icon

Začiname sa snažiť v júli. Pridáte sa?

gajana1
22. jún 2009

Ahojte babenky
my sa chceme začať snažiť v júli. Vtedy bude mať naš synček 1rok. Dufam že sa pridate viacere snažilky 😉 a že sa nam to čoskoro podarí 😉

motylek17
9. okt 2009

super 😀 ... a ty nepouzivas ovu testy?

lucialen
9. okt 2009

Nie, tento a minuly mesiac som chodila na folikulometriu, takze som vedela kedy bude ovulka, ja mam 16 - 20DC, tak nepouzivam 🙂

motylek17
9. okt 2009

a to chodis k lekarke???

lucialen
9. okt 2009

No, uz som skoncila, len chcela zistit ci a kedy mam ovulku, lebo som mala take vseljake cykly a dala mi tabletky na upravu 😉

motylek17
9. okt 2009

kolko sa pokusate o babo??? prve???

sisa2
9. okt 2009

ahojte, ja tiez zijem 😀 dnes mi je uz ovela lepsie, som doma, nejdem do roboty, takze tazka pohoda 😉

groka - ty sa hlavne liec! mozes panadol, tak si daj ten, ak mas teplotu. inak, tebe choroba neskresluje teplotu? lebo u mna to je teraz uplne mimo realitu.

luci & motylek - tak vy uz po ovulke ... ja dufam, ze o par dni sa k vam pripojim 🙂 kedze sa nemozem spoliehat teraz na BT, skusim dnes ovu test. ten dufam choroba neovplyvnuje 😕

motylek17
9. okt 2009

dobre rano sisa... tak nemyslim, ze by to malo ovplyvnit dako test...

lucialen
9. okt 2009

Motylek pokusame sa 6ty mesiac, toto bude vlastne druhe, ale s prvym sme sa dostali len do 10tt,
Baby, umyla som si zuby a tri krat ma natiahlo, utekala som na zachod ale nic so mna nevyslo a teraz mi to jedlo beha hore - dole, napina ma,najradsej by som hodila sablu 😒 (sorry za opis) Dufam, ze na mna zase nieco ide, ved uz tyzden mi nic nieje 😀

motylek17
9. okt 2009

... luci to ma strasne mrzi... ☹ a tehotna nemozes byt??? ja si to neviem vysvetlit, ale uz 3 dni strasne citim rozne pachy (nikto, okrem mna) a v ustach mam taku divnu pachut... viem, ze vsetko su priznaky tehotenstva, ale ja myslim, ze mi uz sibe.... ze si vsetko len vsugeruvavam... ☹

lucialen
9. okt 2009

Motylek, to by bolo veeelmi skoro len tri dni po ovulke, ale neda sa to vylucit 🙂 Alebo nam fakt sibe 😉

lucialen
9. okt 2009

Boze ja sledujem moje zvierata a moj kocurik chodi k mojej fenke akoze cecat a ona iba drzi a pozera na mna 😀

motylek17
9. okt 2009

... 😀 ... aspon ti nie je smutno a mas tam veselo... aj ja by som prijala psika, mali sme 11 rokov ale zomrel a nasi uz moc nechcu... nasa firma sponzoruje svetovu vystavu psov, som si povedala, ze tam pojdem pozret, chcem si poobzerat plemena, dufam, ze sa mi nieco zapaci a coskoro k nam pribudne nieco chlupate... 🙂

nadenkaaa
9. okt 2009

ahojte no ja neviem tusim mam pokazeny teplomer 😅
http://www.fertilityfriend.com/home/2a5232

sisa2
9. okt 2009

nadi - wow, krasa! 😵

nadenkaaa
9. okt 2009

no neviem ci je to take krasne ved to by nemala az takto stupat??o to horsi bude potom ten pad 😔 😔

motylek17
9. okt 2009

ty kokso nadi... vyzera to nadejne.... 🙂 co znamena ked mam 3 dni po ovulke tu istu teplotu???

sisa2
9. okt 2009

eeeee, ziadne padanie nebude. zakazujem 😀

janulka04
9. okt 2009

ahojte babulky
nadiiiii...tiiisko tichucko sa tesim...len nezakriknut 😉 😵
luci, fuuuha....dufam, ze sme ta nenakazili ☹
motylek....dufam, ze to neni vsugerovane 😉
sisa...dobre ti padne taky vegetik, tusim ti tiez nieco bolo....tak sa daj do poriadku 😉
groka, chudatenko....ono, ked tu chorobu vobec nechces, tak sa drzi ako kliest 😖

nadenkaaa
9. okt 2009

motylek to je uplne v pohode ved ty mas tiezdost vysoku teplotu a okrem toho si este len 3 dpo este to pojde vyssie podla mna 🙂

nadenkaaa
9. okt 2009

uz neviem co si o tom mysliet takuto teplotu som v minulom cykle nemala ani taketo schody proste je to ine 🤐

motylek17
9. okt 2009

jaaaaaaaaj kiez by si mala pravdu... strasne moc tuzim po babetku, len neviem co budem robit ked fakt najdem na teste //... sa tesim na tie pocity... 😀

lucialen
9. okt 2009

Nadi 😵 😵 😵 😵 😵 ty sa mi nezdas 😵 😵 😵

lucialen
9. okt 2009

Inak to ja som vas tu nakazila a teraz ste vsetky chore a mne sa to za trest vracia v takejto podobe 😀

janulka04
9. okt 2009

nadenka, verim, ze to dopadne dobre...traz musiiiiii 😉 uz len pre tie stazene podmienky, co ste tento mesiac mali 😀 , ale aspon to bolo jak za mladi 😀 😀 😀

motylek17
9. okt 2009

nadi ja mam takeho tusaka uz dlhsiu dobu, ze cez leto budes kocikovat... 😉

motylek17
9. okt 2009

jani a ty sa nam ako citis??? uz je to o nieco lepsie s tymi tehotenskymi problemami????

janulka04
9. okt 2009

motylek a ja mam tusaka, ze do septembra budeme vsetky kocikovat😀 😀

janulka04
9. okt 2009

teraz heej, dnes som ani bleee este nebola, co som posledne dva dni chodila na 10 minutove seance nad misou 😀 😀 ale je mi cudne..ale to z tej choroby, ani homeopatika nechcu zabrat ☹

motylek17
9. okt 2009

... fuuuuuuu ... janulik to zvladnes... o 8 mesiacov o tom ani nebudes vediet... na vsetko zabudnes...

nadenkaaa
9. okt 2009

jani ten tvoj mrnus ti dava zabrat no bude to chlap jak hora 😀 😀 ale teraz by este nemusel teraz nech sa narodi taky mensi nie ze bude mat 5 kg 😀