Aký je váš názor na tehuľku v dvojdielnych plavkách?
Aký je váš názor na tehuľku v dvojdielnych plavkách? Chystám sa chodiť so synom kúpať a zatiaľ som videla tehuľky iba v celých plavkách a pozakrývané ako v Kuvajte
😕 Ja mám klasické celé plavky, ktoré sú mi ale v tehu malé, a potom mám niekoľko pohodlných dvojdielnych, ktoré sa chystám nosiť. Len či nebudem budiť pohoršenie 😀 ?
@babulka - nehladaj za tym len nejake pohorsenie, hladaj za tym zdravotny dovod ;) Ak sa tehulke spravili strie a opali si ich, ostanu ako jazvy, teda viditelne. Ked si ich neopali, zblednu na take jemne biele pruzky po tehotenstve. Takze je logicke si to brusko, ak popraskalo zakryt... plus teda ta namahana pokozka rastom bruska ma uz co robit, nie to este slnecne luce a opalovacie kremy znasat, tolko k tomu ;)
co? a to kde sa chodis kupat? normalka, ani som si nevsimla nikde nejake pozakryvane tehulky, ja som ine, ako dvojdielne ani nenosila a plavat som chodila v tehu velmi rada 🙂 ani ma nenapadlo nad tym vobec uvazovat 😉 pekne si ich oblec a ukaz krasne brusko! strie som mala minimalne aj pri dvojickach, takze asi nad tymto aspektom som neuvazovala, ze ci sa mi opalia alebo co
uplne v poho,ja som sa tak aj opalovala s bruskom, po par minutkach cez den a bolo vsetko ok
mne sa to poáči... určite viac ako vysťahovaná v celých plavkách... ked je bruško pekné...stak prečo ho neukázať...v plavkách sa to hodí..skôr sa mi nepáči ked vidím v chladnom počasí maminky s vytrčenými bruškami
mne sa na tehulkach pacia viac tankiny predsa len je to lepsie aj z inych dovodov, ale podla mna nikoho nepohorsis🙂teda ak sa nebudes zrovna skvarit na slnku
to je milucke 🙂 co je krajsie ako brusko s mimi ?? 🙂
no ja som jak hrosica. nechutne tucna a chodim v dvojdielnych. uz som zazila vselijake pohlady, ale mozem kazdeho osr...
no v takychto horucavach by som sa riadila tym ze ci je dobre mne a babatku a nie co si myslia ostatny 😎
Ja mam dvojdielne ale hladala som najprv klasicke cele ale vyzerala som hrozne ak som sa do nich vobec vtrepala a 60€ na jednu sezonu som nemala zaujem dat za plavky, skoncila som pri dvojdielnych. Ked som bola dlhsie na slnku brusko som si zakryla a v dnesnej dobe sa ludia pohorsuju za cokolvek takze mne to je srdecne jedno co si myslia ostatni 😀
Ked si moze dat dochodkyna s ovisajucou kozou dvojdielne a tvari sa ako modelka tak preco nie ja? 😀
Nemáš jediný dôvod sa zakrývať, tehotenstvo je milé a prirodzené , čiže kľudne šup do dvojdielných plaviek 🙂
najkrajšia žena je tehotná žena 🙂 skrývať tehotenstvo pred svetom je najväčšia hlúposť a hlavne v lete, choď do tých plaviek a zahaľ sa jedine pred slnkom, ale určite nie pred ľuďmi!!!! 😎
Tehotenstvo podľa mňa nie je hanba. Mne sa to páči a chodím tak aj ja. A môžeš sa aspoň popíšiť,že nosíš srdiečko pod srdiečkom a môžu ti len závidieť 🙂
S tehotenským bruškom určite pohoršenie budiť nebudeš. Je to predsa kráse. Jediné, čoho by som sa bála, aby odhalené bruško neuškodilo bábätku. Radšej sa veľmi na slnku nevystavuj, ak áno, použi najvyšší ochranný faktor a keď budeš sedieť, polož si na brucho nejaký mokrý uterák. A do bazéna by som v žiadnom prípade neliezla. Kvôli kvasinkovým a iným infekciám.
podla mna v pohode ja som tiez bola tak na plavarni sice 2 mesiace dozadu ale brusko som uz mala viditene velke... ono je to len o tom ze by ti moc nemalo nan pripekat slnko tak zato zvyknu davat take cele..
co je krajsie ako vystrcit pupcek von? 😀 dvojdielne! a pys sa mamina 😉
ja som pri provm synovi pri mori v 6tom mesiaci chodila v dvojdielnych, ale napr vcera sme boli na kupalisku, a aj ked nemam velke brucho na to ze o tyzden rodim, mala som dvojdielne ale na spodku kratasy a cez brucho take elascitcke tricko bez ramienok. Ku moru by som sla snad aj s odhalenym bruchom v takomto stadiu ale na kupalisko tu uz nie... ale pozeram ze si 33tyzden to mas urcite velmi pekne brusko tak sup s nim von nech babo nachyta Dvitamin
ja som chodila v dvojdielnych plavkach az do porodu kedze maly sa narodil v lete 🙂 je to pohodlne urcite ziadne pohorsenie nebudes vzbudzovat ja som bola pysna na svoje krasne velke brusko 🙂
baby, ja chodim teraz k moru sem tam, a mate pravdu, kocky aj v 8-9 mesiaci tu bezne chodia s dvojdielnymi. ja som sa zatial neodvazila, a mam vrch tankini, ale uz mi nezakryvaju cele brusko. Takze asi tiez siahnem po bikinach, aj ked mam troska obavy, lebo po bokoch ma modre zilky tak neviem, ci to nebude vadit so zdrav. hladiska.
Plánujem tiež dvojdielne, ale určite to nebudem na slnku preháňať. Myslím, že nejaká ta šatka cez bruško je na mieste, predsa len slnko cez deň dokáže nie len opáliť, ale aj spáliť pokožku.
ahoj mi sme boli minulé leto v štúrove a čakala som druhé mimčo bola som v siedmom mesiaci ale brucho som mala poriadne 🙂 a strie tiež po celom brušku už po prvom tehotenstve....a chodila som v bikinách a poviem ti že som nebola ten typ mamičky čo priberú len do bruška mala som fajných 75 kg na výšku 158 cm tak si to vieš predstaviť....bolo mi jedno čo si myslia druhý hlavne že ja som sa cítila pohodlne...bruško som si na hrubo krémovala zdržiavala som sa väčšinou vo vode alebo v chládku a nebola som jediná tehula čo tam chodila v bikinách 🙂 podľa man je to sexi 😀
Jasne, ze dvojdielne. Nechodit velmi na slnko, brusko si prekryt pareom. Ale inak preco nie. Ja som sice mala malicke brusko,ale tiez som nosila dvojdielne. Nastastie som az do konca tehotenstva s Davidkom mala velmi male brusko a neurobila sa mi ani jedna stria. Ak ich mas, tie by som velmi neopalovala, vyzera to potom hrozne a zhorsia sa.
ja som za dvojdielne plavky, ale myslim si, ze nie kazda si ich moze dovolit 😅
aj ja som mala vlani dvojdielne plavky.
Holky proc vas vzdy zajima nazor druhych? Proc vlastne resite co ostatni na to? Co si budou myslet jak me uvidi? Neumite myslet sami na sebe? Treba budu se lepe citit ve dvojdilnych ci v celych? Nebudou pro mimi a moje brisko lepsi tankiny nez se pect na slunci? Ja nevim ale ridim se vzdy sama sebou... ja osobne bych sla v tom vcem se citim nejlepe a chranila bych si brisko tak jak to citim a je mi uplne jedno jestli budu mit jen pres bricho nejaky pas a budu nahore bez vubec me nezajima jestli se nekdo kdo se na me bude divat bude citit pohorsene ze mam cicky ven a velky zadek 😉
ja som mala pri oboch 2-dielne, a mala som aj tankiny. popravde babam vyhovovali viac tankiny - lebo ked mi zasvietilo na brucho slnko zacali sa strasne vrtiet 🙂. No a hlavne poriadne natierat a moc neopalovat. inak je jedno ake plavky, ved to brusko je nadherne v hocijakych 🙂
Ide hlavne o bábo nie o tehulku,tak môj názor tankiny 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
V pohode dvojdielne 😉 Pozeraju sa na teba nie preto, ze si v dvojdielnych plavkach, ale ze si tehotna... Niekto ti mozno povie, ze brusko treba pred slnkom zakryt, mozno preto ta narazka na cele plavky... v 9m som tiez mala spodok plaviek a hore tielko na ramienka - alebo tankini (ako pisu vyssie - ak som to spravne pochopila)
ja si myslím,že normálka. Minulý rok som si užívala tehu aj ja v dvojdielnych plavkách a bolo to nádherné obdobie 😉
u nas maju otvorit opravene kupko, ale mna to necaka, hoci milujem vodu, jednak kvoli bakteriam vo vode a druha vec plavky...ja sa nehanbim sa svoje telo a prave rada by som ukazala brucho, ale co ja viem tak opalovanie brucha v tehu nie je vhodne

ja som do 7 mesiaca chodila na kupalisko, mala som 2 dielne plavky. nevidim na tom nic zle.