Ahojte babenky
my sa chceme začať snažiť v júli. Vtedy bude mať naš synček 1rok. Dufam že sa pridate viacere snažilky 😉 a že sa nam to čoskoro podarí 😉
caure kocky no ja mrcha ... uz teda od vcera.. len tak som zacala citat co ste dnes popisali.. teda vy spisovatelky...
siiiiiiiiiiiiiiiis ty mas zeleny graaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaf moc gratulujem monecne to tu musi niekto rozhybat 😉
dzou ja verim, ze pocnuc siskou sa to tu konecne s babami rozhybe
Sisaaaaaaaaaaaaaaaaaa gratulujeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵
ahoj Luci tak ako???foliky boli???
Xeni, len 16mm ☹ Skoro ma trafil slak 😠 Takze zase v piatok 😒
A ty ako? Praskol? 😉 🙂
mna dnes trocha doktor vysokoval,ano praskol ale nasiel este jeden 13mm.aj sliznicu mam nadhernu 10 cosi....
16mmje malo to ti este praskne...asi mavas ovulku neskor...ja na 12DC
Xeni ale ten druhy teraz zanikne, ked uz jeden praskol, ci ako? Len aby si nebola ako ta kanadanka, co otehotnela v tehotenstve 🙂
Ja dufam, ze este narastie, ale aj doki vravel, ze rastie nejako pomaly 😒 Len 1mm za den, a mal by 2mm 😠 No hadam len praskne, ale az na nejaky 20DC 🙄
Baby kde ste? Podme oslavovat 😵 Sisa je tehuuuu 😀 😀
netusim co sa stane s tym druhym folikom, s takym som sa este nestretla,aj doki bol prekvapkany....a co bolo s kanadankou????narastie ti len pomalsie...mozno ti bude neskor pichat pregnyl na rast a prasknutie folikov...
baby folikul rastie kazdy den o 2 mm,takze pri cca 20mm praska taky normalny takze 3 dni a je to tu,radim sexikovat od dnes aj kazdy den
my tento mesiac sme dali tomu maximum co je u nas mozne,tak sme sa este nesnazili
ahojte babule, čo to čítam 😀
sisa. gratulujeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem a strasne sa tešíííííííííím, konečne sa to tu rozbehne 😀 😀
cau sharmi,ako moja?
Groka, mal by rast 2mm za den ale moj, spina leniva, len 1mm za den 😠
luci neboj,snazilkujte a bude mimčo,mne praska pri 20mm a s nim som aj otehotnela,ze by to nestacilo ta velkost a preto sa mi stalo to ...?
no kocky idem hodit sprchu a kuk pre tv super star popri reklamach budem chodit k vam a este aj snazilkovat stiham,moj mm pije vinko,takze dnes ma asi roztrha 😀
myslim ako roztrha normalne=vtip,akoze tak ma bude lubenkat
Xeni ta kanadanka otehotnela, teda najskor praskol jeden folikul ktory bol oplodneny a o niekolko dni (alebo tyzden) praskol este jeden a aj ten bol oplodneny, takze caka dvojicky s nejakym tyzdnovym rozdielom 😀 Takze snazte sa dalej, mas moznost byt v telke 😀
Groka, chapeme 😀 Chodte sa trhat 😉
Nemyslim, ze by to malo nejaky suvis, ved praskne ked je pripravene, skor sa zle uhniezdilo, alebo nejaka geneticka porucha 😒
ahoj groka, super, oddnes začínam týrat môjho mm zo zdravou životosprávou, spravila som mu len dva rožky so syrom a zeleninový šalát.. ale nesťažoval sa.. a čo ty, ako kurz? kedy vlastne začínaš?
sprcha hodena,este som tu, kym sa zacne
luci dufam ze len zle uhniezdenie,geneticke vady nechcem ☹
ahoj luci, ako si na tom? chodíš na folikulometriu?
luci,to ma ani nestras....ja nie som narocna,staci jedno... 😀
ma tu niekto skusenost ze sa vytvoria dva dominantne folikuly???
inak som sa dnes dorazila,cely den som sa drzalaa zjedla som len figuretu jogurt,rezen s ryzou a u babky bychty som zrala,ale to o 18:00 od vtedy uz nic,len pijem caje neochutene samozrejme a viete co bol sok pre mna?mm mi hovori postav sa na vahu,tak som postavila a mala som hore o 4 kg ako pred 2 minutami,3 krat po sebe ukazalo tolko,potom si isiel sadnut a ja mne to nedalo tak som sa zas odvazila a mne ukazalo normalne,chapete tomu?
xeni,ja som mala jeden velky v pravom a v lavom som mala kopu malych ale boli to len zarodky,to bolo tento mesiac co to nedopadlo dobre
uz superstarujete???????????????????????????????
Xeni, dva oplodnene dominantne folikuly = dvojicky 😀 Ale citala som ze ked jeden praskne, tak ostatne zanikaju 😉
Sharmi, ano zase folikulometria 🙂
Groka, geneticka vada, to mas len nepodarene vajko stretlo nepodarenu spermiu, lepsie ze to odislo
dakujem groka za nazor,aj ja som to tak mavala ale aj doki bol trocha z toho mimo lebo to nebol az taky maly folik mal viac ako 13mm...hovoril cosi o pszch.vzvolanej druhej ovulke...neviem...
Psychicky vovolana ovulka? 😕 To si aj ja chcem vyvolat 😀
sama tomu nerozumiem,asi som ju moc chcela... 😀 luci,ale preco ked ten prvy praskol, tento tam je???
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
sisa neboj,dam vediet 😉