Vložky a nohavičky po pôrode
akú značku a typ odporúčate? pozerala som hlavne značku chicco a samu
Gatky take sietkovane, kvazi jednorazove, ale daju sa preprat a pouzit viackrat. Myslim, ze aj Canpol aj Chicco take su. Vlozky jednoznacne Batist Flower.
Vlozky za mna Samu
nohavicky - sietovane - maju v lekarnach, ci zdravotnickych potrebach. su jednorazove, ale ja som mala v nemocnici troje a prepierala som si ich tie 4 dni .... v pohode. vlozky - u mna vyhrali chicco - jednoznacne najvacsie (samu mali v lekarni len S-ka a to je teda bieda, to si mozem tak na celo dat ...) - a oproti ostatnym, co som mala, boli aj vyrazne jemnejsie a prijemnejsie, ziadna umelina, ziadne sustanie. su sice drahsie, no take velke treba len na prve dni na najsilnejsie krvacanie. neskor som aj tie samu pominala....
@ukulela a kolko asi kusov treba tých väčších? viem že to je individuálne ale tak cca kolko mám zbaliť do pôrodnice ?
Kup dva baliky. Neber vsetky, je to velke.... vezmi jeden, alebo polku a donesu ti, ak bude treba. Nepamatam, kolko ich bolo v baliku.
A moja rada kazdej, namiesto utetaka dole si zabal kuchynske papierove utierky. Uyetak len zadpinis. Takto jemne osusis po kazdej sprche a vyhodis. Dake makke jemne, staci ta yenka rolka.
Prve dni Campol babies sietove nohavicky a vlozky tie vacsie
Ja som mala tiez chicco,lebo su dlhe.kupila som dva baliky ale minula som iba jeden, v podstate ako som prisla na treti den po porode domov, uz som pouzivala obycajne vlozky. Celkovo som toho mala nakupeneho privela, napr aj take vlozky do podprsenky som nikdy nepotrebovala a mala som tri krabice, tak radsej kup menej a ak bude treba,kupite operativne.

Canpol babies