icon

Začiname sa snažiť v júli. Pridáte sa?

gajana1
22. jún 2009

Ahojte babenky
my sa chceme začať snažiť v júli. Vtedy bude mať naš synček 1rok. Dufam že sa pridate viacere snažilky 😉 a že sa nam to čoskoro podarí 😉

tea333
20. nov 2009

Nadi ja vobec nechcem mat prekvapko, chcem mu vymyslat meno, a chcem sa podla toho zariadit, aj ked som za hracky ktore nie su vyhranene a izbu tiez urcite nebudem mat ruzovu alebo modru, ale neutralnu.. 😝

janulka04
20. nov 2009

ja by som to tiez nevydrzala...chudaci maminy volakedy, ze nemali sancu sa dozvediet....by som sa asi zblaznila 😀

groka
20. nov 2009

baby tak ja som pri prvom vedela pohlavie od 5 mesiaca,a pri druhom by som veeeelmi nechcela vediet,chcela by som velke prekvapko,uz viem co to obnasa ked viem pohlavie a ta druha varianta musi byt nadherna tiez

tea333
20. nov 2009

predtym to bolo zadarmo, teraz je to asi za 50 sa mi mari..ale ja rada dam, nech viem 😀

nadenkaaa
20. nov 2009

niekto to robi tak ze prve si povedat da a pri druhom chce mat prekvapko 😉 to je strasne indi vindi 😅 ale ja by som to tiez nevydrzala 😀 aj ked podla mna budeme mat syna neviem mam takeho tusaka 😀 uvidime 😀
mne sa ruzove aleob modre izby ani nepacia 😉 inak vcera som videla ze uz napriklad maxicosi mura 3 uz ma 2010 kolekciu a tam sam i paci ten kremovy kociar tusim botanica
na www.aladdin-kociky.sk

motylek17
20. nov 2009

uz dlho som sa chcela spytat, vy chcete sportove kociky bez stresky???

tea333
20. nov 2009

nadi 😉 ja by som nevydrzala, ja som v hlave nastavena na dievcatko, takze chcem vediet co najskor, a potom sa s tym budem mat cas vyrovnavat.. 😝

tea333
20. nov 2009
tea333
20. nov 2009

stokke je overeny, uz mam zalusk aj na ine 😉

motylek17
20. nov 2009

🙂 kazdemu sa paci nieco ine... 🙂 ja by som sa v tomto kociku bala vozit dieta 😀

motylek17
20. nov 2009

idem popozerat po obchodoch, snad daco kupim na seba.. zatim papa

tea333
20. nov 2009

Kam ste vsetci usli?

motylek17
20. nov 2009

tu som🙂

nadenkaaa
20. nov 2009

stokke je moja srdcovka aj ked sok ho videla onazivo tak uz skor asi mutsy slider 😉
a hlasim ze vianoce mozu prist uz som napiekla medovniky 😀 😀 napodiv vyzeraju dobre tak uvidime asi nakoniec spravim tento recept 😉

motylek17
20. nov 2009

tak skoro??? aj ja som chcela, ale pockam este tyzden, dva.... 🙂 ale uz sa tesim, aspon zabudnem na somariny 😀

nadenkaaa
20. nov 2009

maji toto bol pokus ze aky je ten recept inak osobne mne by na vianoce stacili ciste medovniky a potm este oblatky z medom ja ine nejake sladkosti ani nepotrebujem 😀 😀
tieto su skusobne este sa zjedia 😉
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=2940
to je recept len ja som tam dala este klincek podrveny a pernikove korenie 😉
inak na mmb chodim pre inspiraciu co varit a dost som tam uz veci poskusala a chutili 😉

motylek17
20. nov 2009

vyskusam🙂
mne dala sesterka recept a tie su mnaaaaam, sice su to len pernicky a nie medovnicky 🙂

nadenkaaa
20. nov 2009

😉
a co si si bola pozriet na seba?

motylek17
20. nov 2009

kupila som si rifle...
a kedze mame dva firemne vecierky tak som si kupila leginy (tie co teraz ficia-leskle) a k tomu taky priesvitny top a kabelku 😀 ... som sla do prace taka vysmiata, ale strasne mi to pomohlo... uz sa tesim... 😀

nadenkaaa
20. nov 2009

no super maji tak to budes sexxxiiii 😀 😀 a kde si si to kupila?

dzou
20. nov 2009

ahojte tak ja som uz tuuuuuuuuu 😀
no maji 😠 do pekla ale tak hlavne nesmut dovolujem len jedne den...potom hlavu hore a hor sa do dalsieho kola 😉
veronika no ja som si to tiez citala 😵krasne tiez mi az slzicka vyskocila....
jani tak sme zumbovali v noci 😀no super 😀 😀
jaj nadi a k tomu co si pisala vcera ze silnym orgaznon sa moze vyvolat ovu to je fakt pravda alebo sa to len tak hovori... no koniec koncov zaujimaveeeeeeee a inac ja idem dnes skusat prvykrat medove rezy ... tiez ak sa mi podaria tak robim na vianoce inac moj naj naj naj najoblubejnejsi kolacik 😵 a klasicke medovniky robievam asi od svojich 10rokov 😉

dzou
20. nov 2009

jaj a z medovnikov som robila aj taky domcek s cevrenymi stuzkami zviazany a do celofanu som o dala a davala som ako darceky 😉 ale tu nemam na to vykrajovacky 😒
no ja idem teraz varit perkelt tak vas budem tak priebezne citat 🙂 a majka som rada ze sa uz ciis lepsie 🙂

motylek17
20. nov 2009

bola som na obchodnej... tak som tam bludila... a natrafila na toto... 😀
ahooooooooj dzou.... 🙂

nadenkaaa
20. nov 2009

jeeeeej dzou nam prisla 😉 dzou a ako by potm bolo mozne ze iektore zeny otehu pocas ms alebo mimo plodnych dni??? 😀 podla mna treba skusat 😉 a hlavne si to uzivaat 😀
takze drzim palceky k tym medovym rezom 😉

dzou
20. nov 2009

ja tiez na christmas party si davam take leginy ale nemam leskle na to som moc tucna 😅

nadenkaaa
20. nov 2009

no na obchodnej sa da kupit tam je vela obchodikov 😉 😉
dzou ty a tucna???? 😕 😕 😕 nekecaj 😀

dzou
20. nov 2009

no som zvedava ako mi vyjdu leb nemam taky velky plech ale mamina mi poradila ze mozem otocit taky ten hlboky a upiect to na tom spodku hore no neviem ci chapete 😅

nadenkaaa
20. nov 2009

jasne chape tak sa inak pecie aj marlenka respektive tie platy co sa potom spajaju 😉

motylek17
20. nov 2009

chapeme dzou, vacsinou sa to tak robi 😀
na ten druhy vecierok by som si chcela kupit "haremky" a nejaky top alebo bluzku... uvidim, co mi cvrnkne do nosa 🙂

dzou
20. nov 2009

no ja som nevedela ze sa to tak da 😅
no nie tucna az taaaaaaaak ae tak mohla by som byt trosku chudsia 😀