icon

Začiname sa snažiť v júli. Pridáte sa?

gajana1
22. jún 2009

Ahojte babenky
my sa chceme začať snažiť v júli. Vtedy bude mať naš synček 1rok. Dufam že sa pridate viacere snažilky 😉 a že sa nam to čoskoro podarí 😉

dzou
11. sep 2009

jaj ahojte baby tak gratulujem aj ja shrami no kraaaaaasaaaaa moc tesim no ja uz onedlho ovulka dufam

sisa2
11. sep 2009

kolko vychadza stokke u nas? ceny som este nestudovala 😀

nadenkaaa
11. sep 2009

1000eur 😔

dzou
11. sep 2009

a to je aky kocik?no nie zeby som uz nejaky potrebovala ale aj ja chcem vidiet hodte sem link prosiiiiiiiiim 😉

sisa2
11. sep 2009

tak to je docela velky rozdiel. uz len zistit, ci posielaju aj na SK.

nadenkaaa
11. sep 2009

stokke xplory

sisa2
11. sep 2009

baby, aky je v tehu vytok???

dzou
11. sep 2009

coooooooo tak vela? a ja kukam na jeden kocik ten oranzovy co mam v albume , ten je z ebay novy z nemecka za 250£ a sa mi zda ze dost vela tak sa asi na to zacnem kukat inak 😅

nadenkaaa
11. sep 2009

ale druhy favorit je mutsy slider 😉 lebo stokke som chcela zeleny(unisex) ale ked som ho videla na fotke tak sa mi ta zelena nepaci tak to skor radsej oranzovy ale mutsy slider ma krasnu zelenu 😉 ach jaj 😅

nadenkaaa
11. sep 2009

dzou prehodnot ceny dnes kociare to su ine palky 😀
sisa vraj by mal byt taky kremovy a vela ale bris mala taky lepkavy tahavy tusim

sisa2
11. sep 2009

dzou - za 250 to mas ako zadarmo, fakt 😉

sisa2
11. sep 2009

lebo ja mam tiez tahavy, som na to kukala ako puk, vsak to je kvazy ako egg a ten je plodny, nie? uz som z toho jelen. len teda nie je priesvitny.

dzou
11. sep 2009

no tak to uz chapem teraz 😅 fakt to SVK je strasna drahota sak tu keby so si kupila kocik za £1000 tak to uz je pomaly ferrari medzi kocikami to tu len sami posh ludia robia ,hrozne no mne ide hlavne o to aby tam bola aj autosedacka co sa da zakliknut do kocika a aj so systemom na zakliknutie do auta(dufam ze som to dobre vysvetlila)

nadenkaaa
11. sep 2009

no u mna neviem 😕 ci je tahavy medzi prstami sa netaha len je biely u mna 😕

sisa2
11. sep 2009

dzou - stokke je myslim aj v UK drahy (resp. patri medzi drahsie kociky). akurat som pozerala na IB, dnes mi preratavali kurzom 34,349. takze to je este menej 😉

nadenkaaa
11. sep 2009

ano dzou preto sa oplati nakupovat mimo svk aj cez ebay alebo ist do zahranicia 😉

sisa2
11. sep 2009

nadi - ja som ho prstami neskusala, len na papieri som pozerala. je biely a tahavy. skratka divny 😒

dzou
11. sep 2009

joj nadi a som zabudla od rana... aku si mala dnes teplotu hod este raz grafik pjosim pjosim

nadenkaaa
11. sep 2009

ale vraj este drahsi ako stokke je concord

dzou
11. sep 2009

diki 😉

sisa2
11. sep 2009

concord? to fakt? ten sa mi nepaci. alebo si ho spajam s nejakym starym modelom.

sisa2
11. sep 2009

tak mi napadlo, ze pred tromi rokmi som sa uz trapila v porodnici. neviem, ci by som zajtra nemala dostat nejaky darcek ja namiesto danielka 😀

nadenkaaa
11. sep 2009

ani mne sa nepaci 😉 a v zivote by som nechcela naprikllad tu cam cortinu co je teraz taka moderna

nadenkaaa
11. sep 2009

sisa a bol to strasny porod?dlho trval?

dzou
11. sep 2009

a to vy sa tak vyznate? no to sa potom budem radit 😉

nadenkaaa
11. sep 2009

dzou teraz v com myslis? 😉

sisa2
11. sep 2009

cortina sa mi tiez nepaci. tusim mame rovnaky vkus, co sa tyka kocikov 😉