icon

Tehotenské oblečenie s primeranými cenami

danka9921
21. mar 2021

Ahojte baby neviete mi poradiť stranku s nejakými primeranými cenami? 🙂 podprsenky šaty legíny 🙂 vďaka

drozdajkahra
21. mar 2021

Lidlshop

kiki68
21. mar 2021

@danka9921 HM Mama, fakt ze dobra kvalita aj ceny, ak chces pekne a drahsie tak Seraphine maternity. Tiez Zalando ma krasne veci za super ceny pre tehu

danka9921
autor
21. mar 2021

@drozdajkahra s tým mám hroznú skúsenosť nikdy tam nič nemajú a vážne mam na neho už nervy

petamich
21. mar 2021

@danka9921 Bonprix, HMko a Leginy mam z Lelosi 🙂 a pekne veci ma aj Zoot aj About you zdaju sa mi ale trosku zbytocne drahe na to, ako dlho ich budem nosit

tehotna40
21. mar 2021

Ja som objednavala z bonprix,nemajú problém aj z vrátením a výmenou

diaalex
21. mar 2021

Kúpila som si legíny v H&M a doslova sa trhali všade a to stali 30€, odvtedy som tam nič nekúpila, sú to šmejdy. Mala som 3x legíny z lidla, max spokojnosť, boli pohodlné. Mala som 1 rifle z lidla tiež spokojnosť 🤗 a z Bonprix 2x kratke gate a boli nepohodlné 🙁

jaga18
21. mar 2021

Na Lidl už nervy nemám 🤦‍♀️ nič, absolútne nič nemali v mojej veľkosti, čakala som, že hádam doplnia no medzitým som sa už do ničoho nezmestila, tak som rýchlo objednala z h&m. Akurát vo výpredaji 2 nohavíc za nejakých 30 €👍 sú super, kvalitné a pohodlné. Podprdy tiež z tade 👌👍

evaachesa
21. mar 2021

H&m mama rifle v top stave za 5€ namiesto 40€ 😃 na tých 9 mesiacov zbytočne nakupovať...väčšinu vecí som kúpila tu cez bazár a zopar nových veci Lidl, c&a, h&m.

evinka3007
16. jún 2021

Aj na zalando su pekne a kvalitne veci za lacny peniaz 🙂

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
lusyc
16. jún 2021

Na bazári, dá sa dobre kúpiť aj u jednej mamičky, v Lidli majú od zajtra legíny a tielka, chystám sa. Podprsenky hádam tiež časom budú mať. Takisto už nemám nervy na lidlshop, nemajú veľkosti a ani nedopĺňajú. Inak aj obyčajná športová podprsenka sa v tehu dobre nosí.

viki_kaj
Autor odpoveď zmazal
nikusqabj
Odpoveď bola odstránená