icon

Zázrak príde v apríli 2013

magimary
29. júl 2012

Vitajte čerstvé tehuľky a pridajte sa! 😵
Nech môžeme čakať spoločne 🙂 😉 .
/ja už som sa v očakávaní a túžbe pridávala aj k januárovkám, aj k februárovkám, aj k marcovkám (a nič) a nakoniec skončím v "bláznivom", ale šťastnom apríli 😵 /
Kto ešte? 😉

maminka26
18. sep 2012

Ahojte maminky, možem sa ku Vám pridať? My čakáme dvojičky 🙂 🙂

alex999
18. sep 2012

@maminka26 máme súkromnú tému, napíš magymary 😉

alex999
18. sep 2012

@margotka666 pozerám že ty o chvíľu rodíš 😕 som si nevšimla 😉 a čože si sa k nám pridala??? 😉

stellina1982
18. sep 2012

@magimary ahoj magimary pridas aj mna do skuromky?🙂 snad pisem dobre este sa tu neviem velmi orientovat🙂

stellina1982
18. sep 2012

ahojte dievcata chcem sa vas opytat na velkost Vasej bublinky ci Vam to presne sedi s termin podla poslednej menzes...v stredu som bola n avysetreni a podla PM som bola presne v 10tt a podla velkosti bublinky to bolo 9tt4dni a meral 2,96mm. rozdiel 3dni...stalo sa aj vam ze mate rozdiel? je to v poriadku? napiste mi ake ste mali vy miery🙂 a ci mate nejake odchylky...nech mam s cim porovnavat. dakujeeeeeeeeeeem

margotka666
Autor odpoveď zmazal
alex999
18. sep 2012

@margotka666 aj tebe 😀

dulkagabulka
18. sep 2012

dievčata z Bratislavy a okolia, pridite v piatok na priemietanie dvoch užasnych dokumentárnych filmov o ženstve, materstve a porode, ktoré premieta Občianske združenie Ženské kruhy
http://www.zenskekruhy.sk/akcie/pozyvame-vas/it...

magimary
autor
18. sep 2012

@stellina1982 pridávam ťa 🙂

janulienka77
18. sep 2012

@buduca_maminka ahoj a vitaj medzi nami 🙂 mame aj sukromku napis IP magimary aby ta pridala.

villa
20. sep 2012

ahojte maminky, som ďalšia "aprílovka" 🙂 možem sa k Vám pridat?

zuzula272
22. sep 2012

ahojte maminy, ja mam termin 11. aprila a cakam svoje tretie babatko. Je tu niekto s takym istym terminom?

ingrid78
23. sep 2012

Ahojte aprilovky, cakam druhe babo, tiez v aprili. Ozaj nacoje tu tato tema ked mate sukromku, nejako tomu nerozumiem?

janesa1984
24. sep 2012

@magimary aj ja by som sa rada pridala k vám ak teda môžem :D som tu nová tak sa moc ešte neorientujem ale snažím sa.

magimary
autor
24. sep 2012

@janesa1984 si pridaná, a ak sa ti dá, tak sa čím skôr pripoj, aby sme vedeli, či máš o tému ozaj záujem 😉
stačí kliknúť sem:

zuzula272
24. sep 2012

magimary, aj ja by som poprosila pridat do sukromnej temy. dakujem

magimary
autor
24. sep 2012

@zuzula272 idem ťa pridať,
ale opakovane všetky maminy prosím, aby dávali zavináč pred moje meno...
aj teba som si teraz všimla len veľkou náhodou, keďže túto tému nestíham sledovať...
a často sa mi stane, že tu ani nie som (počas dňa) a večer už nemám ako postrehnúť tu nejakú zmenu 😉

miminy
24. sep 2012

Ahojte, tak aj my budeme mat nas prvy zazrak na svete v aprili. Presne nam vychadza porod na 4.4. 🙂 bude to magicke 😉 Necakane, neplanovane, ale uz milovane zo vsetkych stran. Tak len zaklopat na drevo a dufat ze vsetko pojde tak ako ma 🙂

villa
24. sep 2012

jeeej @miminy aj nám to vychádza na 4.4. 🙂 držím palce aby všetko išlo tak ako má 🙂

ivanka.7
24. sep 2012

@miminy
@villa aj ja som mala termin na 4.4. ale o rok skor 🙂 Nakoniec je Eli 2.4. po tom, co sa snazila cely cas vyliezt na den blaznov. Kedze vsak ina akutna sekcia bola akutnejsia, tak to nakoniec o 40 minut nestihla 🙂 drzim palce, nech vsetko dobre dopadne 🙂

strihalka
24. sep 2012

Zbavuji se obleceni, mala se narodila 24.4., kebyste cokoliv potrebovaly, napiste

maggie37
30. sep 2012

@miminy ahoj, vítam ťa! 🙂 aj ja som mala pôvodný termin 5.4. ale malinké je o vyše týždeň väčšie, takže nikto nevie kedy sa narodí 😀 Neplánované, ale hlavne že sa tešíte 🙂 Určite všetko pôjde ako má, kritické mesiace sú z anami, tak už len si užívajme krásneho tehotenstva 🙂

simonasla
1. okt 2012

@magimary ahoj, chcela by som pridat do apriloviek. Dakujem

magimary
autor
1. okt 2012

@simonasla hotovo 🙂

janulienka77
1. okt 2012

@villa
@ingrid78 ahojte a vitajte medzi nami 🙂 🙂 . mame aj sukromku napiste IP magimary, aby vas pridala,tam si vsetky piseme.

janulienka77
1. okt 2012

@miminy ahoj a vitaj medzi nami 😵 😵 .pod k nam do sukromky, napis magimary IP aby ta pridaala.

anett1411
3. okt 2012

Ahojte dievčatá 🙂 Som tu nová. Aj naša malá piškótka príde na svet v apríli. Pôrod vychadza na 22.4. 🙂 Tešime sa 🙂 🙂 🙂 🙂
@magimary môžem sa pridať ? Ďakujem

tinuliatko
3. okt 2012

@magimary rada by som sa pridala do skupiny .Ďakujem

magimary
autor
3. okt 2012

@anett1411 @tinuliatko , ste pridané 🙂
poďte medzi nás a predstavte sa nám 😉

miminy
3. okt 2012

@magimary ahoj, aj ja by som sa rada pridala do vasej skupiny 🙂