icon

Začiname sa snažiť v júli. Pridáte sa?

gajana1
22. jún 2009

Ahojte babenky
my sa chceme začať snažiť v júli. Vtedy bude mať naš synček 1rok. Dufam že sa pridate viacere snažilky 😉 a že sa nam to čoskoro podarí 😉

dzou
17. sep 2009

aj ja 😀 doteraz som brala multivit. a listovku, potom mesiac ten pregnacare ... ale teraz len listovku a E-cko a C-cko, ten multivit, som na chvilu vysadila lebo v tom cistom e-cku je ho straaaaaaaaasne vea tak som sa bala aby som nebola preeckovana 😀 kedze je aj v tom multiv.

janulka04
17. sep 2009

luci, ja zapeciem karfiol...nemam chut varit dnes

dzou
17. sep 2009

nooo mna do vtedy volalii kyselina som mohla zjest hocico a som bola jak vyzla... a teraz za posledny rok som pripbrala az sa to hanbim napisat skoro 10kg ☹ ale ako stale vyzeram v poho lebo ja som bola moc moc chuda a vraj mi to takto viac pristane 😉 a aj som celkom rada lebo som bola vazne dost chuda a tak by sa mozno baby nepodarilo i ked ms mam pravidelnu , a teraz uz normalne citim ze moj metabolizmus uz teda nie je to co to byvalo 😒

janulka04
17. sep 2009

😀 😀 dzou, ja kila neriesim a dlho ani nebudem, az zase v lete....uf uf uf....no plavky buduci rok...neviem neviem

dzou
17. sep 2009

no ani ja nejak momentalne hlavne kvoli tomu ze snazilkujeme tak nechcem telo zatazovat nejakymi blbimy dietami 😒 jaj ale ja som aj pribrala preto ze som prestala fajcit 😉

janulka04
17. sep 2009

aj ty? aj ja.... 😀 😀

dzou
17. sep 2009

no jani ja plavky vobec neriesim tu ich takmer vobec nepotrebujem kvoli tomu super pocasiu 😀 jedine ze by sme sli na dovcu a to keby sa zadarilo, tak urcite by sme nesli s takym mrnusom...to nie jak mm sestra minuly rok v septembri sa jej narodil syn a uz v nomebri isli na svk na dovcu kebyze museli nic nepoviem...a potom boli asi 4 x este na svk a esteaj na dovce na kanarskych...ten maly este nemal rok a bol v lietadle a na letiskach asi viac ako ja za cely zivot 😀

janulka04
17. sep 2009

nooo, ja ked porodim v maji, tak jun jul musime male odviezt babke na prazdniny..takze cesta u nas hrozi tiez

groka
17. sep 2009

tak ok zacnem brat

dzou
17. sep 2009

hmmm ale aspon pojdete autom...predpokladam...ale sak na letiskach je kopu chorob a este k tomu teraz bola aj tak svine flu tak sa jej cudujem 😕 no sak inac raz z tych 4-och ciest boli autom na svk 😖 chudak maly to je moc dlha cesta 😒

janulka04
17. sep 2009

tak baby, ja uz vas opustam, idem smer domov a potom na chvilku zalomit, som unavena

dzou
17. sep 2009

aj ja teda idem varit a tak dnes ma ten moj narodky tak musim este aj vymysliet nejake prekvapko 😉

janulka04
17. sep 2009

mna to dzou caka zajtra :P

groka
17. sep 2009

presupla som na prvu stranu

dzou
17. sep 2009

nechapem groka 😒

lucialen
17. sep 2009

Vy ste este tu? 🙂

dzou
17. sep 2009

ja zase ale len kaficko este pijem a potom uz idem vaaaazne ale vaaaazne daco robit 😀

sisa2
17. sep 2009

ja dnes nestiham, kedze mame coro moro 😀 😀 sef a financny riaditel si asi myslia, ze nemam do coho pichnut, tak ma zamestnavaju 😠

sisa2
17. sep 2009

dzou - asi sme boli uz na druhej strane, kedze ste nic nepisali... tak groka nieco napisala, aby sme sa prehupsli na prvu 😉

cheerlady
17. sep 2009

ahojte babule,tak az teraz som sa sem dostala,lebo kolega-kamarat vcera doviezol straaaasne vela tovaru,tak sme to doteraz vybalovali,nahadzovali do systemu a nacenovali 😖

jani supeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer ciarocky,gratulujeeeeeeeeeeeeeeeeeeem!!! 😀 😀 😀

bris no to su uzasne spravy!!!!! 😵 tak budes mat zase o nieco krajsiu dovolenku aj s mrnuskom v brusku 😵 😵 😵 uzi si to tam a davaj na vas pozor! 😀

janulka04
17. sep 2009

hlasim, ze som tu, unavenejsiaa, nez predtym.... 😒

cheerlady
17. sep 2009

inak dnes som videla nazivo kocik stokke v tej olivovej farbe v sportovej verzii 🙂 bol krasny,len mne na nom vadi,ze tam nie je skoro ziadny odkladaci priestor - ani na nakup 😒 a este mi pripadal taky nestabilny,tym ze bol vysoky a 3-kolka...ale to bol asi len moj pocit 🙂

janulka04
17. sep 2009

noo, cheerly...ja tie trojkolky nemusim...prepacte, ak sa tu niekoho dotknem, mne to pride ako vozicek pre postihnuteho....nekamenujte ma, je to len moj nazor a proti gustu.... 😉

cheerlady
17. sep 2009

jani ja proti 3-kolkam nemam nic,ale viac sa mi hodia na sportovu verziu...ale ked budem vyberat,tak potom taky,co ma sice 4kolesa,ale tie predne su viac pri sebe 🙂 neviem,ci som sa dobre vyjadrila 😒

janulka04
17. sep 2009

viem, chapem...tak tie su pre mna tiez prijatelnejsie, tiez mam ten pocit, ze kocik nebude stabily, ale poznam maminy, ktore ho mali a nevedeli si ho vynachvalit..takze asi naozaj vec vkusu

janulka04
17. sep 2009

je tu niektoooooo? 😕

cheerlady
17. sep 2009

ja som 🙂 akurat rozmyslam,ci sa mam pustit do druheho chodu - doteraz som jedla 1,5hodiny polievku.no a mam tu este zemlovku,tak aby sa nepokazila 😉

janulka04
17. sep 2009

juuuj, poznam, ja nejako tiez nemam chute na jedenie, iba by som spala stale

lucialen
17. sep 2009

Ja som bola taka unavena, ze som zaspala 🙄 To sa mi uz dlho nestalo 🙂

janulka04
17. sep 2009

aj ja dnes, luci a az teraz dovaram obed 😀