icon

Začiname sa snažiť v júli. Pridáte sa?

gajana1
22. jún 2009

Ahojte babenky
my sa chceme začať snažiť v júli. Vtedy bude mať naš synček 1rok. Dufam že sa pridate viacere snažilky 😉 a že sa nam to čoskoro podarí 😉

majuska7979
19. feb 2010

baby ja som mala hrozne blby sen asi 2 tyzdne dozadu, ze som proste porodila babatka vo vani, boli to trojicky, nebolo vydno ze som rodila, 1 zilo a 2 nie, a boli take malilinke 😒

sisa2
19. feb 2010

majka dobru noc 😵

janulka04
19. feb 2010

ze siska... 😀
majka, dobru nocku 😉

baby, neviete niektora, co je s Veronikou? 😕 😒

majuska7979
19. feb 2010

sisa 😵 jeeeej
papa majka 😵

lucialen
19. feb 2010

Majka, dobru noc 🙂
Maji, to verim, vsak su celebrity 😀
Aha, tak aj moj cp ma taku vanicku 😀 Som nevedela, ze to ma taky speci nazov. A ked sa uz nezmesti do vanicky tak co?
Dzou, no som zvedava, ako budes s nimi rodit 😀

sisa2
19. feb 2010

majuska - fu, to su hrozne sny ☹

jani - nepisala nahodou, ze bola doma s chorou sofiou?? neviem, uz sa velmi dlho neukazala. asi len nestiha.
s michelle si v kontakte? ako sa ma?

majuska7979
19. feb 2010

babulky dobre ja padam, lebo zajtra nevstanem do prace, vsatavam 4.30rano, tak krasne snicky babule

sisa2
19. feb 2010

luci - no pouzivas bud vajicko alebo vanicku. a ked sa uz nezmesti do vanicky, tak bude v autosedacke 😀

lucialen
19. feb 2010

Jani, veronika je ok. Chodi do septembroviek. Viem ze padla na lyziach, ale malinke je nastastie v poriadku 😉
Majus, riadny horor ☹

dzou
19. feb 2010

tak bru nocku ktorym idu hajat 😉
no luci sak ja kazdy den kukam ci uz nahodou nerodia 😀

dzou
19. feb 2010

aha tak veronika sa na nas vykaslala 😠 😀

janulka04
19. feb 2010

lucka, tak potom su autosedacky, co maju polohovanie 😉
som rada...ja ze sa nieco stalo...
a michelle, dostane na ritu, lebo sa mi na FB neozyva... ☹

lucialen
19. feb 2010

Takze by som vlastne ani vajicko nepotrebovala? Ale zase ta vanicka zaberie v aute vela miesta 😒 No skoda ze este nevymysleli polohovacie autosedacky na dlhe trasy 😒

sisa2
19. feb 2010

no ono viac bab, ked ostali tehu, sa tu na nas vy.... skoda, ale mozno len nestihaju.

jani - ked s nou budes v kontakte, tak ju pozdravuj 🙂

lucialen
19. feb 2010

Jani, dik za vysvetlenie 😉

sisa2
19. feb 2010

luci - tazko povedat. ja som vajicko dost vyuzivala, prave pre to, ze vanicka zabera v aute vela miesta. a ked som sla s malym sama, tak som si vajicko davala na predne sedadlo, aby som mala maleho pri sebe. vsetko ma svoje za a proti 😉

lucialen
19. feb 2010

Sisa, aj ja si myslim, ved z tych prvych sa tu ukaze len malalady a sobiatko 😒

dzou
19. feb 2010

no sak sis ved keby mali odist vsetky tehulky tak onedlho si asi pisem sama so sebou 😀

sisa2
19. feb 2010

luci asi tak nejak. ked som minule pozerala tabulku, co robila nadenka, tak mi vela nickov ani nic nehovori ... by som ju zoskrtala na polovicu 😅 😀

janulka04
19. feb 2010

su..lucka, len malemu babu je lepsie cestovat vleze 😉

sisa2
19. feb 2010

dzou nee, ja tu s tebou ostanem, neboj 😀

lucialen
19. feb 2010

A vajicko mozes dat aj dopredu? 😕 Som nevedela. Lebo ked dam dozadu vanicku, tak sa tam nemesti pes.

janulka04
19. feb 2010

a mne viac, siska, ja som dosla neskor aniektore baby som tu ani nevidela... 😕

dzou
19. feb 2010

presne siska ani ja kopec bab nepoznam a tiez by som tu tabulku prerobila 😉

sisa2
19. feb 2010

no som rada, ze to nie je len moj nazor 😀

sisa2
19. feb 2010

inak baby, pamatate si na biancu? by ma zaujimalo, co s nou je. ona bola tak strasne presvedcena, ze je tehu ...a potom sa uz neozvala.

dzou
19. feb 2010

luci sak psa do kufra 😉 my tak davame nasho stym ze vzadu je vybraty ten kryt a mame mriezku za sadnymi sedlami 😉

sisa2
19. feb 2010

mimo temu ... baby poznate nejake male lesne zvierata? okrem vtactva. daniel mali v skolke nejake lesne zvieratka a nevie ake 😀 teda povedal mi, ze boli 2 jezkovia, 1 biela myska (to je dost zufale, ked uz v 3,5 roku vidi biele mysi 😀 ) a 5 hadov - biely, cerveny, zeleny, fialovy a modry 😀 😀 😀

lucialen
19. feb 2010

Jani, no to ano, aj ked mne sa zda, ze babatka maju radi taku pokrcenu poziciu ako boli v brusku. S babom nebudem tak jazdit, ja to mam 10km k nasim a 10km do pd, takze tych 10 minut zladne. Mozno len sem tam niekde na vylet. Ale si pamatam toto leto ako sa kamoske maly potil v tom vajicku, chudacik, mal nervy

sisa2
19. feb 2010

luci - jasne, mozes dat. ale musis mat vypnuty airbag a otacas ho proti smeru jazdy.