icon

Kde nájsť tehotenské rifle pre štíhle ženy?

foxyfox
12. apr 2026

Ahojte, prosím vás, kde také zoženiem? Obehala som obchody, nikde som rifle nenašla na vyskúšanie, len online. Už som pár objednala a vrátila. Napr značka bellybutton, dlhé a obrovské, Bonprix to isté. S tou látkou cez brucho sú mi absolútne k ničomu, padá mi to. Mám v 6.mesiaci bruško ktoré ledva vidno, ale klasické rifle ma tlačia, to sa nosiť nedá. Nechcem chodiť do práce len v legínach, ale aj to by bola možnosť, keby boli trochu elegantnejšie. Lelosi sú dosť také teplákové. Neviete poradiť niečo? Som aj nižšia, dĺžka býva tiež problém. 🙄

stankadu
12. apr 2026

A musia byť rifle? Čierne (alebo inej farby) nohavice na gumičku si nezvažovala?

andulka220989
12. apr 2026

Bola si aj v H&M? Tam som kupovala pri druhom tehu.

esther100
12. apr 2026
@andulka220989

Bola si aj v H&M? Tam som kupovala pri druhom tehu.

@andulka220989 kedy si kupovala?ja asi pred rokom a pol som zháňala a v H&M mi povedali,že na predajniach zrušili tehotenské oblečenie,že už len online.

andulka220989
12. apr 2026
@esther100

@andulka220989 kedy si kupovala?ja asi pred rokom a pol som zháňala a v H&M mi povedali,že na predajniach zrušili tehotenské oblečenie,že už len online.

@esther100 2 roky dozadu. Tak to je škoda toto.

ewuliik
12. apr 2026

Kupovala som min.mesiac v H&M online.

anonym_02be3e
12. apr 2026

A z lidla si neskúšala ja som nosila veľkosť 32 ako tehotná 34 a boli mi dobre tiež som bola nízka a stihla tehuľka

foxyfox
autor
12. apr 2026
@stankadu

A musia byť rifle? Čierne (alebo inej farby) nohavice na gumičku si nezvažovala?

@stankadu ale áno, len sú buď ako tepláky alebo potom príliš elegantné k teniskam, balerinky teraz nemám a ťažko sa mi aj kupujú, mám trochu opuchnuté nohy.

foxyfox
autor
12. apr 2026
@ewuliik

Kupovala som min.mesiac v H&M online.

@ewuliik tak skúsim ešte objednať 🙂 čo už, vrátim zas

asemrakova
12. apr 2026

Ja som mala tiez z h&m, boli velmi pohodlne

joesvk
12. apr 2026

Tiež mám dobrú skúsenosť s tými z Lidla

anonym_b900fc
12. apr 2026

ja som nízka a chudá, a objednávala som z H&M tehotenské skinny 🙂

bg92
12. apr 2026

Na predajniach v retazcoch (hm,lindex a pod) nemaju nikde nic. Jedine baby obchody (napriklad brendon) ale tam rataj z gate 70€. Skinny z hm ti urcite sadnu normalne vezmi 34-36 podla toho co nosis bezne. Ja som nakupila na vinted, je to vsetko minimalne nosene zak sa oplati, je tam aj kopa tehotenskych rifli hm.

kati1414
12. apr 2026

Mám 3 tehotenské rifle veľkosť 38, tuším sú všetky z h&m, musím pozrieť. Mne sú trochu tesné, nenosím ich. V prípade záujmu odfotím 🙂