icon

Zázrak príde v apríli 2013

magimary
29. júl 2012

Vitajte čerstvé tehuľky a pridajte sa! 😵
Nech môžeme čakať spoločne 🙂 😉 .
/ja už som sa v očakávaní a túžbe pridávala aj k januárovkám, aj k februárovkám, aj k marcovkám (a nič) a nakoniec skončím v "bláznivom", ale šťastnom apríli 😵 /
Kto ešte? 😉

arwen12
5. aug 2012

@maggie37 Uz som napisala. Dakujem. 😉

tetapetra
5. aug 2012

zdravim april2013 😀 povodne som bola april2012, skoncila som ako maj2012, pretoze maly nechcel ist na svet 😉 . Zelam vsetkym aprilovkam2013 prijemne tehulkovanie, nech to dotiahnete do uspesneho konca. Uzivajte si to. Ani to snad nie je pravda, ze je to uz pomaly rok, co som zistila, ze som v tom 😀

ivik4
5. aug 2012

ahojte dievcata 🙂 dufam ze sa mozem pridat 🙂

magimary
autor
5. aug 2012

vitajte nové dievčatá 🙂
práve sme sa vrátili z okružnej jazdy po meste (2hodky pešo a už to riadne cítim na nohách 😝) 😅
postupne si vás prečítam 😉

len som chcela reagovať na @adka12 , že ja som si robila Pepino test na 10DPO a boli tam krásne čiarky 🙂
mamatest som potom už ani neskúšala...
takže-to je hodne individuálne, čo komu ukáže 😉

magimary
autor
5. aug 2012

@rysauka pridaná 🙂
aj baby, ktoré mi IPli 😉

adka12
5. aug 2012

@ani3012 ďakujem Ani, tak len nešmíruj ale aj napíš 😀

emily3
5. aug 2012

@magimary ahojko, teda pozeram kam si sa to zakotulala 😉 drzim palce a aj ostatnzm tehulkam velka gratulka a zelam vam aby ste to vsetky dotiahli do stastneho konca.teda zaciatku 😉

ani3012
5. aug 2012

@adka12 ja som ťa tu našla úplne náhodou,keď chcela tá tehulka vedieť kedy bude rodiť a či už je tu taká téma a hneď som zbadala teba 😉 zas aby si to nebrala,že vás naozaj šmírujem 😀

adka12
5. aug 2012

@ani3012 ani už sme v témičke asi týždeň, tak sem pošli aj kamošku 😉 nech sa nám to tu rozrastá. a od nás z júloviek je ešte niekto tehu? už nie som ani v skupine na FB, lebo ste strašne veľa písali a nestíhala som to ani čítať 😀 😀 😀

ani3012
5. aug 2012

@adka12 viem že tam nie si 😉 a píšeme stále dosť (niektoré dni sú silnejšie niektoré slabšie )
a tehu? hej,je tam @anavi a ešte niekto (zatiaľ nemáme hovoriť kto 😉 ) inak kooopec bábätiek máme 😵
a zajtra ide tehuľka k lekárovi (ak teda nemá dovolenku) , vybaví nejaké veci v práci a až potom vyjde verejne 😉

adka12
5. aug 2012

@ani3012 ja idem k lekárovi až 20.8, lebo ideme na dovču. A anavi má kedy termín? Ona mala adriana, že?

ani3012
5. aug 2012

@adka12 @anavi85 (som zlý nick dala)

ivik4
5. aug 2012

ahojte ☹ nemozem zaspat,stale premyslam ☹ idu mi do oci slzy a napadaju ma pochybnosti ci budem schopna sa o babatko postarat :( chcem byt dobrou maminkou:( moc sa bojim

weronyca
5. aug 2012

@ivik4 preco by si nezvladla? Samo ze zvladnes

maggie37
6. aug 2012

@ivik4 ahoj, koľko máš rokov? Neboj sa zvládneš to, ako my všetky..🙂

ivik4
6. aug 2012

@maggie37 ja som este mladá preto mam trosku strach.mám 19 a drobcek by mal prist okolo mojej 20 tak som rada 😀 . no musim zvladnut budem predsa mama 😉

maggie37
6. aug 2012

@ivik4 bábo ste plánovali? a priateľ je s tebou?

arwen12
6. aug 2012

@ivik4 Neboj budes dobra maminka. Materstvo je v nas zakorenene, sama priroda to tak zariadila. 😉

gladiola
6. aug 2012

@ivik4 Ty nedostanes hned 5 rocne dieta, ktore treba viest a vychovavat, ale babatko. To potrebuje len lasku, prso a prebalit. Ostatne pride, tak ako babo bude rast a zriet, tak aj Ty. Hore hlavu!!

ivik4
6. aug 2012

@arwen12 @gladiola vdaka baby ste mile

arwen12
7. aug 2012

@ivik4 Teraz len mysli pozitivne, tes sa, papaj zdrave fajnotky, hladkaj brusko a drahy nech Ta pekne rozmaznava. 😉 Vsetko je tak ako ma byt.

wilsonka
7. aug 2012

cavte pridavam sa do klubu aprilovcatiek🙂

sunny2sis
7. aug 2012

Ahojte baby, rada by som sa k Vam pridala aj ja. V sobotu 4.8.2012 som mala prveho ducha v zivote a odvtedy testujem 2x denne. Naposledy som si spravila Clearblue ten s displejom, kde mi ukazalo (+) a 1-2. Takze asi to bude pravda. Zatial sa nechcem tesit, lebo je to velmi skoro. A co sa tyka rannej moci na testovanie, tak mne vzdy ukaze silnejsiu ciarku poobede. Neviem, cim to je. Mate niektora s tymto skusenost? Inak na kontrolu prvu idem az 27.8., lebo lekar ma dovolenku. To cakanie je najhorsie. 😖

chmurkaxy
7. aug 2012

babyyyy, toto je on, moja nova laska! 🙂) Risinko

brcko38
7. aug 2012

Ahojte dnes som bola u gynekologa a nasa fazulka sa narodi v aprili 2013 😅

maggie37
7. aug 2012

@sunny2sis ja som to mala, silnejšiu až poobede... nestrachuj sa, všetko je ok.. 🙂

maggie37
7. aug 2012

@chmurkaxy krásnučký je 🙂

sunny2sis
7. aug 2012

@magimary Ahoj aj mna mozes pridat 🙂

gladiola
7. aug 2012

@chmurkaxy tesime sa, prajem Risinkovi zdravu sesternicku alebo bratranceka!

chmurkaxy
7. aug 2012

@sunny2sis ahoj, aj ja mavam silnejsie ciarky poobede.. mozno spis nepokojne, ze sa to az tak nevie vylucovat, alebo si proste typ, ktoremu to stupa poobede, ziadne strachy 🙂) gratulujem!