icon

Začiname sa snažiť v júli. Pridáte sa?

gajana1
22. jún 2009

Ahojte babenky
my sa chceme začať snažiť v júli. Vtedy bude mať naš synček 1rok. Dufam že sa pridate viacere snažilky 😉 a že sa nam to čoskoro podarí 😉

michelle
5. okt 2009

dzou, skor nech to vyskoci, nee? 😀 ...tvoje vajko to hadam vydrzi... si davaj pozor 😎

janulka04
5. okt 2009

ahooj, mchelle...no veru...treba tu tvoju teplotu asi vytahat za usi 😀

michelle
5. okt 2009

jani, ale... pokial klesa teraz, tak to nic zle neznamena.... ona mozno zase vyskoci, teda dfuam. ked mi takto klesne o tyzden, uz bude zle nedobre 😝
ako sa citis, mamina nasa? 🙂

dzou
5. okt 2009

no sak tak som to myslela 😀 nech sa udrzi alebo nech vyleti do vyyyyyyysin 😉

motylek17
5. okt 2009

jaj babule, keby sme do vianoc boli vsetky v tom.... to by bolo ...

janulka04
5. okt 2009

michelle, aj ja dfuam 😉 😀 ...veru, nic to este neznamena zatial....ale nadejne to vyzera...
a ja? 😝 ....idem prave ranajky do seba hodit...baby, ja som milovala tie musli do mlieka a tmavy alebo celozrnny chlieb a teraz to nemozem ani citit, zato by som si dala opekanu slaninku 😀 😀

motylek17
5. okt 2009

jani v malom mnozstve neuskodi a kedze mas chut na "maso" tak to bude iste chlap.... 😀

janulka04
5. okt 2009

tu slaninku teda nie na ranajky, ale vecer, len tak...popiect posolit a bez chleba, 😀 😀
ale to musli a corn flaksy a celozrnny chlebik ma stvu... ☹

rhodosbb
5. okt 2009

jani, ja som pri sofii mala strasnu chut hryzt do suroveho masa, ked sme ukladali prasa do mrazaka po zabijacke 😀 fuj 😝
michelle, mas pravdu, teraz to tvoje skakanie teploty nic neznamena 😉

motylek17
5. okt 2009

.... ty kokso, vy mate chute.... 😀

janulka04
5. okt 2009

veronika 😀 😀 😀 , ja som pri malych doslova zrala na kila tie plnene perniky....BOBIK a podobne... 😀 😀 😀

janulka04
5. okt 2009

😀 😀 ale surove maso.....? fuuuha.... 😀 😀

cheerlady
5. okt 2009

ahojte babule,som tu cely weekend zase nebola,od stvrtka ma boli hrdlo,v sobotu som sa zobudila so strasnym sopliskom,tak dnes som isla k dr. aby som to radsej nezanedbala a nechal ma na tyzden doma,ze je to len nejaka viroza,ale ked som tehotna,tak mam doma lezat 😒
a vy ako sa mate,nejaka nova tehula na obzore? 🙂

michelle
5. okt 2009

aj vam e tak zzzzima ako mne? 😨 😔 😝

motylek17
5. okt 2009

michell od rana sa klepem.... opustam vas, idem na obed... zatial sa tu majte krasne...

janulka04
5. okt 2009

nie, michelle...ale tri dni dozadu som zmrzala... ☹
ja zimu neznasam a nastahujem sa pod Alpy....ale mm vravel, ze tu zima moc nieje...ako na horach, plno snehu, ale slnecno, ze ludia ani bundy niekedy nenosia...takze ja minimalne tri svetre budem mat 😀 😀 😀

michelle
5. okt 2009

moty, dobru chut 🙂

sisa2
5. okt 2009

michelle - ja tiez mrznem. uplne mam ladove ruky. neznasam to 🙄

cheer - prajem skore uzdravenie! aspon si oddychnes.

nadenkaaa
5. okt 2009

no uz varim to tu dobre vyvoniava 😀
michelle uz som si to zmenila a dalo mi to prerusovanu cervenu 😅 inak ja uzso msi nezaplatila vip takze jaq to tam nemam tie percenta michelle 😔

nadenkaaa
5. okt 2009

michelle to moze byt ip 😵 drzim prsty 🙂

nadenkaaa
5. okt 2009

cheer liec sa nech to rychlo odide ta choroba ..inak mne je tu stale zima kedze som v za a tu je vzdy zimsie oproti tomu ked som byvala v ba o tie 2-3 stupne a hlavne teraz je to citit ten rozdiel pokial teda sa este nekuri 😒

michelle
5. okt 2009

nadi, ja som VIP ofajcila, zaregistrovala som sa nanovo a dala som si vsetky udaje z toho prveho... takze mam dalsie VIP 😎 ...ja som si to chcela zaplatit, ale po zadani udajov mi vypisalo, ze moj operator ci co transakciu zamietol... takze sa mi to nedalo... mne pise 43pts 😕 ...ip pokles si ty mala minuly cyklus a vidis ako to dopadlo... tak sa radsej netesim... 😔 a co dobre varis?
sisa, ja mam na sebe dva svetre... brrr
jani a ako sa odnes ohrievas? kuris?
cheer, to chce cajicky....

nadenkaaa
5. okt 2009

skusim to teda aj ja ofajcit ff 😀
varim len spagety bolonese a potom potrebujem minut banany vcera som varila dzem bananovo jablkovy tak dnesm i este ostali bababy a uz maju take hnede bodky a to u nas uz nejdu na odbyt tak robim bananovy chlebicek 😉

janulka04
5. okt 2009

michelle, tu uz kuria vyse mesiaca 😀 , ale len v od takej 18:00 do 7:00, zatial to staci...

cheerlady
5. okt 2009

dakujem baby,snad to skoro prejde,ale musim si zaklopat,lebo to nie je az take hrozne,tuk,tuk,tuk 😉 aj mm mi vcera povedal,ze nech zostanem urcite doma,ze mimco je teraz prvorade 😵 nechcem,aby som to prechodila a potom sa mi to vrati a este v horsej podobe-zatial sa obidem chvalabohu len s kvapkami do nosa a cajmi 🙂
inak v sobotu som ani v skole nebola a sme mali 1.krat prednasku z jedneho predmetu a ten trulo nam dal uz robit 2seminarky a tu prvu z toho mu musime poslat najneskor v piatok doobeda,no chapete??? 😠 nejviac neznasam,ked vymyslaju este s barsjakymi projektami a seminarkami a neviem cim,jak keby nam tie knihy,co sa musime naucit na skusku nestacili 😠 tak idem googlit nieco na nete,co mu poslem,momentalne na rozmyslanie nemam mozgove bunky 😀

michelle
5. okt 2009

nadi, tak bababy ti ostali? 😅 ...nech ti z tohto cyklu ostane baby ti prajem... okrem tych bababov 😉
ofajci, VIP sa zide 🙂 ...posles si pozvanku na rovnaku adresu? ja som si poslala na inu, ale mozno to funguje aj s povodnou, ze to nerozozna 😎

nadenkaaa
5. okt 2009

vies co poslem s inou adresou myslim ze on to rozozna 😉 no s tymi babanmi 😀 to je hrozne jak sa mylim to je preto ze chcem stihnut vsetko relativne za kratky cas 😀 😀 ale to baby by sa zislo 😀
cheer ty to zvladnes 😉 ale dobre si to pamatam zo skoly furt tsme tiez muslei pisat vselijake blbosti,prace a potom si to profky davali do svojich vedeckych prac ach jo 😖

cheerlady
5. okt 2009

nadi no ved to-nam povedia ake je to strasne dolezite,ze bez toho nas nepustia na skusku a oni potom na tom ryzuju 😠 len aspon externistov by mohli od toho usetrit 😒

nadenkaaa
5. okt 2009

michelle nechce ma to pustit zaregistovala osm si novy mail podla mna asi je to kvoli ip adrese lebo som sa registrovala zasa z mojho compu takze asi v tom je problem 😒

michelle
5. okt 2009

nadi, to sa mi nezda... ja som sa tiez oba razy registrovala na rovnakom pc... co ti vypisuje?