icon

Začiname sa snažiť v júli. Pridáte sa?

gajana1
22. jún 2009

Ahojte babenky
my sa chceme začať snažiť v júli. Vtedy bude mať naš synček 1rok. Dufam že sa pridate viacere snažilky 😉 a že sa nam to čoskoro podarí 😉

fomarik
13. júl 2009

Podstatné je to odhodlanie, rozhodnutie z oboch strán, že to chceme a nebudeme sa vzdávať. Žiadne prekážky by v tomto nemali existovať. my zároven máme istotu, že o babatko bude dobre postarané

tea333
13. júl 2009

Baby ja si myslim ze babatko zije okrem peniazkov aj z lasky,ale moj drahy sa boji aj o nas nie to este o babo, a pritom sa aj moze zamestnat keby bolo najhorsie.. 😨
ja by som si urobila 3 kludne aj naraz,lebo viem ze na to mat proste budeme, len vidim aky je on hlavicka pomatena obcas..on sa boji vzdy vsetkeho takto 😀 zajac laknuty..a pritom deticky chce..

biancarv
13. júl 2009

jasné hlavné je, ked to chcú obidvaja budúci rodičia čo dajú bábätku veľa veľa veľa lásky, ved peniaze sú sice dôležité a nie sú všetko 😉

tea333
13. júl 2009

on je proste taky, nenavidi natlak a najradsej by bol keby to len tak prislo 😀 a bodaj by prislo

fomarik
13. júl 2009

Presne tak!!!!!!!!!!

fomarik
13. júl 2009

Tea, vždy to príde len tak... nejak samo od seba.... ale vždy s pomocou muža a ženy

biancarv
13. júl 2009

tea náš Paťko prišiel len tak, jeho sme vôbec tak neriešili ako riešim teraz toto druhé tehu 😉

fomarik
13. júl 2009

Normálne som si predstavila Tea, ako váš synček pojde v ockových šľapajách, bude sa voziť na bavoráku a svoje firmy bude riadiť vo veľkej vile, priamo doma.

fomarik
13. júl 2009

Bianca ako sa bude volať Paťkov braček? 😉

biancarv
13. júl 2009

fomarik a ked bude mať tea holčičku? 😉

tea333
13. júl 2009

juj..ale teraz mozno pridu peniazky mimo rozpoctu navyse tak asi poriesime tu svadbu, mozno na oktober 😀
tak aspon sa bude moct bat niecoho ineho,a pomedzito urobi babo 😀

biancarv
13. júl 2009

fomarik asi Lukáš, ale to ešte nie je isté 😉

fomarik
13. júl 2009

No vidíš Tea, máš to pekne poriešené a premyslené. V tom zhone ani nebude vedieť ako ...a urobí babatko 😉

No a ked Tea bude mať dievčatko........bude z nej slávna činlinderka nejakej prestížnej školy, a všetky baby jej budú závidieť toľkých chalanov 😉

Tea...ja ti prajem hned naraz aj dve fazulky!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

tea333
13. júl 2009

haha tak to by nebol po ockovi 😀 😀
ocko bavoraka nikdy nemal, firmy tiez nie,je pravnik a nic nerobi 😀 😀 teda sem tam spise papierik a sem tam riesi biznis ale cele dni sa vozi na stvorkolke a kuka do pocitaca a kupuje si blbosti ako luky a pusky 😀 😀
on a praca, to by tak bolo 😀 😀 smejem sa..
ani vilu nemame,ani mi nechyba 😀

biancarv
13. júl 2009

tea ale syn musí na tom vždy lepšie ako tatino 😀

fomarik
13. júl 2009

Lukáško a Paťko... to znie dobre. halooooo...Lukáško-poslúchaj maminku, pekne sa fazuľkuj, aby si bol už očividný aj na testíku a pri prvej návšteve u pána doktora 😉 Paťko -budeš mať bračeka, takého krásneho ako si ty!!!!

Mne už asi šibe!

tea333
13. júl 2009

dve by sa dali, ved je to u nas v rodine caste..
a dufam ze tak moje decka nedopadnu, ja som zastanca potlacenia spolocenskych stereotypov co sa tyka pohlavi, takze to kludne moze byt aj tak ze moja dcera bude riaditelkou spolocnosti a syn homosexualny model 😀

biancarv
13. júl 2009

jéééj dakujem fomarik, dúfam že ťa asi Lukino počúvne 😉

nadenkaaa
13. júl 2009

tak to sa k vam pridavam baby 😉

biancarv
13. júl 2009

a kde si bola nadenka? varila si?

tea333
13. júl 2009

lepsie neznamena bohatsi, ani lepsie postaveny, my sa za peniazmi nezenieme ani nejak velmi nepracujeme 😝
a podstatne je ze sme stastni a zdravi a to jedine prajem mojim buducim detom, nech su stastne a nech robia to co ich naplna, snad ich naucim ze peniaze su dolezite aby clovek zil, ale clovek nezije pre peniaze a to ze ich ma neznamena ze zije..nech ich ma malo ci vela, ide o to,ako s nimi a celym svojim zivotom nalozi

fomarik
13. júl 2009

A moj syn raz bude slobodomurár!

nadenkaaa
13. júl 2009

telefonovala som s kamoskou 😉 navarene mam rizoto a este je tam aj od vcera, 😉

nadenkaaa
13. júl 2009

ste tu rozoberali tusim mena babetiek hm? 😉

tea333
13. júl 2009

Lukasko sa fazulkuje..to je zlateee!!!

biancarv
13. júl 2009

akúrat teraz na jojke ukazujú ako jedna žena nechala svoju dcérku 9mesačnú na ulici v kočíku, alkoholička matka aj otec tej malej, urobila to preto lebo jej druh neprejavoval o nu a dcérku záujem, no HROZNÉ 😢 akí ľudia žijú medzi nami

fomarik
13. júl 2009

No dievčatko- Lea alebo Lívia
chlapček - Erik...jednoznačne!

fomarik
13. júl 2009

Bianca, aj ja som to počula ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹

tea333
13. júl 2009

nadenka ty mas nejake mena??
a fomarik??

fomarik