Kedy vyberať kočík?
Zo zvedavosti som už pozerala kočíky a veľa krásnych a za super cenu som našla. Kedy je vhodné začať nakupovať?? Prípadne, viete poradiť typ kočíka? Ďakujem
My máme termín v decembri, ale chcem, nakupovať už teraz postupne, nech toho nieje veľa naraz potom. No tiež pozerám priestranné nech tam dieťa nieje stlačené v tom kočíku.
Ja mám tiež termín v decembri, počkala som tri mesiace a kočík som kúpila... keďže som náročná na kočík, ten čo mám nový je drahý a toto bola dobrá kúpa z Rakúska, tak sme ho kúpili.... Ide o to, či je žena poverčivá alebo nie... ja určite nie som... pri malej som tiež kočík kupovala vo 4. mesiaci a nič sa nestalo🙂))))) 🙂
Ja môžem poradiť iba Bugaboo Cameleon, no ide o to, aký je limit 🙂
@ellabratkova ja som mala predstavu o type kovika davno predtym,nez sme pocali. 🙂 pozerala som si kociky orientacne uz v 3.m.,chcela som mat predstavu,ake znacky su z tych,co mi vyhovuju. Nakoniec som bola asi v 4.m.v jednej predajni tam som sa rozhodla pre znacku a typ kocika,vzala si katalog,vybrala farbu a az do konca 7.m.si listovala a snivala. V 8.m.som ho objednala s tym,ze ho zatial uskladnia a asi 1 t..pred porodom ho vyzdvihli a dali do bytu. My sme v nom nebyvali totiz,kazdy u svojich,lebo sa rekonstruoval.
Mala som inglesinu magnum a doteraz som spokojna s vyberom. Odvozil mi obe deti. Jedine co by som este spravila,je kupa poriadneho nosica,lebo pri synovi som nemala a pri dcerke som si pozicala,ale spatne musim skonstatovat,ze satka ci iny ergo nosic by bol.lepsi ako ten nosoc od chicca. Satka je fajn ako doplnok,ked ma dieta koliky najma na doma,viac porobis a dietatko je na tebe spokojnensie alebo ked ides na maly nakup.
@ellabratkova Ja som tiež pri prvom bábu bola nedočkavá a kúpila som kočík už vo 4. mes., ale potom som aj ľutovala, lebo neskor som zase videla iné, krajšie a aj nové akcie boli za výhodnú cenu. Teraz čakám tretie a som v 6.mes. a ešte som kočík nekúpila, mám ešte čas. Obzerám a čakám na nejakú výhodnú akciu, času dosť. 😉
Ja som pri všetkých uz v 6 mesiaci mala všetko 🙂
kocik je taky symbol materstva a veeeeela mamiciek je potom sklamanych,ked sa im dietko na to vyprdne 😀 vratane mna.
ja som nechcela nic polske a nic,co vyzera ako tank.. skoncili sme pri nemeckej teutonii a sportovy mame teraz uz spratny britax.. ono je to viacmenej jedno,napr ja som chcela velku vanicku a neviem.cosi kdesi,lebo som mala predstavu,ze.julove babo budem vo vanicke mat do nasledujucej jari.. tuuuuudle.. uz na jesen sme sa nosili v manduce,kocik len zriedka,skor uz sportak vzal na milost a aj v nom spava v pohode..
a kedy kupit... to je jedno.. ja som kupovala z bazaru (nechcela som vyhodit tolko penazi za novy a dieta mi tam potom nebude).. maly sa narodil v juli a kocar sme mali od marca.. u rodicov,u nas nebolo miesto
@nicolle21 vdaka bohu,ze moje deti mali kocik rady.. Syn od zaciatku a dcerka po kolikach... Aj ked zo zaciatku bola viac v nosici,ked zaspala,sup ju do kocika.. A mala som kam dat nakup a i synovo odrazadlo,ked uz nechcel jazdit,ci hracky do piesku. Ja som nastastie kocik maxi vyuzila zvalst na velke nakupy,krasne sa mit o pomestilo a dakedy este sa plienky viezli na vanicke. 🙂.
Pri mojej vyske a type postavy si neviem predstavit byt bez kocika. Jedine kratucka prechadzka len s babom a bez nakupu..
Podla mna teraz niekedy je cas, ked mas termin v decembri ☺ Neskor uz mozes byt viac unavena a pod a kocik je dobre si ohmatat aj v obchode. Kazdemu vyhovuje nieco ine, podla sposobu zivota.
Akurat by som poradila, ze nepotrebujes velku vanicku, lebo jovorodenec je mini aj vo fusaku a dalsiu zimu uz vo vanicke nebude.
@ellabratkova som v rovnakom tyzdni ako ty a kocik sice vybraty mam, ale kupovat ho nebudem skor ako v novembri. Kym sa zacneme vozit, bude mozno februar ale zaruka na kocik plynie odkedy ho kupite. Pre mna zase velka vanicka nie je pri januarovom babatku dolezita, lebo kym bude vo fusaku bude malicke a ked bude vacsie uz nebude naobliekane. Ine je to u babatiek, ktore sa narodia v lete, jeseni a musia sa do vanicky zmestit 6 mesacne s fusakom. Cakame tretie babatko a po predoslych skusenostiach kupime x-lander xa.Pre nas najlepsi kocik.
Kocik mozes vybrat uz teraz a kup si ho co najneskor, kvoli zaruke a nech ti doma pol roka "nestrasi" 🙂 kocikovat aj tak hned po porode nebudete 🙂
Ja som ho mala vybraty pri prvom dietati dost skoro - v podstate uz okolo 6m som uz presne vedela ktory kocik chcem a potom som uz len pochodila obchody aby som nasla dobru cenu koncom jula som ho uz mala zajednany v obchode -dcera sa mala narodit okolo 20 oktobra, s tym ze oni ho objednali aby dosiel tak zaciatkom septembra a my sme si ho mohli vyzdvihnut ked sa dcera narodi - aj tak sme to urobili manzel bezal po kocik ked sa dcera prisla na svet asi 2 tyzdne pred planovanym dnom porodu. Teraz ti ale nepoviem ci sme ho platili ked ho vyzdvihol alebo ked nam volali ze ho uz maju na sklade to si uz nepamatam ale asi vtedy kked ho bol uz vyzdvihnut

@ellabratkova 🙂 to uz aj ja pozeram ved to je normalne.Ja chcem s velkou plastovou vanickou kedze cakam v hanuari a bude zima.Nepacia sa mi tie male škrupinky co dietatko je tam zašpricovane.