Začiname sa snažiť v júli. Pridáte sa?
Ahojte babenky
my sa chceme začať snažiť v júli. Vtedy bude mať naš synček 1rok. Dufam že sa pridate viacere snažilky 😉 a že sa nam to čoskoro podarí 😉
cheer ale necakaj ze dieta bude receptom na vase problemy 😔 ,aj ked myslim ze toto su take zabomysie vojny -dufam ze sa nehnevas 😉 -skor ide o to ze kto z koho ,
ono po svadbe je vela veci inych lebo uz zacina bezny zivot uz to nie je len take tutumutu - aj u nas je to tak lebo sice sme len rok spolu ale uz si proste vsimam ine veci ako predtym
michelle ale s jeho prvou zenou to bolo o inom nechcem to tu verejne rozoberat
michelle na mojej streche mam album z nasho bytu -nasa kuchyna je oranzova 😉 tak myslim ze to bude pekne
ale zasa aj ked obcas zajde slnko aj tak by som ho nevymenila podla mna s chlapom zle ale bez chlapa este horsie 😉 😉
nadi my nezijeme vztahom tutumutu uz dlho 😉 a zijeme spolu 2roky z nasho 4,5rocneho vztahu...ale ked on aj napriek tomu,ze je uz zenaty dotuje svoju matku,lebo mu hra na city a stale len bedaka ako nema peniaze a potom ich prepije a prefajci,tak to by asi vadilo kazdej 😔 nechcela som to sem pisat,ale toto je len spicka ladovca a potom sa rozculim uz aj na zdanlivych "malickostiach"... ☹
nadi jasne, chapem.. a aj to nastve, porovnanie s byvalou.. to sem nepatri.. idem pozriet ten vas bytik 😎
teeeeeeeda babulky moje ale mate problemy ☹ ja to mam dobre nastastie, ten moj nikdy nejak zvlast nebehal za kamosmi...nie ze by ich nemal, ale ked sa stretaval vacsinou tak ze sme sli obaja... a s jehou rodinou mame problemy stale to som uz raz tusim pisala....ale nastastie pre nho som prvorada ja...a nie sme ani zobraty....ten chlap to proste musi pochopit...on by sa radsej nestretaval s rodinou keby slo o mna 😉 ja uz som jeho rodina....ale zase si nemyslite tiez ma svoje muchy a nie je to ze by bol anjelik 😀 alebo pod papucou 😀
len mi ta je luto cheer konecne si tehu a on sa takto sprava...to by som mojemu teda pekne vytmavila...aj sa hadate?alebo to len tak nechate....ak sa nehadate tak skus, velmi sa ti ulavi 😀 a precisti to vzduch....poviete si co vas trapi a potom to mozte riesit....inak neviem, my sa hadame dost casto 😀 😀 to take talianske manzelstvo...a klape nam to celkom dobre uz 7 rokov aj bez papiera 🙂
cheer no ona proste vie ako mu ma zahrat na city 😒 🙄 a verim ti ze to by nastvalo aj mna teda
No vidim, ze mame nejake problemy 😒
cheer a pred svadbou ste spolu byvali?
michelle my nastastie minulost nerozoberame vobec snazim sa k tom usa nevracat a on teda vobec nie ..lebo kazdy mame nejaku tu minulost a kazdy robime chyby 😉
Nadi a ako ta mam najst na tej modrej streche? 🙂
nadi pravdu mas... minulost nevymazeme. dolezita je pritomnost.. a teda aj buducnost...
bytik mate pekny, ty si teda riadne sikovna aranzerka a maliarka 🙂 chces vidiet nas bytik?
cheeer ale brali ste sa preto ze ste to obaja chceli 😉 akurat minule som tak sedela so svojou mamou a tiez sme sa rozpravali a som sa jej stazovala ao na mi na to povedala ze co si muslis ze my s otcom sme zili vzdy tak idealne?ze tiez som sa nehnevala ked ste boli mali a on mal kamaratov a tak ?podotykam ze mne sa manzelstvo nasich vzdy zdalo ako vrchol idealov -nikdy sa nehadali -pred nami a tak su spolu uz 35 rokov takze proste vsade je nieco len je na tych dvoch aby sa naucili respektovat sa a vychadzat si v ustrety
v albumoch pod mojim nickom nadenkaaa,michelle dakujem ale ani zdaleka to nie je take ako by so m to chcela 😅 ale bojujeme 😉
michele rada by som videla ak nieco ukazes zo svojho bytiku potesilo by ma to 😉
dzou ano,byvali sme spolu aj pred svadbou.ako co sa tyka cisto nasho vztahu,tak sme nikdy nemali problem,kazda hadka ma v pozadi jeho matku 😠 a hadat sa hadame,ja nedokazem nieco dusit v sebe,len sa to potom vo mne kopi a aj tak vybuchnem.nasi susedia si teda pri nas uzivaju...sa potesia,ked sa odstahujeme 😀 dobre babule,idem off,dakujem,potrebovala som sa aspon trosku niekomu vyrozpravat 😔 uvidim ako to dnes dopadne,vecer sa ozvem...pa pa a pekny dnik zatial 🙂
cheer drzim lace dufam ze budes mat dobre spravy drz sa myslim na teba 😉
nadi, kuk sem: http://galerie.albumfotek.cz/flat/ heslo je bytik
aj ja drzim palce cheer no rodina je tazka vec vo vztahoch...poznam.....
nadi pekny bytik 😉
btw tie fotky su par rokov stare, teraz uz mame vo vsetkych izbach zaclony (na konci albumu su fotky so zaclonou v obyvke)...
Nadi, tak som ta vypatrala, si sikulka 🙂 Tie vianocne ozdoby sa mi velmi pacia 🙂 A ta kamenna stena v obyvke ti preco nebude chybat? Mne sa paci 🙂
krasne michele tusim si na cervenu 😉 😀
nebude chybat samozrejme 😉 ale najskor teda kuchyna potm obyvacka lebo tam cheme vymenit aj parkety ale samozrejme vsetko stoji a pada na peniazoch neda sa to vsetko naraz 😒 aj ked by clovek chcel 😀 😅
inak asi to mam po mame kedze mam na streche aj byt mojich rodicov tak asi taky zmysel pre aranzovanie mam po mame 😉
nadenka odhalila si ma 😀 ..ja som taka zmomrivka, cerbena mi dodava pocit tepla..
som si vsimla michelle 😉 no aj u nas na zaciatku albumu boli fotky este nevymalovanej kuchyne aj inak som to mala v obyvke no ale clovek to meni casom ked uz je to okukane 🙂
ja som zasa na oranzov u povodne som mala aj v obyvke oranzovu v kombinacii aj kozennu sedacku som chela tehlovu ale potom mi povedali ze nech nwblbnem ze cely byt do oranzova 😀 😀 tak som to zmenila 😀 a tento rok chystam vianocny stromcek do zelenohneda kedze minuly rok bol do oranzovohneda tento rok bude zmena 😅 😀 😀
nadi ja by som chcela zelenozlaty stromcek... 🙂
Michelle, aj tvoj bytik je velmi pekny 🙂 Aj ked ja nemam rada vyrazne farby, ale ked je uz vsetko pekne zladene, tak sa mi to paci 😉
taky zelenozlaty som videla minuly rok v avione v ba bol uzasny 🙂 len skoda ze tie ozdoby v tom obchode mali take predrazene 😠 😖 ale nevadi u nas v za je taky velkoobchod flora a tam chodim nakupovat take serepeticky na aranzovanie tak myslim ze aj tento rok tam zasa vselico nakupim

nadi na to by som mu odpovedala, ze nieco na tom bude, ked sa pri nom viacere "oduvaju"... hm? 😨