Zázrak príde v apríli 2013
Vitajte čerstvé tehuľky a pridajte sa! 😵
Nech môžeme čakať spoločne 🙂 😉 .
/ja už som sa v očakávaní a túžbe pridávala aj k januárovkám, aj k februárovkám, aj k marcovkám (a nič) a nakoniec skončím v "bláznivom", ale šťastnom apríli 😵 /
Kto ešte? 😉
baby .aj tak myslím,že vytvárať súkromku v začiatkoch je dosť veľký risk...veľa žien povie aj to čo by nechcelo v otbvorenej téme ,pritom tam sa dostane kopec ďalších žien, si tehu len vymyslí a tieto informácie len využije proti nim
ste v začiatkoch,tak dajte na seba pozor!
Prajem veľa zdravia,krásny pôrod a nádherné zdravé dieťatko 😵 😵 😵 😵
Baby ak niektora potrebujete skuste kuk v mojom bazariku tehotenske rifle, kupila som ich, ale nenosila, su nove este s visačkou za 12€ mam veľkosť 40 a aj 42
@magimary ahoooj mozem sa aj ja k vam pridat?? A ako to funguje v tej sukromke. Vopred dakujem a tesim sa na vas🙂
ahojte maminky! prajem vam vela zdravia a nech máte krásne zdravé bábätká 🙂 ja som stastná mamina, aprílovka 2012 🙂
@zuzanka9999 si pridaná, stačí keď si klikneš sem:
Poprosim pridat do sukromnej temy.dakujem
@katuska111 @magimary ta prida 😉
@katuska111 pridaná
Ahojte , my čakáme vraj dievčatko 15.Apríla 2013, 🙂 Teraz 8.12.2012 sa vydávam 🙂 konečne som prišla tu medzi Vás 🙂 😉 Zatiaľ netuším ako to tu funguje,ale časom sa do toho dostanem 🙂
ahojte, môžem sa tiež k vám pridať? termín mám 16. 4. 2013...ešte nevieme, čo;)
@skibaby Cawko, takže by sme mali rodiť skoro rovnako 🙂 Odkiaľ si?
Ahojte, môžem sa k vám pridať? 🙂 Včera som bola u lekára a zistila som že moje prvé bábo bude zrejme chlapec. Chcela som počkať až do pôrodu a prekvapiť sa, ale nevydržala som to. 🙂 🙂
@veronicenkaaaa
@skibaby
@millyy dievčatá napíšte magimary ak chcete pridať do súkromnej témy, sem už nikto nechodí 🙂
Ok,ďakujeme 🙂
@veronicenkaaaa ja som zo Senca a ty? jednu aprilovku z roku 2011 mam uz doma🙂
Ja som z Holíča , neviem ,či poznáš Záhorie 🙂 . Jej a ako sa volá ? Aké plánujete mená,keďže ešte neviete,čo to bude? My sme chceli buď Tobiaska or Laurinku 🙂
Ahojte , kto ma termin 10.4.2013 a je zo Žiliny a okolia? Podme sa porozpravat o svojich pocitoch.....
@kris1111 ahoj, 🙂 máme súkromnú tému sem už nikto nechodí ak chceš pridať napíš magimary, ona ťa pridá 😉
@veronicenkaaaa ano, Zahorie poznam, mame tam rodinu🙂 Mala sa vola Petronela, druhe bude bud Kristian alebo Karolinka🙂 aj ked v tych chlapcenskych menach nemam este jasno;)
@skibaby Tie chlapčenské mená neboli jasné a ani jasné nebudú , nie je veľa chlapčenských pekných mien 🙂 Petronela ,pekné meno má 🙂 kde konkrétne máte rodinu? 😉
to je fakt s tymi chlapcenskymi menami🙂 dakujeme...volame ju Nelinka, aj ona si tak hovori, je to zatial pre nu jednoduchsie;) rodinu mame v Malackach a Malych Levaroch...
@andysko pridávam,
ale súčasne prosím všetky posledne pridané maminky (aj z tejto strany a nielen!),
aby sa ozaj pridali k nám do súkr. diskusie,
ak majú ozaj záujem,
lebo len "zaregistrovať sa tam" a nikdy sa neozvať, nemá veľký význam...
a skôr, či neskôr sa to bude musieť prerieďovať,
aby bolo zachované súkromie mamičiek, ktoré sú ochotné a rady sa navzájom zdieľajú... 😉

@d_anielik 🙂 ako keby som o sebe citala.. :D tiez som na pn a leniva, len vylihujem a pozeram tv.. ale tak hadam to prezijeme a bude vsetko ok a hlavne bez problemov! ja mam termin 24.4 podla psm, ale doktor posledne povedal, ze je to este o tyzden neskor podla skutocnosti, takze sa skor priklanam ku koncu aprila 🙂