icon

Zázrak príde v apríli 2013

magimary
29. júl 2012

Vitajte čerstvé tehuľky a pridajte sa! 😵
Nech môžeme čakať spoločne 🙂 😉 .
/ja už som sa v očakávaní a túžbe pridávala aj k januárovkám, aj k februárovkám, aj k marcovkám (a nič) a nakoniec skončím v "bláznivom", ale šťastnom apríli 😵 /
Kto ešte? 😉

pia22
17. jan 2013

Ahojte, idem vám sem skočiť 🙂 , ak niekto čaká dievčatko, mám pár dní na predaj nádherné vecičky od kamarátky z UK na dievčatko 0-9mes. po jej ročnej dcérke, takže všetko zakúpené a používané nedávno, žiadne skladovanie, prevažne značkové Next, H&M a pod., všetko v 100% stave, voňavé, čistučké /kabátiky, svetríky, šatôčky, nohavice, legínky, spoločenské šaty.../ nádherné štýlové kusy z výborných materiálov za pár eur, tu sa také skutočne nedajú nezohnať, sama nad nimi slintám(o: Ak by mal niekto záujem zašlem foto s popisom. Ceny vynikajúce Ak má niekto záujem poprosím email. adresu do IP, zašlem fotky 😉

janulka610
26. jan 2013

@magimary, aj ja by som sa rada pridala do vašej skupiny 🙂

dashenka75
26. jan 2013

@magimary ahojte.. aj ja by som sa k vam rada pridala 🙂 kedze mam terminik na april.. dakujem 🙂

magimary
autor
28. jan 2013

@janulka610 @dashenka75 , idem vás pridať 🙂

mirka1010
29. jan 2013

@magimary
Ahojky, ak mozem, rada by som sa aj ja pridala. Mam termin v polke aprila 🙂

magimary
autor
29. jan 2013

@mirka1010 , pridávam ťa,
ale pridaj sa aj reálne 😉

karin.
30. jan 2013

@magimary prosím aj mňa pridaj do súkromnej, termín mám na konci apríla. ďakujem

magimary
autor
30. jan 2013

@karin. pridám a pridaj sa 😉

janulka610
31. jan 2013

@magimary dobrý večer...dakujem za pridanie do skupiny, len neviem ako sa do nej dostanem 😒 , je nejaký link??

miriatinko
4. feb 2013

@magimary ahojte 🙂 ja mam termin blaznivy 1.april 😀 , ako sa k Vam mozem pridat tiez...? 😉 😉 😉

dulkagabulka
5. feb 2013

zienky, pripominam vam, dnes v http://klubkvapka.sk/tehotne.html v Trnave na Slnečnej ulici v Trnave
budeme mať od 20,00 do 21,00 prípravu na dojčenie - som certifikovaná laktačná poradkyna..budeme okrem ineho hovorit o najužasnejšom začiatku dojčenia - samoprisati, bondingu (ako ho dosiahnuť v pôrodnici a čo si treba priniest) poradim, čo robiť,ak dietatko treba dokrmiť bez flašky, čoho sa treba vyvarovať...a vela inych zaujimavosti

petka1701
7. feb 2013

Ahojte maminky tiez by som sa k vam rada pridala termin mame 30.aprila

aknicul
8. feb 2013

pozdravujem - mohla by som aj ja poprosit o vstup do vasej skupiny? dakujem

karinkaeich
8. feb 2013

ahojte kocky, ak by ste mali zaujem o balicek veciciek 56-62-68, tak dam rada fotku a blizsie info. cenu dohodneme, urcite iba symbolicka, lebo my to uz nevyuzijeme, nech nezavadzia v skrini

henikav
8. feb 2013

@aknicul napis @magimary 😉

@karinkaeich pre dievcatko, alebo chlapca?? vedela by som o niekom kto potrebuje vecicky za dobru cenu

magimary
autor
8. feb 2013

@aknicul nech sa páči si tam 😉
klikni sem:

karinkaeich
9. feb 2013

@henikav vacsina je neutralnych, lebo sme nevedeli, co cakame. ak chces, daj mail, poslem fotku

henikav
9. feb 2013

@karinkaeich dakujem, poslem fotky dalej, ak bude mat kamoska zaujem napisem 😉

nicextra
13. feb 2013

Ahojte, tak velmi rada by som sa aj ja k vam pridala, kedze maličký zázrak očakávame v 28.4. , dnes som práve prala vecičky, začínam rozmýšlať, či si nezačnem pomaličky veci do porodnice baliť 🙂

sosnicka
13. feb 2013

@nicextra ahojky, my mame termin 12.4. A stale si hovorim, ze mame cas na vsetko ;0) balenie, pranie. Ale zly.napad nemas byt pripravena ;0) je dobra vec...

nicextra
13. feb 2013

@sosnicka ale ako sa poznam, este to nejaky ten tyzden odlozim, vzdy si len precitam zoznam, co si so sebou mam vziat a vzdy si len v duchu hovorim, mam, mam, mam, nemam treba dokupit, nemam, mam... a tak to robim asi kazdy druhyden za posledny tyzden :D ale asi by som sa mala rozhybat konecne s tym, pretoze v poslednom case zacinam byt viacej unavena, tak aby som este dva tyzdne pred porodom vladala zoznam citat 🙂 :D

hanyem
19. feb 2013

😵 AHOJTE kocky!som tu nova a nasa princezna by mala prist na svet o 2 mesiace. Uz sa neviem dockat, pretoze mat druhe dieta po 6 rokoch je to (aspon pre mna, subjektivne) akoby som opat premierovala v materstve 😉 teda myslim, nanovo.Tesim sa, ze si tu s vami vymenim paru infosiek a budem o co to viac v kurze! 😀

miamoja2012
24. feb 2013

@magimary Ahoj, poprosila by som ta...aj ja by som sa rada pridala k aprilovkam... 🙂) podla dokiho som v 34 tt 🙂)

magimary
autor
24. feb 2013

@miamoja2012 si tam 😉

alexia14
25. feb 2013

Ahojte kočky, už som tu strááášne dávno nebola.... a pozerám čo máte nové. Zostáva mi už len 5 týždňov, ale už sa neviem dočkať. Všetko je poprané a požehlené, už len zbaliť tašku 🙂

Ale chcela som sa opýtať, či niektorá nejdete rodiť do Topoľčian alebo či nemáte nejaké skúsenosti s touto nemocnicou.
Nevedela som sa rozhodnúť medzi NR a TO. Ale v TO sa mi páči viac možností výberu rodenia, len neviem na aký personál sa mám pripraviť 🙂

dulkagabulka
25. feb 2013

baby, užasny rozhovor s osvieteným lekárom pôrodníkom, odporúčam prečítat..hlavne pre tie, ktoré zvažuju cisársky na želanie...

http://www.zenskekruhy.sk/nase-aktivity/rozhovo...

nikitka444
25. feb 2013

Ahojte.Rada by som sa k Vám pridala,kedze mam termín apríl🙂

nikitka444
25. feb 2013

Chcem sa opýtať,rodí niektorá z Vás v Ružinove?

mireckaaa
25. feb 2013

ahojte baby, aj ja som tu nova 🙂 mam termin 10.aprila... mozem sa aj ja pridat do vasej skupiny? vdaka! 🙂

zabatinko
28. feb 2013

@magimary mozem sa aj ja pridat k vam?som tiez aprilovka 🙂