Zázrak príde v apríli 2013
Vitajte čerstvé tehuľky a pridajte sa! 😵
Nech môžeme čakať spoločne 🙂 😉 .
/ja už som sa v očakávaní a túžbe pridávala aj k januárovkám, aj k februárovkám, aj k marcovkám (a nič) a nakoniec skončím v "bláznivom", ale šťastnom apríli 😵 /
Kto ešte? 😉
zdravim april2013 😀 povodne som bola april2012, skoncila som ako maj2012, pretoze maly nechcel ist na svet 😉 . Zelam vsetkym aprilovkam2013 prijemne tehulkovanie, nech to dotiahnete do uspesneho konca. Uzivajte si to. Ani to snad nie je pravda, ze je to uz pomaly rok, co som zistila, ze som v tom 😀
ahojte dievcata 🙂 dufam ze sa mozem pridat 🙂
vitajte nové dievčatá 🙂
práve sme sa vrátili z okružnej jazdy po meste (2hodky pešo a už to riadne cítim na nohách 😝) 😅
postupne si vás prečítam 😉
len som chcela reagovať na @adka12 , že ja som si robila Pepino test na 10DPO a boli tam krásne čiarky 🙂
mamatest som potom už ani neskúšala...
takže-to je hodne individuálne, čo komu ukáže 😉
@adka12 viem že tam nie si 😉 a píšeme stále dosť (niektoré dni sú silnejšie niektoré slabšie )
a tehu? hej,je tam @anavi a ešte niekto (zatiaľ nemáme hovoriť kto 😉 ) inak kooopec bábätiek máme 😵
a zajtra ide tehuľka k lekárovi (ak teda nemá dovolenku) , vybaví nejaké veci v práci a až potom vyjde verejne 😉
ahojte ☹ nemozem zaspat,stale premyslam ☹ idu mi do oci slzy a napadaju ma pochybnosti ci budem schopna sa o babatko postarat :( chcem byt dobrou maminkou:( moc sa bojim
cavte pridavam sa do klubu aprilovcatiek🙂
Ahojte baby, rada by som sa k Vam pridala aj ja. V sobotu 4.8.2012 som mala prveho ducha v zivote a odvtedy testujem 2x denne. Naposledy som si spravila Clearblue ten s displejom, kde mi ukazalo (+) a 1-2. Takze asi to bude pravda. Zatial sa nechcem tesit, lebo je to velmi skoro. A co sa tyka rannej moci na testovanie, tak mne vzdy ukaze silnejsiu ciarku poobede. Neviem, cim to je. Mate niektora s tymto skusenost? Inak na kontrolu prvu idem az 27.8., lebo lekar ma dovolenku. To cakanie je najhorsie. 😖
Ahojte dnes som bola u gynekologa a nasa fazulka sa narodi v aprili 2013 😅

@maggie37 Uz som napisala. Dakujem. 😉