icon

Kde kúpiť tehotenské oblečenie v Žiline alebo Bratislave?

26. dec 2024

Ahojte maminy, kde kúpim nejaké tehotenské oblečenie v kamennej predajni? Všetko len cez internet alebo v tých drahých obchodoch. Niekde v okolo Žiliny, Považskej Bystrice, Trenčína alebo v sobotu sa chystám do Bratislavy. Poraďte niečo, lebo už nemám čo nosiť 🤣

michaela329
26. dec 2024

Som v 8. mesiaci a nakupujem stále v bežnom obchode 🤷 O číslo väčšie veci, svetre, mikiny a upletove šaty . Len legíny mám tehotenské z leginova. Ha odmietam platiť za tehotenské oblečenie pomaly dvakrát toľko, čo za bežné.

lucia13022023
26. dec 2024

Tiež som nemala nič tehotenské, okrem legín, ale napríklad hm ci lidl ma dostupné aj lacné veci.

marianarem
27. dec 2024

Tak v BA mas napr. C&A, H&M, Brendon. Ja som ale tiez mala minimum tehotenskych veci. Kupila som si par vacsich veci v sekacoch alebo inych lacnejsich obchodoch.

13riska13
27. dec 2024

Ja som mala par veci z lidl a vystacila som si s tyn pocas celeho tehu

adeladulova
27. dec 2024

Na bulvári obchod Chrobáčik. Ale tak priplatis si, majú draho

duppka13
6. jan 2025

Ja som mala dvoje nohavice tehotenske z hm, jedno tielko (rodila som v zime), jeden sveter tehotensky s rozparkami na bokoch. Z hm si objednas a ked ti nebude dobre jednoducho zdarma vratis, pribalia ti vratku co len nalepis na obalku (pouzijes tu istu v com ti to poslali) a podas na poste. Aj velmi rychlo ti poslu peniaze naspat, asi do tyzdna. Tuto tehu modu nemaju ani moc na predajni, na nete si vyberies. Ale teda za mna mozem povedat ze nos normalne veci netehotenske, okrem nohavic. Inak to su vyhodene peniaze a teda ja som pribrala 26 kil a aj tak som nosila aj svoje veci spred tehotenstva.