icon

Začiname sa snažiť v júli. Pridáte sa?

gajana1
22. jún 2009

Ahojte babenky
my sa chceme začať snažiť v júli. Vtedy bude mať naš synček 1rok. Dufam že sa pridate viacere snažilky 😉 a že sa nam to čoskoro podarí 😉

sharmana
12. dec 2009

luci. prečo by si tortu vyhadzovala? ved ju spapáš 😉 tak sa dobre zabav, mne sa akurát minule snívalo o tom, že som sa bola zabaviť... juj, ešte dlho nepôjdem 🙂

kkatkaa
12. dec 2009

ahojte mali sme navstevu tak idem kuk co nove

xena1
12. dec 2009

ahooojte....pekny vecer vam prajem...

kkatkaa
12. dec 2009

sharmi kupujeme byt v novostavbe tak cakame kym to bude hotove a na kolaudaciu ale vyskytol sa tam nejaky problem ako vzdy tak sa to vsetko posunulo
baby dnes nieco bude s tlakom urcite lebo mna dnes cely den boli hlava a stale mi je divno od zaludka ale tak ze chvilku ano potom nie a tak stale dokola 😝

kkatkaa
12. dec 2009

luci preco do kosa? ta mrcha hnusna 😠 ale aspon ta dlho nenatahovala
sharmi ale zato budes mat ine ale krasne povinnost nie?

xena1
12. dec 2009

luci zabav sa...a v pondelok sup sup k antoniovi

sharmana
12. dec 2009

katka. ved ja sa teším na tie nové povinnosti, aj ked to bude určite namáhavé, ale ved o čom by bol život bez detí? ved aj ten bytík prerábame aj kvôli bábätku, aby sa narodilo už do pekného čistučkého bytíku 🙂

dzou
12. dec 2009

sharmi ako jasne ze take drahe naradie ak pouzijete raz tak sa neoplati kupovat 😉 a to mate nejaky strasi byt ze znizujete stropy? a davate aj izolaciu medzi to?
ja neviem co mam zajtra merat alebo nie 😒 ale uz mam nejake vinko v sebe tak asi kaslem na to... uvidim rano ci sa mi bude chciet 😀

mscat
12. dec 2009

dzou:no a zase sem tě objevila!! 🙂

dzou
12. dec 2009

jeeeeeeeezis mscat no ja som tu nebola skoro cely den a ty ma vzdy vymaknes 😀

mscat
12. dec 2009

zase kecáááááššššššššš 😠 😀
však já mám na tebe čuch neboj se... 😵 😀

lucialen
12. dec 2009

Tak este na skok 🙂 Akurat som prisla domov 🙂 Kamoska, dalsia je tehotna 🙂 Taka vysmiata som nebola ked to povedala, ale drzala som sa 😔 Takze jedna ma dietatko, druha za chvilu rodi a tretia uz je tiez tehu. A ja mam akurat depku 😔 Ale vlastne len minuly tyzden nasla //, dalsi den zacala krvacat, tyzen v nemocnici a teraz ju len pusitili Potom sme isli von, prisla dalsia kamoska, samozrejme tiez tehu 20tt, tak to som uz mala uplne dost, ale oni sa chudaci tiez snazili 2 roky, takze viem, ze si niecim presli. Takze to bol moj krasny vecer 😒 Ale ked som to vsetko predychala, bolo ok 😉 🙂

groka
13. dec 2009

http://www.fertilityfriend.com/home/groka ahojte

vcera som mala teplotu,preto taka vysoka a prazdny kruzok,ale dnes nemam teplotu ale cely tyzden budem meriat o hodinu skor takze tam bude prazdny kruzok

letim do roboty

baby je mi uz lepsie,len vcera som sa najedla a ostali mi z toho na vracanie a aj teraz rano mi je,dnes kupujem test,rano testujem

tea333
13. dec 2009

groka 😉

Baby u mna nakoniec nebol anovulak, teplotka je 36.8 dnes rano 😉

xena1
13. dec 2009

dobre ranko... 🙂

malalady
13. dec 2009

Ahojte krásky ako sa mi mate?? 🙂 už je niečo nové??? 😉 😀

TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT

sharmana
13. dec 2009

dobré ránko, tak dnes máme adventnú nedelu a ešte aj striebornú tuším, obchody otvorené a krásne nám dnes začalo v BA snežiť.. konečne mi to pripomenulo Vianoce 🙂

sharmana
13. dec 2009

dzou.áno, kúpili sme starší byt, ale neznižujeme stropy všade, len na chodbách, v kúpelke a nad časťou, kde bude kuchynská linka, lebo tam idem dať bodové svetlá.. a nedávam izoláciu, ide len o efekt 🙂

rhodosbb
13. dec 2009

ahojte babenky 🙂
malalady, dakujeme za virusiky 🙂
sharmi, vcera vecer ked sme odchadzali z ba, tak zacal poletovat sneh, som bola v soku 😅
inac cesta do ba nam z bb trvala hodinu a 45 min. a v zapche v blave sme trcali dalsiu polhodinu, to je katastrofa, zabijalo by ma to, keby som tam zila...
nadi, ty si to uhadla, ff mi dnes zmenil ovulu na 15 DC http://www.fertilityfriend.com/home/2a64e5
lucy, netrap sa, teraz si uz na rade ty ako stvrta v poradi po tvojich kamoskach😉 🙂

sharmana
13. dec 2009

ahoj rodos. no niekedy sa dá rýchlo dostat z bb do ba, aj nám sa tak minule podarilo, ale to nebola až taká premávka... ideme na Vianoce na Sliač, tak budeme sviatkovať blízko 😉
a máš pravdu, teraz je v BA blázinec, večer ísť do nákupných centier je sebevražda...

cheerlady
13. dec 2009

ahojte babule,tak ako nedelujete? 🙂 ja sadam k uceniu na utorok,uz sa k tomu musim dokopat,ale taaak sa mi nechce 😠 vcera sme boli s mm kupit varnu dosku a ruru a dnes este drez musime,lebo zajtra nam uz dojdu linku montovat,tak aby to mali nachystane.
inak vcera mm prvy krat citil miminko ako sa hybalo 😵
a zajtra konecne 3/4D !!!!! 😀 😀 😀

groka
13. dec 2009

😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉

bola som si kupit tehu test a mam druhu,sice este len slabu,mozno ani nebude vidiet poriadne ked odfotim,ale ja ju vidiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim

a prosim prosim prosim ziadne gratuilacie,len stasticko mi,nic viac este nechcem,ale verim ze som tehu.....verim tomu a pocity ma nesklamali a ani dnes 😅

groka
13. dec 2009
janulka04
13. dec 2009

groka, to je krasna novinka...tak ja len tisko drzim pasticky...a nech silnie 😉 😵

malalady
13. dec 2009

jejdanenku groka 😀 to je super správa.. 🙂 😀

malalady
13. dec 2009

janulka 🙂 a ty sa ako cítiš? 🙂 😀

janulka04
13. dec 2009

ahoj, malalady..ja v pohodicke..az si zacinam namyslat, ze to bude baba... 😀
plet sa mi zlepsila, mimi sa mrvi, ako vie 😀
zajtra idem k dokimu a som zvedava, mozno uz aj povie, co mam v brusku, babam tu v Nemecku okolo 17tt povedali, tak drzte palce 😉
a ty?

groka
13. dec 2009

dnes sme si citali v robote horoskop a ja som v nom mala ze budeme mat darcek pekny

groka
13. dec 2009

idem sa s malym kupkat a do postele pred tv,mala by som upratat do skrin saty,ale nechce sa mi a strasia ma zima

kkatkaa
13. dec 2009

ahojte kocky dnes nic moc vikend vrcholi a tu tusim nic nove
aky ste mali inak dnik? ja celkom dobry akurat ze uz je po vikende tak to ma se.ie 😠