra je to sice uz 10 rokov dozadu, ale takto ma aspon nic neprekvapi 😉
sisa na teba som zabudla kde mas graf? sak ty uz by si mala testovat tak ako cher hovorila 😉
jani + cheer - 😀 😀 😀 ako by som o mojom chlapovi citala 😀
dzou - pri prvom som chcela vediet, co budeme mat. pri druhom nebudem chciet vediet. v podstate nam to je jedno, ja som stale chcela parik chlapcek + potom dievcatko, teraz som nejako zmierena s dvoma chlapcami. mm to je jedno. len danielko nechce o bracekovi ani pocut 😕 😀
dzou - u nas z toho asi nic nebude. zacala som trochu spinit. i ked aj pri danielkovi som spinila. nejako sa mi nechce verit, ze by to vyslo. lebo ani so snazenim sme tomu moc nedali, kedze sa mi tak natiahol cyklus a vobec som nevedela, kedy bude ovu. sme sa nejakou nahodou trafili akurat do dna ovu. inak v okoli troch dni nic nebolo, mm bol sluzobne mimo ☹
dzou nam ak sa podari,tak budeme chciet 2deticky 🙂 inak jednej znamej oznamili 2tyzdne pred porodom,ze caka dvojicky!!!!!!!vies si to predstavit,ze vsetko nakupene po jednom - vratane kocika 😲 😲 😲 a to nebolo ani 10rokov dozadu,ale pred pol rokom!!!!
sisa vitaj v klube 😀
to ako je mozne 😨 😲 to co mala za doktora 😲 😲 😲 😲 😲 no ako ja by som brala aj dve ale mm chce len jedno, ale to je tak ako s tym vedenim pohlavia aj to sa moz zmenit 😉
sis co ja nechapem sak si 15DPO a teplota je v podstate stale hore 😕 tak na co cakas?????
inac preto by som brala dvojicky tak by uz mm nemohol nic robit 😀
cheer - kokos, to co bolo za doktora??? inak moj mm je tiez z dvojiciek a svokra sa to dozvedela az pri porode 😕
no my sme mali mat dvojicky,lebo mm mama je z dvojiciek aj moja mama 😀 ale ako vidim na fotke,tak je jedno 🙂 neviem,co to mala za doktora,ale teda sok to musel byt poriadny 😲
sisa testuj!!! 😵
nechcem testovat, bojim sa 😔 uz som videla tolko bielych testov, ze dalsi chcem uz vidiet len //. uvidim, co spravi zajtra teplota.
inak, ja uz ani neviem, ci vobec bola ovu alebo co sa to tento cyklus deje. ja viem, nie som normalna 😀
no teda sisa co chces cakat dalsich 50...neviem kolko dni 😀 ale nie tak som to nemyslela ked mas doma test a zajtra rano bude teplota hore tak si ho akomzite ber so sebou na zachod!
sisa coooo????tak to bol tiez sok,ale zas v tej dobe...
a ak bude zajtra teplote hore,tak testnes? 🙂
inak babyyyyy,ja si idem zajtra pre tehu knizku 😀
dzou - chcela som cakat do soboty 😀 rano cez tyzden to je u nas dost o hubu, niekedy aj to meranie teploty je pri danielkovi LTT, lebo ked zahlasi, ze musi ist cikat, tak musim letiet, nech nespravi mlacku 😉
ale ok, ak zajtra teplota pojde aj ked len o 0,1 hore, tak testnem 😀
jeeej cher tak to je super.... aj ja uz chceeeeeeeeeeeem 😉 sice ani neviem ci tu vobec nieco take existuje... ale sa mi zd ze daco ano 😉
no tak sisa ale inac mas pevne nervy 😉 tak dufaaaam ze sa to podari sak to nevadi ze seksik bol len raz kolkym sa to tak podarilo

presne, cher....treba oddychovat...inac ja som tiez nejaka spava uz tyzden....aj teraz sa mi straaasne ziva a to mmchce ist papat do restiky...tak sa mi nechce...a este ani v sprche nebol a to on tam vzdy stravi more casu a tolko kozmetiky na seba nagebri 😲 😀 😲