icon

Zázrak príde v apríli 2013

magimary
29. júl 2012

Vitajte čerstvé tehuľky a pridajte sa! 😵
Nech môžeme čakať spoločne 🙂 😉 .
/ja už som sa v očakávaní a túžbe pridávala aj k januárovkám, aj k februárovkám, aj k marcovkám (a nič) a nakoniec skončím v "bláznivom", ale šťastnom apríli 😵 /
Kto ešte? 😉

eneshe
22. aug 2012

Ahojte babule, tak sa asi pridam aj ja. Neplanovane sa nam stali dve palicky, pocas stresov co sme mali s priatelom teraz v juli a auguste zlyhala ochrana, pouzivali sme kondom. Som este na strednej, za par mesiacov prejdem prah dospelosti. Navarili sme si, tak si to aj zjeme. S priatelom som viac ako tri roky, nezinfarktoval,ale od nadsenia nevyskal, bol skor v soku. No sme tu, mame dve palicky.

eneshe
22. aug 2012

Priatel vravi ze to moze byt duch. Ale co poviete?

vera1234
23. aug 2012

My sme boli vcera na sone 🙂 Drobec ma 6,4 mm a srdiecko bije 🙂 A hlavne je jeden 🙂

joja1402
23. aug 2012

@eneshe myslím že to nebude duch mne stále ukazovalo len tak slabo nevýrazne a mám už 3 ročnú dcérku :D a musíš to brat pozitívne aj ked mne sa to lahko hovorí. más moje velke sympatie lebo vačšina báb v takom veku si to bud dajú zobrat alebo si nechajú ale nemajú taký záujem o prípravu na dietatko /myslím vobec to že si tu na takejto stánke a v diskusii/ takže predpokladam že sa chceš vela informovat a pripravit sa na tolko radosti ktoré ta v najbližších mesiacoch čakajú. len nech všetko dobre dopadne:D

eneshe
23. aug 2012

@joja1402 No ja si myslim to iste, duch to nebude. No kazdopadne to musim rozdychat, vobec zacat vnimat co sa to deje a zacat sa snazit o to aby bolo vsetko ok. A na tejto stranke najdem informacii naozaj dost, nastastie 🙂 A hlavne musim mysliet pozitivne, hej.

joja1402
23. aug 2012

@eneshe jasné mysliet pozitívne a hlavne sa tešit uvidíš kolko radostí ťa čaká. no a čo rodičia a svokrovci na novú situáciu ?

henikav
23. aug 2012

@eneshe no vitaj, hehe, neboj, poznam ten sok z // 😀 😀 Asi den predychavas a potom zacnes obzerat kociky 😵 😵 😵

eneshe
23. aug 2012

@joja1402
Ti zatial este nevedia. V poslednom case sme riesili dost rodinnych problemov tak chcem mamu nechat trosku vydychnut a potom jej sposobim dalsi sok. Tesit sa uz pomalicky zacinam, len mi byva zle a mam nechut jest. Najprv ale pojdem gynde. Chcem ale ist druhej, nakolko k mojej v Rusovciach mam uz teraz daleko (som prestahovana fo Dubravky) a je tam fakt hnusna sesteicka.
@henikav
Neviem ci kociky, mozno skor satky na babo. Je to jednak kompaktnejsie,lacnejsie ale aj babo je blizsie. Dufam ze dozijem do chvile kedy nejaku kupim (nakoniec mozno aj kocarek, ktovie) kedze som strasne unavena ale zaspat vobec neviem, asi koli teplu.

Babule ku ktorej lekarke v BA chodite? Je dobra?

didulka85
23. aug 2012

@eneshe ja som tu druhu // nikdy nemala tmavsiu ako ty, ani ked som dceru cakala. Dokonca keby som si teraz urobila test, tiez by to nebolo vyraznejsie.
Mama bude mat radost, ale predycha. Moja teta rodila v 16-tich.
Ja chodim do Ruzinova k prof. Holomanovi. Ale to mas dost daleko.

eneshe
23. aug 2012

@didulka85 Aj ja si myslim to iste. Ruzinov je fajn, mam to po ceste do skoly a byva tam priatel. Nemala si s nim nejake problemy?

didulka85
23. aug 2012

@eneshe on je fakt velky odbornik, ale nemozes pri nom cakat nejake velke vykecavacky, na to on nema cas. Je tam len v pondelok, stredu a piatok. od 8 do 9. Musela by si si zistit, ci berie aj nove pacientky.

didulka85
23. aug 2012

@eneshe kam chodis do skoly?

xlucia
23. aug 2012

@anickaa22 prosim ta ak to nevadi, kolko mas rokov? a ako zvladas byt tak dlho na materskej a este teraz budes s dalsim. ja velmi velmi vaham s tretim, chcela by som, len si to neviem predstavit potom ako by to bolo s robotou.... 😒

eneshe
23. aug 2012

@didulka85 gymn. F G Lorcu v Podunajskych, do spanielskej bilingvalnej sekcie

janulienka77
23. aug 2012

@vera1234 blahozelam k srdiecku 🙂

janulienka77
23. aug 2012

@eneshe vitaj medzi nami 🙂 neboj sa zvladnes to 😉 budes dobrou maminou.... 🙂

veonka
23. aug 2012

Ahojte žienky, môžem sa k vám pridať. TP mám 3.4.2013 😵

vera1234
24. aug 2012

@janulienka77 Vdaka 🙂 Dufam ze bude pekne rast dalej 🙂

janulienka77
24. aug 2012

@veonka vitaj medzi nami 🙂 mame aj sukromku, napis IP magimary ona ta prida, momentalne je na dovolenke.

veonka
24. aug 2012

@janulienka77 ďakujem za privítanie, tak dobre, napíšem jej, ďakujem. 😉

sisinka76
24. aug 2012

ahojte kočky 😉

aj Vam je v tom teple tak priserne zle? ja ledva rano vstanem z postele,ale musim,kedze moji 2 zbojnici uz skacu okolo mna. ale mam nizky tlak,neviem ako ho zvysit. kavu som pila jednu denne,ale teraz mi nechuti a navyse v kombinacii so zelezom,ktore musim brat mi z nej bolo aj tazko. tlak mi merala vcera aj sestricka,mala som 95/60, neviete nieco prirodne na zvysenie toho tlaku?

sisinka76
24. aug 2012

@eneshe ja chodim k MUDr. Milianovi, je v Petrzalke na Strecnianskej, chodila som k nemu aj v 2.tehotenstve a pohoda 🙂

sisinka76
24. aug 2012

@xlucia ahojky, Ty tu co robis medzi tehulkami? 😉 ale ak Ti mozem aj ja poradit,tak chod do toho, praca bola a aj bude... a ked tak velmi tuzis po 3.dietati,nevahaj dlhsie. ja teraz tiez po 6.rokoch doma sice nastupujem do povodnej roboty,ale len od oktobra cca do konca februara,kym nepojdem na dalsiu matersku. tretie sme chceli, lenze ja som chcela,ze neskor...ale potom som si povedala,vsak kedy potom,ked uz mam 36? 😀 tak sme to poriesili takto a som stastna 😵

alex999
24. aug 2012

Ahoj, aj ja sa pridám 🙂 MS mešká 2 týždne, deň pre MS 2 hrubé koľajnice, skoro som dostala infarkt, kedže sme sa chceli snažiť od augusta, a bola to taka "nehoda" 😅 V pondelok idem do doktorky, dúfam že spravi hneď aj sono. Dufam, že všetko bude OK, lebo naposledy to dopadlo zle 😔 Prsia naliate, trocha mi je zle, ale oproti prvemu tehu pohoda. Chuť na sladke a mäso 😝 žeby vytúženy manželov chlapček 😉 A tiež dufam, že tam je len jedno, lebo take silne koľajnice deň pred MS som ešte nemala. Inak v rodine same dvojičky 😅

janulienka77
24. aug 2012

@alex999 vitaj medzi nami 🙂 drzkam palceky nech vsetko dobre dopadne 🙂

alex999
24. aug 2012

@janulienka77 ďakujem 🙂

alex999
24. aug 2012

@janulienka77 pozeram že termin máme cca rovnaky, mne zatiaľ vychádza na 20.aprila 😉

janulienka77
24. aug 2012

@alex999 ja som zatial u doktora este nebola, ma stale dovolenku takze aj termin som si vypocitala podla tehu kalkulacky 😉

alex999
25. aug 2012

@janulienka77 aj ja, v pondelok sa chystam. Ale podľa kalkulačky je to na 20.4 😉
A ako sa citiš?? Je ti zle?? Mne trocha rano a trocha večer, ale to len tak aby sa nepovedalo. Pri malej som umierala 😖 a hlavne večer.

alex999
25. aug 2012

@sisinka76 Ahoj, aj ja mam veľmi nizky tlak. Tak 90/60 je ešte celkom OK, ale teraz v tom teple mam dosť, ťažko sa mi dycha, a aj kvôli tomu mi je zle od žaludka, ale len trocha. Pri malej som kavu nepila, ale teraz si rano dam aspon 3v1 a aspoň mi neni zle cely deň. 😉
a tiež som veľmi unavená ale pri 15 mesačnom dieťati ťažko oddychovať 😎