icon

Kde kúpim spoločenské šaty pre tehotné?

22. aug 2025

Ahojte, ideme na svadbu a to budem v 6 mesiaci mám už aj bruško. Prešla som viac menej všetky nákupné centra v BA a neviem nič kúpiť. Tak už asi jediná možnosť niečo objednať. Viete poradiť kde? Pred tehotenstvom som bola veľkosť S-M.

anonym_78f4bc
22. aug 2025

@anonym_autor pozri také, ktoré budú prestrihnuté pod prsiami. Tato fotka je zo 6.mesiaca, vyberala som šaty v prvom obchode, do ktorého som vošla 😅.

evcagabi
22. aug 2025
@anonym_78f4bc

@anonym_autor pozri také, ktoré budú prestrihnuté pod prsiami. Tato fotka je zo 6.mesiaca, vyberala som šaty v prvom obchode, do ktorého som vošla 😅.

@anonym_78f4bc pocas celeho tehotenstva som nemala ani jedny saty prestrihnute pod prsiami, to je jeden z najprisernejsich strihov co existuju

anonym_78f4bc
22. aug 2025
@evcagabi

@anonym_78f4bc pocas celeho tehotenstva som nemala ani jedny saty prestrihnute pod prsiami, to je jeden z najprisernejsich strihov co existuju

@evcagabi pýtala som sa?

anonym_025c1c
22. aug 2025
@anonym_78f4bc

@anonym_78f4bc tiež súhlasím že prestrihnute pod prsiami. Ja som ale mala dlhé spoločenské šaty. Niekomu sa možno nehodia ale musím uznať aj spätne na mne vyzerali luxusne aj keď som bola tehotná. Dodnes ich mám a sú mi stále dobre

cyberk
22. aug 2025

Ja sa cudujem, ze nevies nic kupit, ved nemusi to byt priamo pre tehotnu, normalne pekne saty kup a to brusko ti pekne zvyrazni ;)

tini27
22. aug 2025

Ja som si objednala z bonprixu

rivini
22. aug 2025

@anonym_autor ja som kupovala velmi rada saty od Seraphine. Zial, tento rok znacka skoncila na trhu…mozno v nejakych online second handoch hladat🤷🏻‍♀️

autor
23. aug 2025

Ďakujem Vám za odpovede. Všeobecne mám rada na takéto svadby dlhé šaty. Problém ale je že už mám dosť veľké bruško a teda zväčšili sa mi aj riadne prsia a proste nič mi nesedí poriadne. Väčšinou z tých voľnejších majú take na ramienka a to ja celkovo nemám rada. Preferujem niečo s rukávom a bez výstrihu. Väčšinou keď aj niečo nájdem čo by sa mi páčilo tak je to strih taký obtiahnuty a je mi to malé no.. a to ešte neviem aké bruško bude v 6 mesiaci.