icon

Začiname sa snažiť v júli. Pridáte sa?

gajana1
22. jún 2009

Ahojte babenky
my sa chceme začať snažiť v júli. Vtedy bude mať naš synček 1rok. Dufam že sa pridate viacere snažilky 😉 a že sa nam to čoskoro podarí 😉

lucialen
29. sep 2009

Ahojte, tak ja som uz tu 🙂 Ste tu toho riadne popisali 🙂
Bola som u doktorky, spravila mi preventivnu, cysta praskla a ze z toho som mala tie bolesti (teda mi povedala: Tak ste to krasne citili ako to prasko 🙂 😀 ), no radsej by som to necitila, ale co uz. O tyzden v utorok idem zase na folikulometriu, bude to sice uz 16DC, tak uvidime 🙂
Sharmi, to je super, gratulujem k srdiecku a nabuduce zober tomu tvojmu nejake dioptrie 😀

cheerlady
29. sep 2009

ahojte babulky,tak ja som dnes bola aj s mm na NT screeningu v tej sukromnej klinike GPN a vsetko je v poriadku,NT je 1,1 😵 a podla UZV som 12+1 🙂 a dostali sme aj 2fotecky a bol so mnou vnutri aj mm a ten bol hotovy,az sa mu oci leskli 😵 a male si teda poriadne kopkalo a mrvilo sa,bolo to naaaadhernee 😵 😵 😵

motylek17
29. sep 2009

sorry ze vam skocim do debaty, niektore baby nemozu za to s kym sa zoznamia.... vacsinou sa chlapi prejavia az po svadbe.... ja som mala tiez jedneho priatela, to co som s nim prezila, by som nepriala nikomou.. ked som sa s nim rozisla, som myslela ze zomriem... postupom casu som si uvedomila, co to bolo zac... raz sa mi ozval asi o rok, som nevedela co mam povedat, v takom soku som bola... ale uz je to za mnou (aj ked minulost sa vymazat neda)

lucialen
29. sep 2009

Michell, ten tvoj graf, bolesti a ovu testy mi tiez nejdu dokopy, nieco mi tam nesedi, ale davam tomu sancu ze zajtra este vyskoci, ak nie, tak nechapem 😉
S tou Biankou mi to tiez prislo huste, ani mne sa nezdalo cele to testovanie a hlavne ten cyklus, ale co uz, nie sme tu na to aby sme sa upodozrievali, ved je to viacmenej anonymne a nepozname sa 😒

tea333
29. sep 2009

cheer ja chodim do GPN-ka 🙂

motylek ide o to ze to nebola laska, ona bola vypocitava a vedela ze je divny, aj ked nevedela nakolko... 😕

motylek17
29. sep 2009

tak to je ine....

lucialen
29. sep 2009

A Xena nam neprisla napisat ako dopadla s mrchou?
A fazulka nas uz tiez obmedzila 😒
Ach idem dat oprat zaclony a chcem, resp nechcem umyvat okna ☹ 🙄

michelle
29. sep 2009

luci ahoj 🙂 no ze? ani mne to nesedi... som si pre istotu rano zmerala 2x, ale rovnaky vysledok... som z toho jelen. drz palceky, aby zajtra teplota stupla, lebo inac fakt neviem... luci ty si prasknutie cysty citila rovnako ako su pocity pri ovu? ci ako? ...daj grafik..
tea vitaj 🙂
cheer to muselo byt... silne 😵

andzi
29. sep 2009

sharmana, cheerlady gratulujem, taký krásny pocit by chcela zažiť každá snažilka. Inak neviem čo je toto za dobu, snáď už klasické bezproblémové tehotenstvo je výnimkou. Sesternica v nedeľu predčasne porodila, kamarátka ide na laparku, lebo má za sebou jeden MA a po potrate sa im nedarí už 2 roky...otehotnieť je priam zázrak. Toto kedysi nebolo.

monikapd1
29. sep 2009

ahoj nadi co potrebujes do tej svojej tabulky?hm som cez fon a tabulku mi zobrazuje malicku.

janulka04
29. sep 2009

jeee, sharmiiii...tesim sa s tebou, to je uzasna sprava... 😵 😵 😵
no tak sa mi zda, ze tento mesiac su naozaj tie cykly nejake zahadne... 😒
cheerly....tisko zavidim 😉 - v dobrom a tesim sa, az take zazijem tiez

sharmana
29. sep 2009

dakujem babule velmi pekne, som z toho ešte stále hotová...
cheer. tebe gratulujem a viem ako skvelo sa teraz cítiš, ked je všetko v poriadku, teš sa z toho 🙂
jani. no veru už som kludná, podla ultrazvuku plod velkostou zodpovedá 5+5tt, co je v pohodke..

janulka04
29. sep 2009

supis, sharmi...mna to caka o dva tyzdne...dobry magor bol ten tvol doki.... 😠 ta zbytocne stresoval...este aj zle ti mohol porobit s takym pristupom 😠 😠 😠

lucialen
29. sep 2009

No Michellmrkni na to, anovulacny cyklus s takymito teplotami http://www.fertilityfriend.com/home/2905a6
Ja nemam ovulacne bolesti, len trochu ma pichne alebo zaboli vajecnik ale nic moc. Toto ma bolelo skoro tri dni, povedala doktorka ze to nieco vyteka a ono to moze boliet, tak asi tak 😉

cheerlady
29. sep 2009

sharmi aj ja ti gratulujem 🙂
jani,veru tes sa 😀
andzi mas pravdu-ja mam tiez kamaratku,co 2x potratila,potom sa jej narodilo babo v 6mesiaci mrtve... 😔 no nastastie uz ma doma 1,5rocnu dcerku,tak uz na vsetko zle zabudla 😉 ale je to strasne,niekedy sa rodilo jak na pase a teraz je problem babatko vobec vynosit 😔

janulka04
29. sep 2009

nooo, ja som zatial tam, kde sharmi bola pred tyzdnom...vidno bolo len dutinku.....cheerly

janulka04
29. sep 2009

www.babyweb.cz/Vyvoj-miminka.aspx babulky, kuknite toto..su tu pekne videa z UZV tyzden po tyzdni...uz od 4tt...peknee 😉

janulka04
29. sep 2009

nooo a zase tu neni nikto...? 😒

nadenkaaa
29. sep 2009

baby uz som dosla z mesta 😉 cheer gratulujem muselo to byt super 😉
jani ako dneska? 🙂
bohvie ako sa ma bris nasa rozcestovana dovolenkujuca tehulka 😉

dzou
29. sep 2009

caute kocky..no ste toho popisali..... tak v prvom rade gratulujem sharmi a cheerlady 😉 😵 musi to byt uzasne ...ked viete ze je vsetko ok...az mi trosku slzicky vysli, ze kedy sa ja toho dockam...
nadi tebe zas gratulacia k ovulke 😉
no a ja...teplomer nie je pokazeny jani 😀 ale zauijmave je ze ked som ho asi 4 x skusala poobede( v ine dni samozrejme) tiez som vzdy mala rovnaku teplotu a to 37.4 a to v roznych casoch.... aj dnes tak bolo lebo som zase skusala ci ten teplomer nie je zblbnuty(ale mala som aj ine tepl.takze naozaj nie je 😀 ) takze asi ta moja....tam dole ma rada taku konstantu teplotu 😀 😀
no doobeda som este bola taka nesvoja, smutna...ale teraz uz som zmierena s tym, moc neverim, ze este vyskoci...takze sa pripravujem na mrchu... prsia mam uz trosku citlive ale nie tak ako normalne pred mrchou...

tea333
29. sep 2009

baby som spat z nakupu..do vedlajsieho domu sa nam pristahoval draheho brat aj s kamaratom a je mi to neprijemne, akurat stahuju veci... 😒 😒

dzou
29. sep 2009

ale teda nieco som nasla kuknite sa na toto...http://www.fertilityfriend.com/ChartGalleryCach... dufam ze to uakze to co myslim...ale co vam to pripomina 😀

dzou
29. sep 2009

😠 😠 😠 neukazalo to 😠 😠 😠 pockajte skusim inak

sisa2
29. sep 2009

dzou - ked skopirujes cely link, tak ukaze 😉 vidis, aj druhi maju stastie na 36,7C 😀 😀 😀 este nezufaj, nic nie je stratene.

sisa2
29. sep 2009

tea - preco neprijemne? nevychadzate spolu?

dzou
29. sep 2009

hej sis uz som na to prisla 😀

nadenkaaa
29. sep 2009

no ved podla mna dzou je to ako o tej gume na trenkach budes vynatahovana ze az 😀 ale zajtra stupne 😉 zajtra budes mat 28 dc?
inak mne sa to nejak posuva som zvedava aj na moju teplotu zajtra 🙂
tea a co mali v obchodoch? 😀

dzou
29. sep 2009

nie nie dnes som 28dc nadi...no ja som taka natiahnuta ale uz pomaly praskam 😔

dzou
29. sep 2009

nadi hod sem este raz grafik, sa mi ho nechce hladat 😅

janulka04
29. sep 2009

nadi, ja sa citim tak divne....ziadne krce uz, ziadna nauzea, ziadne vone mi nevadia..zjem vsetko...ibaze to sladke nemusim, trosku mi chyba PMS a moja zravost....je to pravda, ze kazde tehu je ine....mi pripada, ze ani tehu niesom.... 😒 divne to je cele....
dzou, asi ti express poslem to moje rodinne balenie vloziek na odplasenie mrchy 😀 😀 😀 mne to pomohlo...
alebo ti kupim ten isty teplomer a basta 😀 😀 😀 on ti to asi robi schvalne..ak tam je mrnus, tak to je riadny darebak...a dobry pristup, chystaj sa na mrchu....lepsie ju cakat a ostat prekvapena, ze neprisla, ako opacne 😉 😉