Začiname sa snažiť v júli. Pridáte sa?
Ahojte babenky
my sa chceme začať snažiť v júli. Vtedy bude mať naš synček 1rok. Dufam že sa pridate viacere snažilky 😉 a že sa nam to čoskoro podarí 😉
my sa chceme začať snažiť v júli. Vtedy bude mať naš synček 1rok. Dufam že sa pridate viacere snažilky 😉 a že sa nam to čoskoro podarí 😉
halooo babenky,tak moja nedockavost sa zase prejavila a aj ked mam zajtra volat za vysledky krvi,tak dnes som si este kupila test - aaaa vecer o osmej krasne dve // 😃 😃 😃 jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,som sa strasne potesila,hned som to odfotila a poslala mms-ku manzelikovi do roboty 😃 sa strasne tesil,ze mu aj slzicky vybehli |-| tak uz zajtra budem volat sestricke ovela kludnejsia,ked viem,ze ciarka je silnejsia 😉 hned pridam foto...just a moment 😉
cicimon su aj take - aj jeden rapiclear som taky mala - bol tiez taky kazetovy,tam pisali,ze pouzit pod prudom mocu ale komu nevyhovuje,tak ho moze aj ponorit 😉 ja uprednostnujem ponorenie do nadobky s mocom,myslim,ze je to spolahlivejsie - mam istotu,ze sa tam dostane tolko mocu,kolko naozaj treba 😉
Začni písať odpoveď...

Odošli
tea diky moc si zlaticko je to dost zrozumitelne ale ako povedala sisa este si to budem musiet parkrat preopakovat a da sa to urcite pochopit
inak momentalne netusim co robi moja ovu ale snazime nadalej nechceme predsa nic zanedbat no nie 😃
mam jednu blbu otazku ale chcem sa spytat ci by mali brat kyselinu listovu aj muzi, ci by im to tiez mohlo nejako pomoct. a ak nie, tak co sa odporuca u nich?