icon

Začiname sa snažiť v júli. Pridáte sa?

gajana1
22. jún 2009

Ahojte babenky
my sa chceme začať snažiť v júli. Vtedy bude mať naš synček 1rok. Dufam že sa pridate viacere snažilky 😉 a že sa nam to čoskoro podarí 😉

sharmana
2. feb 2010

ahojte kočky, tak sme boli dnes na to 3D 🙂
no keďže naše bábo malo nôžky tesne pri sebe a chodidlá rovno cez tváričku, a ešte ho aj sono totál vyrušovalo, tak lekár skonštatoval, že bude lepšie, ak prídeme ešte raz ... urobil nám veľa fotečiek z videa a ešte nám urobí aj vo štvrtok 🙂 je to v cene, takže super..
no na 3D pohlavie nevidel, tak to prepol na 2D a tam nám znova potvrdil babulku a ukazoval nám aj vonkajšie pysky ohanbia... takže ja tú malú pišišvorku beriem už na 100% 😀
samozrejme mm začal hovoriť, že tam nič nevidí a že ako tam môže dr niečo vidieť 😀 tak ho dr schladil, že on sa rozumie svojej robote a dr svojej 😀 takže dr je asi o tom dievčaktu presvedčený...
a čo máte nové vy?

lucialen
2. feb 2010

Ahoj Katka 🙂 Myslim ze v tescu to dostanes, miska kupila v ba a ja v pd tescu, ale da sa objednat aj cez net 😉
Majus, to kilo mi pribudlo do brucha 😒

lucialen
2. feb 2010

Sharmi, Sabinka je najaka hanbliva 😀 Nastastie jej uz nestihol narast pipik 😀 Das aj fotky, nech si ju obzrieme? 😉

sharmana
2. feb 2010

luci. sabinka je skôr riadne tvrdohlava, normálne mala tie nohy až pri hlave, a kopkala, dr ju zobudil s tým sonom.. fotky budú až vo štvrtok, lebo nám bude nahrávať dalsie a potom to dá na jedno dvdčko.. tie dnešné fotky neboli dobré, naozaj tam zavadzali nožičky... 🙂

janulka04
2. feb 2010

sharmi, ahoj..tak oficialne teda gratulujem k dievcatku 😵
a tvoj mm co tak tuyi po synovi ?

tea333
2. feb 2010

😕 az teraz som si precitala ze bris isla do nemocky.. 😖 😔

Drzim palce nech je to len tvrdnutie.. 😒

miskahryzka8
2. feb 2010

jeeej luci, aky mas pekny kalendar vo fotkach 😅 a aj brusko 😵 , tak aj ja by som mala nafotit, ale musim trosku stiahnut, take je naozaj a ja viem aj tak vypucit, to uz tak an siesty mesiac 😀

luci, praveze dnes cely den vraciam, takze nic nemam v brusku 😒 a ci vladzem este zumbovat sa uvidi za pol hodku a daco 😀

tei juuuuj to je vzruso, ze tak rychlo 😵 , som zvedavaaaa 🙂

sharmi tak gratulujem k potvrdenemu dievcatku 😵 a este je to aj gymnastka 😀

lucialen
2. feb 2010

Miska, mne sa uz skoro vobec neda stiahnut. Robila som aj stiahnute fotky a moj mm sa na mne rehotal, ze riadne som stiahla 😀 Chudiatko, budes mat asi dost na zumbe 😒

miskahryzka8
2. feb 2010

Tak som si este grcla cistu kyselinu, prehnalo ma a ficim 😀 , tak mi drzte palce, nech nemusim behat po kazdej pesnicke a nech im tam neodkvacnem... 😠

tea333
2. feb 2010

miska tak to je blbe ze musis takto zumbovat 😒

ja som si dnes kupila tehu teplaky (aj tak mam nedostatok teplakov) a tehu suknu 🙂
akurat testujem teplaky a super, pekne hreju kedze su vysoke, aj ked cez brucho este celkom volne 😝

luci moje brucho uz nejde stiahnut 😝 🙂

sharmana
2. feb 2010

ahojte kočky, dakujem 🙂
jani. no mm túžil velmi po synovi, ale už si zvykol na dievčatko.. ale viem že by chcel raz aj chlapčeka, takže snáď ak všetko dobre dopadne, tak sa pokúsime aj o druhé... ja by som tiež chcela potom ešte synčeka.. ale mne je to v podstate jedno, len nech je zdravé 🙂

bris išla do nemocnice?

tea333
2. feb 2010

shami pisala o tom na predchadzajucej strane..tvrdne jej brucho a ma krce alebo nieco take 😔
snad je v poriadku 😒

sharmana
2. feb 2010

tea. dakujem, no práve som si prečítala... tiež držím palčeky a dúfam že to bol len planý poplach 😔

groka
2. feb 2010

bris sa neozvala,uz je tam dlho,urcite si ju nehali v nemocnici a sleduju ju na pasoch,mohla by napisat,ak sa jej da

nema niekto na nu cislo?

janulka04
2. feb 2010

ja mam na bris tel.c..to z MMB

janulka04
2. feb 2010

len mne nejde SMS nan odoslat 😠

groka
2. feb 2010

janulka co je MMB?

janulka04
2. feb 2010

mimibazar 😉

groka
2. feb 2010

janulka a preco ti nejde odoslat?napis mi do ip len ci to je orange alebo ...

tea333
2. feb 2010

pisala o 3..je 7..hmmm ale moze byt ze je uz doma,len sa neozvala..

janulka04
2. feb 2010

mne nejde odoslat, lebo mam takeho divneho operatora a novu kartu, ze mozem s nou volat iba na cislo mm, oni su na spolocnom pausali 😉
mam sice este jedno cislo, ale to je na kredit a z pevnej volat nechcem...

janulka04
2. feb 2010

a azbudla som dopisat, ze na tom druhom som bez kreditu 😀
inac by som jej uz pisala...ale tiez dufam, ze mozno len neni online a doma oddychuje 😉

tea333
2. feb 2010

dufajme ze je ok, ked sa nebude dlhsie ozyvat, tak jej zajtra niekto napise, kludne mozem ak mi date cislo 😉

kkatkaa
2. feb 2010

sorry musela som sa vzdialit kvoli nejakej praci

janulka04
2. feb 2010

ja vas na chvilu opustam, este nakuknem potom, ci tu bris bola a ci nie....no kuchyna ma vola 😀

tea333
2. feb 2010

janul ked tu nebude, kludne mi napis do IP jej cislo..
a ako je bris na MMB? teda ake tam ma meno

kkatkaa
2. feb 2010

ja vas asi nedocitam ale idem to skusit

bavili ste sa o svokrach - moji svokrovci su nastastie dost daleko 🙂 takze momentalne riesime len nasich ale dufam ze aj to trochu popusti az sa odstahujeme

miska inak aj ja som od vcera prechladnuta - mam nadchu a zapchaty nos a boli ma hlava takze sa citim uplne na ho... a to si nemozem dat any sprej do nosa ☹ takze som sa ani poriadne nevyspala a ani dnes sa nevyspim

tea333
2. feb 2010

ja sa musim pochvalit, prvykrat v zivote som robila bryndzove halusky a su super 🙂

kkatkaa
2. feb 2010

groka to ma mrzi ale drzim palce aby bolo vsetko ok

janulka krasne bruuuuuuuuuuusko

sharmana
2. feb 2010

ja si tiež myslím, že si ju nechajú v nemocke, možno na jednu noc na pozorovanie... držím bris palce, nech sa to ukludní...
písali ste o svokrách? to je vždy vďačná téma 😀