Zázrak príde v apríli 2013
Vitajte čerstvé tehuľky a pridajte sa! 😵
Nech môžeme čakať spoločne 🙂 😉 .
/ja už som sa v očakávaní a túžbe pridávala aj k januárovkám, aj k februárovkám, aj k marcovkám (a nič) a nakoniec skončím v "bláznivom", ale šťastnom apríli 😵 /
Kto ešte? 😉
@maggie37 ano, presne take, ale trosku menej intenzivne.. lebo ja som kazdy mesiac skoro zomrela od bolesti, no maly porod.. teraz je to take znesitelnejsie, no citim, ze sa tam nieco deje. ale kedze mam teraz termin ms (bol by 2. den), tak to asi kvoli tomu, musim si vygooglit.. esteze je ten internet 🙂) baby, co ste uz rodili, mame stresovat? 🙂 @ tinamartina @magimary
@chmurkaxy som tu zase len na skok, lebo ideme všetci (aj so starkou, aj s deťmi) von na prechádzku,
ale aspoň k tým bolestiam... v podbrušku...
ja som to pri predošlých dvoch nikdy nemala (ja som zistila, že som tehu až v nejakom 6tt) a teraz ma bolí podbruško ako divé (aj teraz ráno ma to zobudilo 😝, dokonca presne ako píšeš-aj včera v kostole to isté, ako ty 😅 😉), ale neriešim... myslím, že to patrí skrátka k tomu...
aj som urobila test, idem ho pofotiť... aby sme mohli spolu porovnať...
zatiaľ sa mi nezdal, že by bol silnejší, ako ten v sobotu, ale snáď sa mýlim 😕 😒
ale mám posun v lekárskej veci... 😅 včera som napísala novému lekárovi (ktorý je aj pôrodník, aby som od začiatku chodila aj k pôrodníkovi, keďže mám také komplik. dg.) a on mi už dnes napísal, že môžem prísť, ale nech sa najprv mužík k nemu vypraví (túto stredu) po výmenný lístok a potom ma aj objedná 😅 😵
pre mňa je to veeeeľký posun, lebo ja mám celkovo z lekárov a vybavovačiek s nimi dosť "bobky"...
no, idem už, ostatné potom... 🙂
majme krásny deň!
@magimary jéééj veď pekne silnie 🙂
@chmurkaxy ahoj chrumka, prosím ťa keď mi píšeš tak ja mám tyna s tvrdým y, lebo potom mi to nedá do upozornení 😀 ďakujem
@chmurkaxy ja keď som mala okolo termínu ms tiež som mala také tlaky , bolesti ako na Ms ale už nemám mešká mi 7 dní.
k tym bolestiam v podbrusku, to je uplne normalne, je to ako keby ste mali dostat menzes, to tak na zaciatku byva neskor uz nie. mala som to predtym a mam to aj teraz. neni dovod stresovat 😉
inak, áno, ja mám práve termín MS 😉
takže, to bude zrejme tým 🙂
@tynamartina čau Tini (Tyni), moc ma to mrzi, ja som aj premýšľala, aké máš I/Y, ale nebola si na poslednej stranke, tak som zvolila cestu menšieho odporu 🙂) už si dám pozor, sľubujem 🙂 a to som studovala zurnalistiku, mala by son byť vnimavejsia k detailom.. :/
@chmurkaxy no veď ono by to aj bolo jedno, len mi to nepíše tie upozornenia a nerada by som nejakú správu prehliadla 🙂
A čo porábaš?
nam sa uz tiez dnes rano vyfarbila druha ciarka skoro do uplna na 25-ke, ked ju porovnam s ciarkami zo vcerajska rana.. takze uz tomu zacinam verit, juchuuu! a teplotka sa tiez drzi.. http://www.fertilityfriend.com/home/sasenka
@tynamartina ked ja som taka trubka, vacsinou to vsetko pisem rucne, tie nicky, nie ze by som pouzila odpovedat, na mna asi moc velka technika :DD aj FF link vacsinoun pisem, tak sa cudujem, ze vobec funguje.. teraz som vstala, mame 7:10 rano, pojdem do obchodu dole v budove kupit mlieko, nech mozem Lubikovi navarit krupicnu kasu na ranajky, to strasne lubi 🙂 a ty? ako ste sa zvitali s drobcami? 🙂)
@chmurkaxy tak dobré ránko ti prajem 🙂 No ako som hovorila, čo mi chýbalo? Ale nie zlatí sú ale hrozne hlučný. Tak dnes taký úvodný deň všetko poprať jaj a to žehlenie zajtra čo ma čaká tri várky. No nevadí čo sa dá robiť. Takže krupičku ideš variť mňam 😉
gratulujem tehulky, my máme tiež malé aprílovča, ale zo 4.4.2011 tak vám držím palce aby ste tehulkovanie dobojovali do úspešného konca, čiže nového začiatku 🙂 😉
@chmurkaxy ty už prestaň testovať 😀 , krásne ti to zosilnelo, čo by si ešte chcela čakáš kým sa ti tam ukáže bábätko?
@tynamartina 🙂)) aaale, len sa pekne priznaj, ze sa ti to ticho bez nich az tak nepaci 🙂) inak, my premyslame, ze si kupime domov susicku na pradlo, tu v Amerike to mame a je to velka supa! ak vystihnem ususene pradlo tak do 10 minut od konca cyklu, tak ho ani nemusim zehlit, lebo je horuce a uz ho len rukou vyhladim a zlozim.. a ako dlho si mala prazdninarov prec?
@tynamartina ano, ze kukuk, tak ja uz som tu! 🙂 alebo mozno ///? 🙂))) ja viem, to bol uz posledny, co mam doma, este mam jeden digi, co bol v dvojbaleni, ale ten ukaze len to pregnant-not pregnant, co uz teraz asi ani nema vyznam skusat.. mozno o mesiac, ked budem stale premyslat, ci tam este je 🙂) inak, este skoro mesiac a tristvrte, kym sa dostanem k doktorka, to bude cakanie...
a ty ides v tom auguste? inak, ked sa tak rychlo uhniezdilo, nemozu tam byt dve?
@chmurkaxy no neviem neviem, ale je pravda že to bolo čudné 🙂 Boli preč týždeň. No to je super s tou sušičkou keby že ju mám kde dať tak aj za-investujem ale v našej mini kúpelni je ledva miesto pre práčku 😠
@tynamartina aha, a do kuchynskej linky sa neda nejak schovat? robia aj tie 45-ky.. ja som tiez doma premeriavala, ci sa nam zmesti a skakala som od radosti, ze ano 🙂 a inak, ja som uchylak na cervenu farbu, takze ked som nasla cervenu, pokojne by som ju aj zo stropu nechala visiet, len nech ju mam :D
@tynamartina moja, prosím ťa v čom a ako si mám upraviť tie testy tak, aby som mala na nich text (s označením dňa ovu a dátumom) tak, ako to máš ty?
skúšala som to v "painte" (malování), ale nešlo mi to 😕 😝

@magimary noo, uplne ti verim s tymi priznakmi. mna tiez tak prsia striedavo bolia a nebolia, respektive bolia po hmatkani, a inak dokazem spat kludne aj cely den, co ja som vzdy spala tak 4 hodiny dokopy a nechapala, co moj Lubik moze spat 20 hodin aj vkuse.. 🙂) a je mi tak tazko na zaludku, presne, ze aj by som chcela jest, aj mi nic nechuti, aj mi potom skvrka v bruchu a krmim sa somarinami.. jedine, co ma trapi dost, su bolesti v podbrusku, to ma vie pekne vystresovat.. aj dnes sme boli v kostole a ja ze o-ou! a bezala som na vecko s tym, ze uz asi nic nebude a bolo to ok. teraz ma boli tiez, tak dufam, ze to je len maly fajnsmeker a roztahuje sa ostosest.. vy baby, co uz nejake to dietko mate, mate vyhodu, ze uz asi pri takychto veciach nestresujete, lebo to poznate 🙂 a co ta dnes caka? asi perno s tolkymi drobcami, ze? 🙂 a este stale nic nikto netusi? 🙂))