konik_testuje
31. aug 2018
3962 

Vaše skúsenosti s Bi-Oil – Druhá kampaň

Aktualizácia: medzigeneračné testovanie oleja Bi-Oil dopadlo na výbornú. Prečítajte si recenzie našich používateliek, ktoré testovali spolu so svojou rodinou - od bábätiek až po babičky. 

---

Obľúbený prípravok všetkých nastávajúcich mám a žien vo všeobecnosti, sa vracia na koníka pre svoj veľký úspech. Bi-Oil je späť.

Tentokrát sme pre vás však pripravili testovanie, do ktorého môžete zapojiť celú rodinu. Bi-Oil je totiž produkt, ktorý je skutočne určený pre všetky generácie. Ocení ho aj vaša babička, teta, či dcéra. Synátor spadol z bicykla? Bi-Oil zaručene pomôže na jazvy na jeho rozbitom kolene. Vašu milovanú mamičku, babičku, či pratetu trochu (alebo viac 🙂) trápia vrásky alebo suchá pokožka? Vďaka pravidelnému očetrovaniu Bi-Oilom môže byť jej pleť výrazne hladšia a pokožka hydratovaná.

Toto testovanie bude testovaním naprieč všetkými generáciami vašej rodiny!

Čo sme pripravili na testovanie

Bi-Oil - medzinárodne uznávaný špeciálny olej, ktorý sa stará o pokožku ľudí na celom svete. Zlepšuje vzhľad jaziev, strií, vrások a zjednocuje odtieň pokožky. Bi-Oil získal 349 ocenení v oblasti starostlivosti o pokožku a už v 24 krajinách si drží prvenstvo - je najpredávanejším produktom na jazvy, ktorý si získava dôveru ďalších spokojných zákazníčok. Výborne funguje na vrásky a dehydratovanú pokožku.

Jeho jedinečné zloženie je kombináciou rastlinných extraktov a vitamínov v olejovom základe. Vďaka prelomovej ingrediencii PurCellin Oil je jeho zloženie ľahké a nemastné. Bi-Oil prešiel posúdením bezpečnosti podľa nariadenia Európskeho parlamentu a Rady o kozmetických prípravkoch.

Bi-Oil je obľúbeným olejom všetkých tehuliek, ale je vhodný nielen pre ne! Použijte ho aj na jazvy spôsobené sekciou, bežné jazvy z poranení a na starostlivosť o pleť vráskami. Bi-Oil je vhodný pre celú rodinu, pretože si na svoje prídu detičky, vaša mama a aj babička, a možno aj váš manžel.

Dokazujú to, koniec koncov, aj ženy z reklám. A viete prečo? Pretože v nich vystupujú reálne a spokojné zákazníčky, bežné ženy ako my všetky, ktoré si svoje skúsenosti nenechali pre seba, ale podelili sa o ne so svojím okolím.

Máte chuť vyskúšať jeho blahodárne účinky na vlastnej koži, alebo koži vašich blízkych a užívať si jeho ľahkú konzistenciu, príjemnú vôňu a starostlivosť? Tak čítajte ďalej, aby ste vedeli, či hľadáme práve vás.

Koho hľadáme

Hľadáme 10 žien, ktoré vyskúšajú Bi-Oil na sebe a zapojí aj svoju rodinu. Preto hľadáme tehuľky v druhom trimestri, čerstvé mamičky po sekcii, mamičky detí, ktoré majú jazvičky po bláznení sa vonku, alebo ženy, ktoré už riešia vrásky na tvári, krku a dekolte. Hľadáme také ženy, ktoré ho využijú s celou rodinou. To znamená, že budú testovať nielen ony a ich ratolesti, ale tiež ich maminka, svokra alebo prateta... Jednoducho seniorka, ktorá ho využije na svoju starnúcu pleť a suchú pokožku, ktorá možno trpí nejednotným  odtieňoň.

Mali by to byť ženy, ktoré rady píšu a majú dobrý prejav, pretože budú písať recenziu nie len o svojich dojmoch, ale o skúsenostiach celej rodinky.

Ako sa zapojíte

Chcete balenie troch Bi-Oil testovať? Zapojdete sa napísaním komentára pod článok, v ktorom nám napíšte dôvod, prečo by sme mali vybrať práve vás.

Nezabudnite tiež napísať, či ste po sekcii a rada by ste sa postarali o jazvu, či ste tehotná v druhom trimerti, či máte jazvy po bežných poraneniach – alebo vaše deti, či vašu mamičku či babičku alebo svokru, jednoducho seniorku vo vašej rodine, trápia vrásky a suchá pokožka, ktorá má nejednotný odtieň.

Čas na napísanie komentára máte do nedele 2. 9. a v pondelok 3. 9. napíšeme internou poštou radostnú správu tým, ktoré budú vylosované.

Držíme palce a prajeme krásne letné dni,

Konik_testuje

#test_bioil2

Chcela.som ho vzdy vyskusat,no manzel ms vzdy odhovaral...tak chcem skusit stastie tskto,pretoze dva roky po porode mam este velke strie😢

28. aug 2018

Nepoznam tento produkt a pritom jazvy maju vsetky deti jednak synovia po kiahniach a dcera, ktora si nedavno rozbila hlavu..u chalanov ma jazvicky az tak netrapia, zato dievca s jazvou na cele? Radi sa zapojime a ja? Vrasky uz su stale castejsie, prodult by sme dali vyskusat aj nasej babke, ktora je kratko pred 70 a velmi chuda, o to viac vrasky vidno.

28. aug 2018

Rada by som ho otestovala 🙂 kedze som par mesiacov po pôrode a za par mesiacov ma čaká ďalší pôrod ;) tak strii mam viac nez dost 🤔

28. aug 2018

Rada by som testovala ❤️ som mesiac po pôrode, na brušku veľké červené strie, maminka moja mala nedávno operáciu očných viečok a ostali jej jazvy, tiež by sa zapojila a určite sa u nej nájdu už nejaké vrásky ☺️ A babka by sa tiež veľmi rada zapojila na starecké vrásky a škvrny ❤️

28. aug 2018

Chcela by som olej otestovat, na moje strasne strie po porode. A testovat moze aj manzel na strie na rukach po cviceni a moja mama ho tiez urcite rada vyskusa.

28. aug 2018

Aj u nas by veru nasiel vyuzitie. Mne ostali po porode nepekne strie na bruchu, moje male sidlo vonku beha najradsej po 4, takze uz v 1 roku sa na kolienkach jazvicky najdu a u maminy sa najde nejaka ta vraska na tvari 🙂

28. aug 2018

Rada by som ho vyskúšala, moja 11 ročná dcéra má čerstvé jazvičky po kiahniach, mne ostali po pôrode strie na zadku a som po sekcii, síce už 11 rokov a môj dekolt by sa iste potešil tiež. Moja 21- ročná dcéra má tiež strie od rýchleho rastu.

28. aug 2018

Dobry den. Velmi rada by som sa zapojila do testovania, nakolko som tehotna a cakam svoje sieste dietatko. No a pri kazdom je boj so striami na brusku a prsiach tazsi a tazsi.
Kedze mam 5 deticiek v roznom veku, vyskusali by sme aj na jazvy. A vyskusala by som tiez na jazvy okolo nosnych dierok a znicenu pokozku nosa, nakolko som po operacii.
Dakujem.

28. aug 2018

Mne by sa to veru zislo som v 6 mesiaci tehu strie mam od prveho porodu teras ich mam as as

28. aug 2018

Ahoj, rada by som sazapojila do testovania. Po sekcii som vyše roka, takže na sebe by som ho chcela vyskúšať hlavne na pleť! Začali sa u mňa prejavovať vrásky, posobím až príliš staro na moj vek😞 Taktiež by som zapojila do testovania moju mamu, ktorá trpí suchou pleťou a tiež vráskami. A určite by som nim natierala aj moje dcérky.

28. aug 2018

Dobrý deň, som ideálny adept na testovanie. S rodinou žijeme v trojgeneracnom dome. Každá rodina by potrebovala Bi-Oil. Svokra na vrásky a suchú kožu, švagriná je už skoro 5 mesiac tehotná a ja som 5 mesiac po sekcii a ešte mam aj na bruchu strie po tehotenstve. Ako sa povie všetko v jednom 😉

28. aug 2018

Ahoj, tiež by som rada otestovala. Som 10mes po pôrode a trápia ma čerstvé no aj staršie strie. Takisto by som rada zapojila do testovania aj moju mamu ktorú trápi citlivá pleť a vrásky. Bi oil by mi možno pomohol aj na jazvy z akné.

28. aug 2018

Ahoj,máme dve deti uz odrastené (10a6)na strie čo mi ostalo nezabralo nič (možno len zázrak)ale mám veľmi suchú jemnú pokožku čo sa pri jemnom osuchnuti hned odrie,deti podedili tak že jaziev oderkov máme každý dosť .vrásky na očiach sa už ukazujú aj mne veď čas sa zastaviť nedá a inak krémom veľmi neverim😉 možno práve váš olej ma prekvapí 🤔.mám svokru ktorú trápia vrásky okolo pier bola by vďačná keby zmizli.tak že testovali by sme celá rodina.

28. aug 2018

dobry den, rada by so sa zapojila do testovania vasho pripravku, dovodom je ze so po sekcii a napriek dobrej praci lekarky 🙂 jazva sa pomaly hoji, taktiez ma uz trapia aj strie a zacinajuce vrasky, ktore postupne pribudaju. moji drobci - nezbednici maju drobne jazvycky pozostatky z dobrodruznych vyprav 🙂 a do testovania by sme zapojili aj babicku, ktora ma vrasky najma z nas. dakujem a prajem pekny den

28. aug 2018

Rada by som ho vyskúšala na strie na bruchu a zároveň by som ho dala skúsiť aj manželovi, taktiež ma strie na stehnach. Počula som že je výborný aj na vrásky a ako náhrada za pletovy krém a ten ja teda dlho hľadám taký,aby bol pre mňa ok . Tento olej by som určite vyskúšala aj na tvár a aj dcérke na jazvicky. Zároveň by som ho dala vyskúšať aj mojej sesternice kt bude mať čoskoro 50r a tiež rieši krémy na tvár. Ďakujem krásne 🤗😊

28. aug 2018

Som po sekcii a strií je na mne viac nez dost... 😕

28. aug 2018

Zdravim🙂 olej chcem vyskusat na strie po porode. Mam ich naozaj dost. Som rada ze aspon vybledli, ale su tam stale. Verim ze bio oil pomoze. Dakujem

28. aug 2018

Dobrý deň, rada by som sa zapojila do testovania. Som 5 mesiacov po sekcii. Po tehotenstve zostali aj strie a začínam na sebe pozorovať výskyt jemných mimických vrások. Od puberty mi tiež zostala nejednotná farba pleti po akné a jazvičky po rôznych úrazoch.
Mamu a svokru by som zapojila tiež - na vrásky. Švagrinú- na čerstvé jazvy po akné.
Manžela -na jazvy po drobných poraneniach v práci

28. aug 2018

Už dlho po ňom pokukujem, no nikdy som ho nekúpila.😣 Rada by som ho vyskúšala ja na moje strie a tak isto nášmu šidielku, nakoľko má jaziev viac než dosť..😏

28. aug 2018

Kôli ťažkej endometrióze som bola v oktobri 2017 na laparotómii, ktorá skončila aj so 4 mesačnou ileostómiou. Našťastie sa nám podarilo v apríli otehotnieť a čakáme bábätko. Čiže som v druhom semestri, jaziev mám viac než dosť a keďže budem musieť rodiť cisarskym rezom, ďalšia jazva na mňa čaká.

28. aug 2018

Velmi rada by som vyskusala bi-oil pretoze po prvom tehotenstve mam strasne vela strii ci uz na bruchu alebo na prsiach, teraz cakame druhe babatko uz som v druhom trimestri a bojim sa ze sa tie strie zvacsia alebo ze ich bude viac.pocula som vela pozitivnych skusenosti ale tak peniazky mi nevychadzaju aby som si ho kupila, tak velmi rada by som bola keby ste ma vybrali 🙂

28. aug 2018

Ahoj som v 17 týždni a rada by som vyskúšala tento zázrak na pokožku ďakujem

28. aug 2018

Velmi rada by som olej testovala na svojom brusku, prave som zacala druhu polovicu tehotenstva a vidim, ze je nacase zacat s natieranim. Trapi ma aj miestami suchsia pokozka, vyskusala som viacero telovych mliek, ale akosi bez pozitivneho vysledku.

28. aug 2018

Na takéto testovanie presne čakám 🙂 čakáme naše 1.bábätko a som v 5.mesiaci. Som naozaj zvedavá na jeho účinky a pre lepšie porovnanie by som do testovania zapojila celú rodinu 🙂

28. aug 2018

Rada by som ho vyskusala nakolko po dvoch synoch mi ostali neskutocneeeeeeeeeeeeeee strie na bruchu a zbavit sa ich neviem. Kedze som schudla tak su ovela vyrazne. Ďakujem

28. aug 2018

Ja by som ho rada vyskusala na strie ktore mam po porode na brusku a stehnach . Tiez by som ho vyskusala na mojom drahom muzikovi, ktory ma vrasky na cele z ustavicneho mracenia sa (aj ked mu vravim ze mu to nepristane) a rovnako by som ho dopriala aj mojej mamke. 🍀

28. aug 2018

Rada by som vyskúšala 😍
Aj keď v tehotenstve som si ho nekúpila, no teraz ho už potrebujem oveľa viac.
Rodila som pred 3 týždňami sekciou, no takú jazvu mať určite nechcem, tak niečo pre to musím spraviť. A to vyskúšať bi-oil.
Už som veľa krát počula od známych,ale aj čítala príspevky ako im pomohol na jazvy aj strie či naozaj zjednotenie farby pokožky.
Tak si budem držať palce aby som ho mohla naozaj vyskúšať 🍀😍

28. aug 2018

Radi by sme vyskúšali s rodinou. Mám síce už 6 rokov po sekcii, ale brucho v katastrofálnom stave,všade strie. 😔 manžel by takisto vyskúšal,nakoľko má jazvu po úraze od čela cez oko až do pol líca. Dcéra je živé striebro,každú chvíľu doodieraná,takže by sme ho určite využili 😅 a moja mamina by sa tiež potešila kvôli vráskam .ďakujem 🎁❤️😘

28. aug 2018

rada by som testovala olej bi oil som sice v 27tt tehotenstva ale az teraz zacinam pocitovat, ze sa mi koza zacina natahovat 🙂. Pocas tehotenstva mam aj suchsiu pokozku co mi sposobuje svrbenie tela. takze ak by sa podarilo ziskat s olejem skusenost bola by som rada a urcite ss podelim aj o skusenosti potom dalej 😊

28. aug 2018

Chcela by som vyskušat produkt,som 2x po sekcii a tiež vrasky pribudaju 😁

28. aug 2018

tiez chcem testovat lebo mi ostali strie po tehotenstve a urcite vyskusa aj mamina kedze dochodkovy vek sa blizi a vrasky pribudaju 😃

28. aug 2018

Ja by som velmi rada skusila bi-oil na jazvu o sekcii, ktorá je stále dost vyditelná napriek tomu ze som rodila pred dvoma rokmi. Taktiež mi zostalo na brušku niekolko strií po tehotenstve, teda zužitkovala by som ho i na strie. Tento produkt som zatial nemala moznost skusit, takze som naozaj zvedava na jeho možné účinky.

28. aug 2018

Som 2 roky po porode a mam riadne strie rada by som to vyskusala a zaroven by som dala aj kamoskam ktore su tehotne a radi by to tiez vyskusali.

28. aug 2018

Dobry den. Myslim si, ze Bi-Oil som mala vyskusat uz davno! Mam po 2 sekciach, na chrbe mi vyberali 3 znamienka, takze 3 jazvy, na ramene 1 znamienko, takze 1 jazva, laparoskopicke odstarnenie zlcnika, dalsie 4 kusky na mojom tele. Strii mam fakt neurekom! A ta tvaricka uz tiez nie je to co byvalo😀 Takze pri vsetkej svojej skromnosti sa rada ponuknem ako objekt😉

28. aug 2018

Myslím že práve Ja som pre vás úplne práva som po sekcii presne 2 a pol roka a keďže mám dvojčata koža na brušku je sama jazva.... Nie len na brušku ale aj stehná.... Bruško sa strašne natiahlo a koža pukla... A ako píšem mám dvojičky 😅 chlapcov, ktorí sú neustále v pohybe, čiže aj úrazov máme dosť a kolienka doudierane a samozrejme aj jazvy majú 😕 ale, máme aj dievčatko čo má 7 rokov a tak isto má nejaké jazvy na kolenách, veď ktoré dieťa nemá? 😬 Preto by sme ho my a moja rodinka spolu s maminou využili, keďže jej pleť je už zrelá má po 50tke a samozrejme rieši svoju pleť, ako každá z nás 😊všetky chceme byť večne mladé 😁 a preto, ak je BIO Oil na to stvorený, určite by sme ho s radosťou testovali 😊 aj môjho manžela by som som zapojila, pretože veľmi dlbá o svoj výzor a pleť 😊 čomu sa ako žena ja veľmi teším 😉

28. aug 2018

Pokozka uz nie je to co byvala 😅 je sucha, v zime svrbi a potrebovala by aj vzpruzit. (40) pokozku syna musim tiez premastovat. Velmi rada by som vyskusala oil ❤️🍀

28. aug 2018

rada by som ho skusila.Mam 32 rokov a moje brucho vyzera ako brucho zanedbanej 50ročnej ženy.mam za 3roky niekolko operacií zasebou.Je v znutra ešte bolave,nafuknuté,ale čas to zahoji.Tiež deti maju problem s pokožkou.Rada by som ho pre rodinu vyskusala.🙂

28. aug 2018

ja by som chcela tiez aby som strie nemala ale co uz aj to patri k tehotenstvu. ale moja sestra caka teraz a uz ma začatý 3 mesiac tak ona by mohla mat hladke brusko po cas a aj po narodení dieťaťa. kazdu zienku by to veeelmi potesilo. dakujem aj ked ja to nebudem.

28. aug 2018

Chcela by som velmi tento produkt testovat, po prvom tehotenstve mam skarede strie na prsiach, momentálne som opäť tehotna, v 22 tt a rada by som si s nim natierala brusko ako prevenciu a aj prsia kvoli striam. Tiež by som skúsila na tvár a nohy, mam suchu pokozku. Moje dve deti prekonali nedávno chorobu impetigo, tak im hrozia jazvicky na koži, tak by sme skúsili pomôcť aj im 🙂

28. aug 2018

Počas tehotenstva som schudla vyše 12 kíl, ktoré na mne zanechali strie na zadku a stehnách ani som si nevšimla kedy, som v 2.trimestri a bruško mi rastie, nerada by som videla strie ešte aj na brušku, už teraz mi je za ťažko ísť v krataskoch, lebo stehna naozaj po tom schudnutí vyzerajú nepekne.. Rada by som vyskúšala Bioil a zistila ci mi o môže so strie, ktoré už mam a nedovolí na brušku vzniknutú nových 🙂 Rada by som potešila seba pozitívnym zisťovaní ale aj svokru, ktorá neustále rieši svoju pokožku, ktorá stráca elasticitu vekom. Sme síce len dve v rodine, ktoré by využili Bioil, lebo prvé dieťatko je ešte u mňa v brušku ale možno by som presvedčila aj muža, ktorý po mne všetko dojeda aby sa mu jedlom nezačali robiť strie na brušku 😂

28. aug 2018

Som 6 mesiacov po pôrode a mám strie uuplne všade. Pred pôrodom som bola veľmi chudá a ako som otehotnela dosť som pribrala a cela som sa potrhala😬 dokonca môj priateľ tiež 🙈 držal so mnou 😂 veľmi radi by sme ho s rodinou vyskúšali 😊❤️❗️

28. aug 2018

Velmi rada by som vyskusala tento produkt.som po 3 sekciach .mam jazvy po laparoskopii.male jazvixky na tvari,este pozoatatok z detsva.mam 3 deti a u kazdeho sa nejaka ta jazvicka najde.ale asi uplne najviac by sa hodil mojej mame ktorej po komplikovanej operacii zlcnika ostala velmi nepekna spomienka v podobe obrovskej jazvy😢.urcite by sme vyuzili cela rodina.nikdy som sa do ziadneho testovania nezapojila,pretoze v takychto veciach stastie na vyber nemam.ale toto ma velmi zaujalo a tak teda skusim a mozno budem mat stastie aj inde ako v laske 😀😊

28. aug 2018

Veľmi by som ho chcela skúsiť, dve po sebe tehotenstva si vyžiadali daň na mojom brušku. Ostali mi veľké strie a vedela by som do testovania zapojiť aj našu babku ❤️

28. aug 2018

som žena so veku 35+, zatiaľ bez detí, no po výkyvoch váhy mi v oblasti panvi a stehien zostali strie. Som preto zvedavá, či by to Bi Oil dokázal zlepšiť alebo úplne odstrániť a veľmi rada by som ho otestovala. Taktiež mám skôr suchú pokožku, ktorá by potrebovala zvláčniť.

28. aug 2018

Po prvom tehotenstve mi ostalo pár strii na bruchu a bokoch a teraz cakam druhé bábätko, momentálne som v druhom trimestri.

28. aug 2018

Rada by som ho otestovala s celou mojou rodinou. Ja mam problém so striami po pôrode a suchou pokožkou a malý aktívne chodí takže každý deň prídeme k nejakému úrazu 🙈 je to čisté striebro 😂. A určite by ocenil možnosť vyskúšať aj tatino,,,, možno omladne 😂

28. aug 2018

Keďže mám strie každého veku ( 20, 14 aj 2 - ročné ako následok troch tehotenstiev) a predtým takýto produkt neexistoval, naozaj by ma mimoriadne (milo) prekvapilo, keby som svoje málo odvážne nové plavky so zakrytým celým bruškom, napriek vcelku štíhlej a obstojnej postave na ženu nad 40 mohla vymeniť za odvážnejšie..😉
Ďalšie využitie u nás vidím na veľmi suchej a citlivej koži (pokožke) na tvári mojej staršej dcéry, celom telíčku mojej mladšej dcéry večer po kúpaní, jazvičkách po viacerých úrazoch syna a suchých a šupinatých kolenách môjho manžela, ktorý má psoriázu a tiež už dlho hľadá vhodný produkt na premastenie. Mám ešte dve sestry v podobnom veku - všetky tri už máme nejaké vrásočky, ( jedna z nich je zároveň aj šikovná kozmetička a pleti rozumie ) , tak by som možno potešila aj ich, keby sa zapojili do testovania. Bi-Oil sme zatiaľ ešte nikdy nevyskúšali, najmä kvôli jeho relatívne vysokej cene.😒 a preto ani nemôžeme zatiaľ posúdiť jeho účinnosť.

28. aug 2018

Dobrý deň, som v piatom mesiaci tehotenstva a zatiaľ využívam iné oleje a krémy v starostlivosti o moje tehotenské telo🙂 Chcela by som však vyskúšať aj slávny a mnohými vychvaľovaný BI-Oil, a zaradiť sa tak možno taktiež do skupinky ľudí, ktorí si bez neho už nevedia predstaviť každodennú starostlivosť. Detičky ešte nemám, ale myslím, že by som do výzvy zapojila aj môjho otecka, ktorý celý život manuálne pracuje a ruky má tak neskutočne vysušené! Zároveň aj moja 81 ročná babička, ktorá dlhé roky trpí na suchú pleť celého tela, by tiež mohla byť vhodnou adeptkou na vyskúšanie.
ďakujem za prípadnú možnosť, byť súčasťou testovacieho tímu🙂

28. aug 2018

Rada by som sa zapojila😊 čakáme prve bábätko, som v druhom trimestri a uz ma bi-oil zaujal v reklame 🙂 jaziev sa u mna nájde dost, po štítnej zlaze nepekná jazva na krku, slepak a tiež vybraté znamienka na prsiach nechali po sebe pekne jazvicky😏 tiež mám o 10 rokov starsiu sestru so striami a jazvami po 3 sekciách a maminku s hlbokými vráskami a nerovnomernou farbou pleti 😐

28. aug 2018

Rada by som testovala BiOil. Som druhy krát tehotná. Už po prvom tehotenstve mi zostali neskutočné strie. Teraz sa len rozširujú aj keď natieram pravidelne. Rada by som vyskúšala tento zázrak 😊 Dcérka má suchú pokožku a tam by sme to tiež využili a taktiež aj na manželovi. Manžel je ekzematik tak so suchou pokožkou. 😊

28. aug 2018

Chcela by som ho vyskúšať pretože som mala dosť náročné tehotenstvo a ostali mi na brušku bokoch a stehnách strie a taktiež mám jazvu po sekcii. Boli by super kedy som mala možnosť zistiť či by my to pomohlo.

28. aug 2018

Nasa mala slecna neustale niekde spadne a jazviciek uz mame veru dost a moja sestrra je tehotna a uz po jednej sekcii tak by sme testovali spolu

28. aug 2018

Rada by som ho vyskúšala nakoľko po dvojickach my zostali veľké strie

28. aug 2018

Rada by som otestovala tento olej Bi-oil pretože mám veľmi veľa strií na podbrušku a prsiach. Sú dosť výrazné tak by som rada skúsila tento produkt a verím, že by som mala výsledky s ktorými by som bola spokojná. Som 3 roky po pôrode, ale strie sa ma držia ako kliešte. Rodila som sekciou a mám dosť výraznú jazvu. Rada by som zistila či by si Bi-oil poradil aj s ňou. Čo sa týka testovania v rodine, mohli by sme testovať 4 generácie: 3 ročná dcérka, ja, 43 ročná mamina na začínajúce vrásky a 65 ročná stará mama, ktorá už svoje vrásky a pigmentové škvrny má.

28. aug 2018

Rada by som sa zapojila do tohto testovania so synom som pribrala 30kg a moja koza to nezvladla popraskala snad vsade kde mohla..po druhom cisarskom s dcerou mi pani doktorka vraj prerobila jazvu ale myslim ze je este horsia ako ta predtym 😂

28. aug 2018

Ja som práve v šiestom mesiaci, používam rôzne prípravky na strie ale rada by som vyskúšala práve Bi-Oil. Mám aj škaredú jazvu po operácii kolena. V rodine by to určite uvítala mamka, ktorá má veľké problémy s citlivou pleťou a aj otec, ktorého trápi suchá a svrbiaca pokožka a spotrebuje veľmi veľa telových krémov. A nakoniec by ho využila aj sestra, ktorá veľmi dbá o svoj výzor. 🙂

28. aug 2018

Dobrý deň....
Veľmi rada sa zapojim do testovania vášho olejika....nakoľko som po sekcii pár mesiacov a aj na brušku mi ostali strie budem veľmi vďačná.zapojim do testovania aj svoju mamku a spolu ho orestujeme aj vrásky ...tiež už nie som najmladšia zelenina😁

28. aug 2018
Komentár bol odstránený

Testovat mam.urcite na com kedze mam jaziev viac ako dost,aj normalne,aj keloidne,male,velke.....no ,olej ma vyzvu 🙂

28. aug 2018

Ahoj rada by som vyskúšala uz aj ked nepatrim medzi tie mladšie ženy .vopred ďakujem pa

28. aug 2018

Dobry den aj ja sa rada zapojim, ostali mi jazvy po autonehode

28. aug 2018

* otestujeme aj na vrásky 😉

28. aug 2018

Ahoj, som v treťom trimestri mojho druheho tehotenstva. Zaroven uz mam po jednej sekcii a nejaké tie jazvicky a popraskané miesta mi ostali. Rada by som sa preto do testovania zapojila. Taktiez moja manina ktorá je po 50tke a skúsila by urcite s radosťou. Ďakujeme

28. aug 2018

Ďakujeme za všetky testovania 🙂

28. aug 2018

Ahojte😊
Ja, moja mama a moja babička sme ideálne na toto testovanie a hneď vysvetlím prečo.. ja som v 5-tom mesiaci tehotenstva, a mama s babičkou sú momentálne obe čerstvo po operáciách kolena.. radi otestujeme účinok bioilu všetky generácie 👍❤️

28. aug 2018

Rada by som sa zapojila do testu, nakolko mam dost skarede jazvy na kolenach a strie na stehnach 😉

28. aug 2018

Velmi by som chcela vyskust tento olej vela
som o nom pocula a zaujalo ma to. Som mlada mamicka a aj ked som sa pocas tehotrnstva natierala po porode sa mi urobili strie mam pol rocne dieta a strie sa mi urobili na prsiach a par po bokoch 😞 som stoho smutna hlavne koli prsiam... A som aj po sekcii jazva je sice pekna ale stale je 😞 Urcite by som rada vyskusala nejaky zazrak ktory by mi vratil sebavedomie dakujem 🙏

28. aug 2018

Mna trapi hlavne ten nejednotny odtien pokozky / pygmentove skvrny. Vyskusala som uz vselico, a ztial nic. Zeby toto pomohlo?

28. aug 2018

Rada by som sa do testovania zapojila, nakolko som po porode 4 mesiace a na brusku a bokoch mi zostali strie, ktore su este dost viditelne a veeelmi pomaly blednu. Tiez mam strie aj z puberty, preto by som ho vedela otestovat aj na starsich jazvach. V pripade, ze si ma vyberiete, budem velmi vdacna 🙂

28. aug 2018

Veľmi rada by som otestovala Bi-oil aj s celou rodinou 🙂 Ja som aktuálne v 25tt tehotenstva, už počas prvého sa mi urobilo par strii a zaujíma ma ako pôsobí, manžel výrazne schudol a ma dosť veľa strii na bruchu, ktorých sa mu nedarí zbaviť. Sestra ma jazvu po operácii a svokra s mamou by určite ocenili na vrásky a zjednotenie pleti 🙂

28. aug 2018

Rada by som vyskúšala Bi-Oil, som mamička troch detí a ostali mi strie na bruchu po tehotenstvách, a vyskúšala by som ho aj na jazvy, ktoré mám po operácii kolena. Taktiež s obiehajúcim časom nemladneme a tak by som ho rada vyskúšala aj na vrásky, ktoré začínajú byť viditeľnejšie 😉. Najstarší syn začal bicyklovať a na kolienkach pribúdajú, a tiež na pár jazvičkách, ktoré zostali synovi po kiahňach, aby neboli tak viditeľné. ❤ Druhý syn tiež nešetrí svoje kolienka. Najmladšia dcéra začala chodiť tak hádam to bude bez vážnych poranení 🙂 Seniorka, ktorá by testovala je moja svokra trápia ju vrásky a suchá pokožka, ktorá má nejednotný odtieň. Isto by sa veľmi potešila, keby sa to zlepšilo, nakoľko ešte stále chodí do práce a dbá na svoj vzhľad. Myslím, že by sa pridal aj manžel a vyskúšal, či je to všetko pravda, čo sa píše o tomto výrobku. 😉

28. aug 2018

Chcem sa Vám poďakovať,že ste dali mamičkám takú možnosť testovať Bi-Oil.Ja sama som po 2sekciách tu každom pôrode som pribrala do 30kg takže koža sa poriadne natiahla pri chudnuti tych 30 kg išlo do roka dole vytvorili sa strie ktoré su štrašne viditeľné a to nehovorím o natiahnutej koži čo už 😂 ale mám krásne zdravé detičky.Tiež strie màm aj na prsiach keďže som obe detičky kojila do 2 rokoch .A samozrejme aj vrásky kto ich nemá 😉.Do testovania by som zapojila aj mamičku aj sestry mam ich 3 a detičky ktorým jazvičky stale pribúdajú od ustavičneho blaznenia.

28. aug 2018

Ja by som ho tiez rada otestovala.Som v 27tt a moja jedna sestra je po operacii koze na bruchu,druha zase velmi vela schudla a pokozka by potrebovala regeneraciu.Mamina zase trpi neskutocne suchou pokozkou.Takze my by sme tento test vyuzili naozaj na vsetky smery🙏🏼😉

28. aug 2018

Prosíme si aj my olej, u nás by našiel využitie. Chlapec narazil do rohu stola a zostala mu nepekná jazva nad okom. Skúšali sme taktiež veľa výrobkov, ale nič mu nepomohlo. Tak by sme vyskúšali Bi-oil.

28. aug 2018

Som po sekcii 10m ape strie ostali neskutocne skarede :( nic nepomaha. Jazva tiez nieje najkrajsia preto by som chcela skusit bi-oil ;)

28. aug 2018

Dobry deň, prvý krát sa zapája do testovania a to len kvôli bi-oil, lebo uvažujem aj nad jeho kupov, nakoľko som v 21 týždni tehotenstva. V marci tohto roku mi robili laparoskopiu a tie jazvy mam dosť škaredé a ako brusko rastie, tak jazvy ma ťahajú.vyskúšala by som ho určite na mojej nejednotnej pleti, kde mam pehy, ale aj pigmentové škvrny. Vyskúšala by som ho samozrejme aj na našom malom 5 ročnom sintrovy, ktorý každý deň príde s nejakou boliestkou, ktorá sa samozrejme hojí do jazvy. Tých už má pár nazbieranych. Moja mamina ma už po 50, suchá pleť a vrásky pribúdajú, hlavne v okolí očí, možno tento zázrak, by sa postaral o ich zjemnenie.
Keď vyberiete mňa, testovať bude určite celá rodina 🙂

28. aug 2018

Rada by som vyskusala olejcek tejto znacky. Som uz jednej po jednej sekcii a zaroven som v druhom trimestri tehu. Moje telo zdobia strie na bokoch, brusku a stehnach. Budem velmi rada ak ma vyberiete, som z nich bezradna. Rovnako striami je ozdobeny i moj manzel-na bokoch a bicepsoch. Velmi rady budeme vasimi testovacmi. 😉

28. aug 2018

Rada by som ho vyskúšala pre môjho 15 ročného syna. Ako rastie, na chrbte má strie a všetci, aj v lekárni nám tvrdia, že na strie nič neexistuje. Veľmi by nás potešilo keby sme to vedeli vyvrátiť. 😊

28. aug 2018

Dobry den rada by som sa zapojila a otestovala bi-oil. Mam uz 3 roky po porode a strie mam asi vsade pocas tehotenstva som pribrala20kil.Som po sekcii a jazva sa mi zapalila a otorila teraz ju mam ako keby napuchnutu uz roky taktiez mam 2operace za sebou a tiez zanechali jazvy. RADA zapojim aj rodinu

28. aug 2018

Dobrý deň, myslím, že sa tu nájde každá, ktorá má nejaký problém s pokožkou, či už menší alebo väčší. Mna osobne najviac trápia strie po tehotenstve na stehnách a bokoch, hlavne po opálení sú dost viditeľne a mám aj farebne rozdiely na krku, ktoré mi tiež ostali a vytvorili sa v poslednom trimestri tehotenstva. Produkt Bioil by som určite aplikovala určite aj môjmu synčekovi, nakoľko pred niekoľkými mesiacmi prekonal operáciu a má po nej škaredu a viditeľnú jazvu na brušku. Tento výrobok by rozhodne potrebovala aj moja švagriná, ktorá má za sebou už druhu sekciu a tak si asi každý asi vie predstaviť ako vyzerá jej jazva. Bioil by som jednoznačne odporučila aj mojej maminke, ktorá má už svoj vek, a vrásky si už nájde, ako sama hovorí, snáď už aj vo vlasoch. Predpokladám, že by si výrobok aplikovala aj nám svoje nohy, nakoľko má za sebou niekoľko operácii nôh po autohavárii.

Veľmi budeme vďační, ja aj cela rodina, ak nás vyberiete.

Budeme sa veľmi tešiť
A pozdravom

28. aug 2018

Jeeej❤Aj ja by som rada vyskúšala..Som 5 mesiacov po porode.....Po 3 pôrodôch mám strie na bokoch...rada by som to ako tak dala preč....testovala by som asi so svojou svagrinou ,ktorá má na tvári a na pleciach fliacky po akné. A celkovo nemá zjednotenu pleť...alebo potom s mojou maminou,ktorá stále skúša niake novinky na svoju pleť aby ju mala stále krasnu😊

28. aug 2018

Rada by som vyskúšala, pretože som rok a pol po pôrode a som zebra.. Taktiež by som ho vyskúšala na tvár, pretože krémy nie vždy majú požadovaný efekt, deti sú mesiac po kiahnach, tak by som skúsila zjemnit aj ich jazvicky..

28. aug 2018

Pekný deň, som pár dní po sekcii, taktiež mám strie a rada by som vyskúšala, otestovala olej, aj synovia majú vždy nejaký ten pád a potom jazvu😉

28. aug 2018

Aha takže možno hľadáte mňa. Moje deti 7m a 7r sú čerstvo po kiahniach a ostali im nepekné jazvičky 😢 z lekárni krémy nechcem lebo tie nie sú bezpečné ak ich natierame na tvár.
Som po druhom pôrode a na pozadí mám strie . A tie vrásky čo mi pribúdajú po nevyspatych nociach....
Bolo by fajn vyskúšať práve Bi Oil
Povedz medzi si na rovinu ,že Váš výrobok nie je práve najlacnejší a matky na rodičovskej si to nemôžu dovoliť 😉😢 tak keby sa usmialo na mňa šťastia bola by som nadšená .

28. aug 2018

Dobry den, chcela by som vyskusat bi-oil. Som na zaciatku druheho trimestra a pouzivam vseliake kremy aby som predisla striam. Bohuziak nejake uz mam a laka ma odskúšať si taky zazrak popripade aj na inych jazvickach.
S pozdravom Kika

28. aug 2018
Komentár bol odstránený

Veľmi rada by som vyskúšala Bi-oil aj v mojom druhom tehotenstve, práve sme začali 12tt a ešte sa zatiaľ nenatierame. V prvom tehotenstve.som používala Bi oil a som plne spokojná bez jednej strie a nieje vhodny iba na strie je vyborny aj na suche vlasy ako nočna kura ale aj na suchú pleť v tehotenstve.❤❤❤ BI-OIL ❤❤❤... dúfam že sa potešime testovaniu.🤰

28. aug 2018

Rada by som sa zapojila a vyskusala Bi-oil. Som 3 roky po porode.... pocas tehotenstva som si pravidelne natierala brusko a boky no zabudla som na moje prsia, ktore sa pocas tehotenstva zvacsili a popraskala mi na nich koza....prave na tieto partie by som Bi-oil vyuzila. Bi-oil by u mna nasiel uplatnenie aj na moju tvar na ktorej su uz vidiet prve vrasky a nejednotny odtien pleti. Tiez by som skusila zjemnit moju velku a nepeknu jazvu na ruke....ako 3 rocna som mala zlomeny loket musela som podstupit operaciu a od tej doby mam na ruke velmi nepeknu a dlhu jazvu. Bi-oil je urceny pre vsetkych clenov rodiny takze by ho vyuzil aj moj 3 rocny syncek, ktory uz ma jazvicku na usku kedze si stihol usko porezat. A tiez moj manzel, ktory ma od puberty veeeelni skarede strie na chrbate....nikto nevie z coho ale lekari predpokladaju, ze z rychleho rastu v puberte. Bi-oil by bol v nasej rodine vyuzity na 120%.

28. aug 2018

Dobry den 🙂 radi by sme sa s celou rodinkou zapojili do testovania BiOil. Som 25 rocna maminka dvoch divochov vo veku 3,5 a 1,5, ktori ma denne privadzaju do infarktovych situacii, z ktorych nastastie doposial vzisli vzdy len modriny a jazvy 😅 Obcas mam ale pocit, ze na nas ktosi zavola socialku, ked uvidi ako vyzeraju 😁 Z tohto dovodu by som naozaj rada skusila krem, ktory by vyrazne jazvy aspon trosku zjemnil. Zaroven som ja sama poznacena, ci uz ich utokmi (ano,obcas dostanem autickom medzi oci), alebo aj samotnymi tehotenstvami (zostali mi strie na brusku a bokoch). Teraz cakam tretie babatko (buduci tyzden zacina druhy trimester), takze budem opat nutena denno-denne natierat brusko “vazelinou” nech aspon trosku zmiernim nasledky tehotenstva 😁 Dalsim adeptom na testovanie je moj manzel-vasnivy futbalista, ktory hra futbal 8x tyzdenne a tak je jasne, ze sa bez stale novych skrabancov a jaziev nezaobide. A aby sme boli kompletni, kremik by sme posunuli aj nasej babinke, zene v najlepsich rokoch, ktorej behom dvoch rokov pribudli styria vnuci a s nimi v priamej umere aj mnozstvo vrasok ☺️ Kazdopadne dakujeme ze zenam davate tuto moznost 😉

28. aug 2018

Dobrý deň 😊
Som tehulka v 2.trimestri. Mám už aj staršie strie na stehnách, prsiach a zadočku z puberty a zopár jaziev po odstránení znamienok. Bi-Oil by som velmi rada otestovala na už spomínaných starších jazvách a rada by som zabránila vzniku nových strií.
V prvom rade by so mnou testovala moja maminka, ktorá podstúpila viacero operácií vrátane odstránení vrchného kvadrantu prsníka kvôli rakovine a ostali jej nepekné jazvy. Ďalej ju trápia aj vrásky v oblasti očí a čela a veľmi suchá pokožka.
Bi-Oil by testovala aj moja sesternica, ktorá na začiatku augusta porodila svoju prvú dcérku sekciou.
Testovanie s Bi-Oil nám bude veľkým potešením ❤

28. aug 2018

Ahojte, volám sa Martina, som mamou troch aj keď už v dvoch prípadoch, dospelých detí. Tri tehotenstvá a pribúdajúce roky sa chtiac, či nechtiac odzrkadľujú nielen na počte vrások na mojej tvári, ale celá pokožka tela potrebuje opateru, aj keď rokmi som sa už naučila žiť aj s chybami krásy v podobe drobných strijí. Veľmi som túžila po dcérke, ale niekedy si myslím, že mala byť chlapec, lebo v počte rán, jaziev, odrených kolien, či tváre drží jednoznačne prvenstvo spomedzi mojich detí. O tomto produkte som počula veľa a boli to samé chváli. Pred 20 rokmi, keď som bola prvý krát tehotná ešte nebolo toľko možností na takéto úžasné výrobky, tak by som to chcela teraz dobehnúť a vyskúšať spolu s celou rodinou. Myslím, že ako vzorka sme vhodní... Ja stará, manžel tiež, synovia športovci, samá jazva a naša malá Dorotka nezaostáva. Pár jaziev po kiahňach, kolienka doraňané a lakťe tiež. Boli by sme radi, ak by sme dostali tú možnosť otestovať olej na vlastnej koži. Martina.

28. aug 2018

Ahojte, som mamička dvoch detí. Mám 42 rokov. Keďže v mladosti a po pôrodoch mi váha kolísala hore dole, mám strie na bokoch, nohách, pod kolenami a tak som obmedzovaná najmä v lete, keď chcem nosiť krátke nohavice, či sukne. Okrem strií mám aj popraskané žilky na stehnách. Už som vyskúšala viacero prípravkou no zatial veľmi nepomohli. Rada by som vyskúšala Bi oil a mohla povedať, že tento prípravok je lepší ako ostatné. Ďakujem

28. aug 2018

Takže veľmi rada ho vyskúšam som v 2 trimestri tehotenstva a rada by som zabránila rozšíreniu strii nie len na bruchu ale aj na stehnách 🙂 moja mamina ma 47 rokov začali jej prvé vrásky okolo očí a pri licnych kostiach určite by aj ona bola vďačná za skúšku, ďalej starká ma 82 rokov na jej tvári a pokožke na krku to vidieť tie roky 🙂 a určite by som potešila aj sesternicu ktorá je po sekcii dvojiciek ❤️❤️

28. aug 2018

Mám 40rokov, za sebou 4 tehotenstvá, takže pokožka dostala riadne zabrať a strie mám viditeľné veľmi hlavne na bruchu, moja staršia dcérka ma 14 rokov a tiež by mohla otestovať pretože sa jej spravili strie na prsiach ako sa veľmi rýchlo chce zmeniť na ženu 🙂 Do testovania by sa zapojil aj syn , ktorý po úraze s bicyklom má na lýtku škaredú jazvu. Takže na testovanie a výsledok po ňom sa teší celá rodina.

28. aug 2018

Rada by som ho vyskúšala z dovodu ze po burte mi ostalo naoazj dost strii na bokoch a na prsiach po kojeni. Manzel ma tiez po operacii jazvu tak aj on by urcite rad skusal ze ci by bol zas fesak 😁 moja mamina sice staro nevyzerá ale male nedostatky na tvari ma ako kazda žena takze by sa tiez velni potešila 🙂moja skoro rok a pol stara dcera rada skusa vsetko takze tiez by si to patlala po tele a asi z najväčšou radosťou zo všetkých 😁

28. aug 2018

Rada by som testovala bi-oil.som 2mesiace po sekcii,počas celého tehotenstva som používala bi-oil,takze by som pokračovala v natieraní 🙂a tiež mam problem s keloidnymi jazvami,takze by som bola zvedavá na výsledky.naj 4rocnx syn na tiež jazvy po letných pádoch a odreninach,takze by som natierala aj jeho.

28. aug 2018

Ahojte. Volám sa Veronika a som necele tri týždne po sekcii. Počas tehotenstva, keď drobček veľmi narástol v brušku, mi v siedmom mesiaci strašne popukalo bruško a vytvorili sa mi strie. Rada by som vyskúšala Bi-oil pre seba a zároveň aj pre manžela. Ten dosť schudol a zostali mu na bruchu a pod pazuchami výrazne strie. Vyskúšal už mnoho krémov, no zatiaľ nič nepomohlo. Prajem krásny deň 💐

28. aug 2018

Strie na tehotnej žene su šťastné strie. Noo vsetko nech je v norme a preto by som chcela využiť bi-oil uz od 15tt 🙂

28. aug 2018

Ja som na začiatku tretieho trimestra a vyzerá to na cisársky rez takže určite by som ho prijala a zároveň by som ho dala švagrinej ktorá porodila pred troma mesiacmi a trápia ju strie a jazvy po pôrode (z tlačenia sestričky na brucho pri pôrode ) a dokonca aj kamarátke ktorá len včera cisárskym priviedla na svet synčeka 🙂

28. aug 2018

Ja som v 26 tt a taketo strie som nemala ani pocas jedneho tehotenstva, vyskusala som vela olejov a kremov ale robia sa nadalej😠 a samozrejme by sa hodil na skusku aj pre deti

28. aug 2018

Tak ja spĺňam asi všetky podmienky na testovanie, som v druhom trimestri tehotenstva (27 týždeň). Mám strie ešte z prvého tehotenstva na celom bruchu. Mám syna (5 rokov), ktorý každý deň dokáže prísť ku novej jazve. A tiež mám dve babičky a aj dve prababičky, ktoré by uvítali takéto testovanie. Takže je to jasné, som váš človek na testovanie 🙂

28. aug 2018

Keďže cakam svoje 5 babatko a som po abdominoplastike rada by som vyskusala tento olejcek kedze by som potrebovala dobru starostlivost o moje brusko / momentalne 15tt/ mam aj dospievajucu dcéru s ktorou lomcuju hormony a vaha jej skace ako na trampoline a rada by sa vyhlia striam,,,,

28. aug 2018

Rada by som sa zapojila do testovania Bi Oil, momentálne som v 20.tt. Po prvom tehotenstve mi zostali nepekné strie a rada by som sa ich zbavila, prípadne aspoň by som chcela zabrániť ich ďalšiemu rozrastaniu, keďže mi bruško začalo rásť.
Doma máme jedno takmer trojročné šidlo, u ktorého sú poranenia na bežnom poriadku.
Bi Oil by sme dali vyskúšať aj našej babke, mojej mame, ktorá by potrebovala zjednotiť ton pleti.
Nesmierne by sme sa potešili, keby ste do testovania vybrali práve nás 😉

28. aug 2018

mamina babka vrasky a ja po porode mam suchu pokozku a to som mala uplne mastnu-zmiesanu...ale co ma najviac trapi su jazvicky, ktore som mala uz pred porodom.. mamina hovorila ze to mam z toho ze som rychlo vyrastla.. je to na stehnach zadku aj na bokoch, bruchu velke hrube jazvy..nastastie sa tehotenstvom nezhorsilo ale trapia ma uz dlhsiu dobu...

28. aug 2018

Už dlho pokukujem po tomto olejceku. Pri prvom tehotenstve sa mi na bokoch, lytkach porobili strie dosť ma to trápilo ale čo už. Keďže som znova tehotná rada by som sa zapojila do tohto testovanie a predisla z vacseniu strie 🙂 a snáď aj k odstráneniu 🙂 drobné jazvicky by som si tiež rada odstránila ci už po kiahniach operácii alebo pri iných zraneniach.

28. aug 2018

U nas by sme bioil testovali viaceri v prvom rade ja by som ho vyskusala na jazvu po cisarskom a nepekne strie ktore mi zostali na bokoch, stehnach a bruchu, v druhom rade mamka na vrasky a na jazvycky mojho syna, ktory teraz vsetko obavuje

28. aug 2018

rada by som so sestrou otestovala olejcek 🙂 , nakolko sa mi teraz v druhom tehu urobili flaky na tvari a mam pocit vysusenej pokozky, a taktiez naa prevenciu proti striam na brusku, sestra je momentalne cerstvo po sekcii a rada by olejcek vyskusala na jazvu..

28. aug 2018

Tiez by som rada otestovala Bi-Oil. Som 6 mesiacov po porode sekciou, jazva je zatial vyrazna, brucho s diastazou a striami je dost nepekne. Mamina by sa tiez urcite potesila, keby mohla so mnou testovat.

28. aug 2018

Aj ja skusim stastie...mam 4 deti, po ktorych mi ostali nepekne strie na bruchu, stehnach...kedze som vzdy bola chuda, tehotenske priberanie mi dost narusilo kozu...chcela som uz davnejsie vyskusat tieto vyrobky, no som pesimista a vzdy som si povedala, ze vyhodim kopu penazi a nepomoze...tiez by som ho otestovala na detoch, kedze su az privelmi aktivne a jazvy sa im nevyhybaju 🤤

28. aug 2018

Jazva na pere u 4r.dcerky

28. aug 2018

Na Silvestra 2017 som absolvovala výber slepého čreva v 8 mesiaci tehotenstva, bábätko v brušku spôsobilo to, že slepé črevo sa vysunul až k rebrám a kvôli ešte zväčšujúcej sa maternici mam 13 veľmi škaredych stehov cez pol brucha resp už len jednu veľkú škaredé jazvu. Okrem toho som mesiac potom prvého februára absolvovala aj sekciu takže ďalšia jazva, ktorá je ale veľmi pekná. Jedna je priečne a jedna pozdĺžne brucha. Rada by som testovala a vyskúšala ci tento olej dokáže aspoň trocha zjemnit jazvu

28. aug 2018

Jazvy a strie? Presne toto je problém môjho bruška už asi 5 rokov. Vtedy sa totiž narodili moje trojičky a brucho som teda mala poriadne. Samozrejme, cisársky rez ma neminul. Viem, že tento problém trápi mnohé ženy po pôrode, ale viete si predstaviť mať v bruchu 7,5 kíl detí + trojnásobnú dávku plodovej vody a tri placenty? Áno, pred pôrodom som vyzerala ako celkom slušne vykŕmená veľryba, ale to ma netrápilo. Narodili sa mi predsa tri zdravé detičky a to je najviac 🙂 Dnes, a hlavne počas leta pri vode, sa tak trochu hanbím nosiť dvojdielne plavky, aj keď mám "len" 32 rokov, moje brucho vyzerá ako vysušené jablko... Aj keď mi môj muž hovorí, že jemu sa páčim stále, chcela by som sa páčiť aj sebe... A ak mi v tom Bi-Oil pomôže, budem šťastná 🙂

28. aug 2018

Mam tri dievcata. 10 rocna ma jazvu po roztrhnuti stehna,ktora s nou rastie. Este ma jazvy po operacii zlomeneho zapastia. Ostatne dve maju mensie jazvy,ale za tasku. Ja mam strie na bruchu po porodoch. A velmi vraskavy krk.
Este mame aj prababku,ktora ma co natierat😉
Velmi som zvedava,ako nas da do parady🙂

28. aug 2018

Som rok po 2 sekcii. Mam 2 chlapcov a manzela a 2 babky 😉

28. aug 2018

Ahojte tak toto testovanie ma velmi potesilo a velmi rada sa zapojim.U nas v rodine by sme to vyuzili teda rozhodne vsetci.V prvom rade by son to vyuzila pre najmladsieho ktory je rastepacik a na cely zivot ma pamiatku jazvu nad perou .Ja -mamina na suchu pokozku a zacinajuce vrasky.Nakolko mam aj psoriazu a vecny problem so suchou pletou by mi toto rozhodne pomohlo.Starsi syn mava zase suche ramena a stehna az sa mu z toho robia vyrazky a o castych urazoch ani nevravim nakolko je futbalovy brankar a zapaleny hrou jeho kolena vyzeraju strasne. A ocinkovi tiez na suchu plet nakolko robi v prasnom prostredi a taktiez na vrasky ktore trapia nielen zeny ale aj chlapov .Starkovci mame tiez tak ich velmi radi zapojime .

28. aug 2018

Chcela by som testovat lebo ma caka druhy porod 🙂

28. aug 2018

Rada by som otestovala Bi Oil kedze v tehotenstve sa mi urobili strie na bokoch a stehnach. Nie su to velmi vyrazne strie, no a prave pre to dufam ze mam sancu sa ich zbavit uplne.

28. aug 2018
Komentár bol odstránený

Ahoj.rada by som otestovala Bi-oil.zatial sa mi síce tehotenské strie vyhýbajú,ale človek nikdy nevie,nakolko mám suchú pokožku.vyskúšala by som ho aj na priatelovi,nakolko má velkú a širokú jazvu po transplantácii pečene

28. aug 2018

Som tri mesiace po ťažkej sekcii a mám veľmi jemnú pokožku. Po tehotenstve mi bohužiaľ naozaj ostalo veľké strie na bruchu a tak isto aj jazva po cisárskom reze. Moje bruško a pokožka by sa Vám veľmi poďkovalo. 👌. Momentálne som opäť začala aktívne cvičiť takže by má zaujimalo ako bude pokožka reagovať aj na následne chudnutie.

28. aug 2018

som po sekcii, mala som super tehotenstvo bez jedinej strie, no v poslednej chvili som musela ist sekciou a ako mi maleho vyberali, popraskalo mi cele brucho + jazva je v hroznom stave, rada by som otestovala Bi-oil, pretoze casom po porode mi pribudli strie aj na stehnach :/ tak isto sestra pribrala rapidne a v kratkom case, co sa odzrkadlilo na jej tele striami

28. aug 2018

waw super vec 😲 som po porode, mam 2 rocnu dcerku ktora uz ma nejednu jazvu a milion zraneni na dennom poriadku 😢 tiez som v 2.trimestri takze by som urcite vyuzila aj na strie a taktiez by som zapojila aj mamku ktoru uz trapia vrasky 😵

28. aug 2018

Dobrý deň, bola by som velmi rada ak by sme sa ja a moja rodina mohli zapojit do testovania produktov Bi-Oil. Ja som práve v 6tom mesiaci tehotenstva a je teda najvyšší čas si vybrať ten správny produkt. Z predchádzajúceho tehotenstva mi ostali nepekné "spomienky" vo forme strií na prsiach, stehnách a zadku... Rada by som tomu tentokrát vyhla. Môj 5r. syn je zas atopik a blíži sa obdobie (jeseň/zima) ktoré je pre nás najhoršie. Môj manžel má zas veľký problém so suchou, šupinatou pokožkou pokožkou v okolí obočia, spánkov a uší. Som presvedčená že by bol u nás Bi-Oil maximálne využitý. S testovaním výrobkov a písaním recenzií mám skúsenosť 🙂

28. aug 2018

Pekný deň prajem . Čítala som o tomto produkte a rada by som vyskúšala na striach , ktoré mi ostali pri kojeni na prsiach . Je ich dosť . Do testovania by sa zapojil aj manžel , ktorý má na tele veľa strií od cvičenia a dodnes žiaden produkt mu nepomohol . Radi by sme ho preto spolu otestovali . 🙂 Do testovania by sme zapojili aj našu Viky , ktorá nedávno začala chodiť tak nejaká jazva sa stále nájde .

28. aug 2018

Ahoj, rada by som otestovala produkty Bi-Oil nakolko som uz po dvoch sekciach, tak by mozno pri jazvicke pomohli🙂, a taktiez mam uz 37 rokov a tiez sa zacinaju prejavovat vrasky, a taktiez mam atopycky ekzem na rukach a nohach. Moja mamina ma uz svoj vek a urcite by tiez ochotne vyskusala tieto vynimocne produkty. A v neposlednom rade mam dvoch malych nezbedov, u ktorych su pady dennou rutinou tak aj tu by sme urcite produkty vyuzili.

28. aug 2018

Nemám odskúšané ale počula som len samé chváli na Bi Oil. V prvom tehu som dáko neriešila natierať brusko no našťastie som strie nemala len v posledný mesiac sa ukázali na stehnách a to som pribrala dosť. V druhom som to už zas neriešila. Pribrala som o polovicu menej a už teda strie na stehnách ostali. A mam vlastne jazvu na bruchu od malicka ale tak na tu už určite nič nepomôže. Potom by sa tento bi Oil určite hodil aj môjmu syncekovi. Ma 3 ale napadal sa už toľko ze ma samé jazvicky na nohách. A ďalší sa co chvíľa naučí chodiť sám 😀 to bude zas o pádov viac.

28. aug 2018

Mám za sebou 2 sekcie . A tuto poslednu akurát pred 6 mesiacmi . Strie mam všade, ruky , brucho ,stehná , lýtka. Rada by som bioil vyskúšala aj s mojou mamou. Keďže ma to aj ona tak 😊.

28. aug 2018

Mne sa rany hoja dosť zle, robia sa mi keloidne jazvy, mám ich pár na tele, takže by som určite rada vyskúšala tento produkt. Tiež mám pomerne suchú pokožku na tvári a neznesiem hocijaký krém a o striach radšej ani nehovorím....😁... mám za sebou 3 pôrody, takže ich mám pozehnane. 😊 Okrem toho mám troch chalanov, čiže jaziev a jaziev....😂😂😂

28. aug 2018

Olejcek by som velmi rada vyskusala hlavne ja, po porode mi zostali strie, s ktorymi niesom prave spokojna a velmi by ma potesilo keby aspon trosku zmizli..tiez by skusala sestra ktorej tiez zostali strie po porode. Rada by som skusila aj na moju suchu pokozku. Testoval by urcite aj manzel na jazvy, ktore by som chcela vyskusat odstranit.

28. aug 2018

Rada by som ho testovala 🙂 nakoľko mi ostali veľké strie po pôrode . Sú tomu 4 mesiace a verím, žeby mi pomohol strie zmierniť ;)

28. aug 2018

Velmi rada by som ho skusila znova 🙂 kedysi som ho pouzivala po prvom porode cisarskym.. Taktiez mi velmi pomohol na jazvy kedze ma postipal kopar tak som si to skriabala dost az som. Mala chrasty a koza sa mi pekne dala doporiadku.. Teraz som druhy krat tehotna v 5 mesiaci a velmi rada by som. Ho pouzivala tak isto mam aj skoro 3 rocneho syna ktory lubi padat a kolienka mame stale rozbite a ostavaju nam jazvičky a samozrejme urcite by ho rada skusila aj moja mama ktora ma 46 rokov a veru vrasiek je habadej 🙂

29. aug 2018

So striami sa žiaľ potykam celý život už od puberty. Narástli mi rýchlo prsia a koža sa nestihla prispôsobiť. Potom ak som pribrala opäť strie na brušku a stehnách. Je to neesteticke a nerada sa vyzliekam. No a blíži sa 40 tka a prvé vrásky a viditeľnejšie jazvycky po akné moju tvár robia nevzhladnejsou. No a ako mamina dvoch malých živlov by som bi oil vyskúšala aj na nich. Starší má jazvu na brade, na lakti po zlomenine ktorú mu spôsobili deti v škôlke keď mu hojdackou zlomili ruku. A človek nikdy nevie čo sa kedy vyskytne a mať doma takýto zázrak je skvelá vec.

29. aug 2018

o Bi-Oil som toho pocula uz velmi vela a rada by som ho skusila na sebe kedze po 3detoch mam brucho posiate striami ( som 5mesiacov po porode ) , pre muza ktory raz briberie a potom schudne a strie zostanu, pre deti pretoze neprejde tyzden kedy neriesime uraz z ihriska, skolky ci skoly 😀 a preto myslim ze sme vhodny kandidati na testovanie zazraku menom Bi-Oil ❤️

29. aug 2018

uz od puberty ma trapi sucha pokozka, stale hladam vhode oleje a kremy pre zvlacnenie 🙂 Bi-Oil by som rafa vyskusala na jazvu po sekcii a strie ktore mi zostali po poporode 🙂 no nevylucujem dalsie mozne tehotenstvo kedze s manzelom uz planujeme dalsi prirastok, i ked testovat nebudeme 🙂 drzte nam aspon palce s miminkom🤪

29. aug 2018

Som skoro 2mesiace po sekcii, po slepom creve, kt. Bol operovany starou metodou pred 20rokmi mi ostala nepekna jazva na bruchu vedla pupku, jazvy sa mi dost tazko hoja preto by som velmi rada vyskusala a verim ze mi pomoze k peknemu zahojeniu aspon jazvy po sekcii 😊

29. aug 2018

Čakám prvé bábätko a moje bruško je sama stria. Strašné by som chcela vyskúšať bi-oil .
Použila by som ho aj na jazvičky na tvári a nerovnomerne sfarbenie pleti po akné .

29. aug 2018

Radi by sme sa s celou rodinkou zapojili do Vasho testovania, ja som po 1.sekcii cize jazva dlha, strie tiez ale skusili by sme aj na ostatne jazvy kedze od mala sme s partnerom boli velke sikulky mame jaziev kopec (ja som mala aj vaznu nehodu z ktorej mam jazvu aj od popaleniny) ci od operacii alebo odrenin a taktiez by mal vyuzitie aj u nasich dedov a babiek 🙂

29. aug 2018

O Bi- Oil som už počula z viacerých strán no nikdy som nenabrala odhodlanie kúpiť si ho lebo som bola už mnohokrát sklamaná rôznymi výrobkami a boli to doteraz vyhodené 💰 ktorých nemám nazvyš. Do testovania by som zapojila hlavne moje neskutočne striove brucho ale aj starkú ktorá je sama vráska a pigmentovy fľak či dcérku ktorá je ako chlapec a už toľkokrát spadla zo všetkého možného že sa divím že to ostalo len pri jazvyckach a nie aj pri zlomeninach

29. aug 2018

Radi by sme sa s rodinkou zapojili - ja čakám bábätko (2.trimester), po prvom tehotenstve mi zostali menšie strie po bokoch. Možno po 2. tehotenstve a používaní Bi-Oil budem vyzerať lepšie ako pred deťmi 😁. Dvojročný synček má už prvé drobné jazvy (koleno, čelo, nad hornou perou) a bola by som šťastná keby sme ich čo najviac zneviditeľnili. No a máme babku, ktorá chce byť stále fešanda a neustále skúša nové prípravky či už na vrásky, pigmentové škvrny, dekolt...Pre ňu bude treba aspoň dvojité balenie 😉.

29. aug 2018

Dobry. Som mamička po sekcii a taktiez mam v rodine seniorov so suchou pokozkou. Rada by som otestovala vas vyrobok,kedze som pocula o kladnych ucinkoch Bi-Oil.Petra

29. aug 2018

Veľmi by ma potešilo testovať Bi-oil, čítala som na tento olejcek samé dobré recenzie, som po pôrode je to už 7 týždňov. Tým ako išli kilá rýchlo dole spravili sa mi strie na stenách a na celej zadnej časti ☹ veľmi ma to trápi preto že to dosť vidno skúšala som už kadejaké oleje a krémy ale zatiaľ nevidím nejaký efekt.. Bi-oil si pekne drží svoju cenu a asi aj to svedčí o tom že je naozaj dobrý.. Nie každý si ho môže dovoliť a hlavne pri bábätká keď treba teraz všetko preň. Tak isto ma trápi suchá koža na koľko trpim aj psoriazou moje telo sa stále vysusuje.
Moja starká napríklad nikdy v živote nepoužíval krémy na vrásky a tak tak by som jeden určite darovala jej aby vyskúšala jeho zázračné účinky. Budem dúfat,aby som bola vybrata na testovanie a skúsiť tento olejcek konečne aj na vlastnom tele 🙂

29. aug 2018

Rada by som vyskúšala B-oil 💓 som po pôrode mesiac no trapia ma strie .. mam ich asi vsade .. na bruchu,stehnach,bokoch,prsiach.. tak tiež by ho chcela vyskúšať ah moja mama pretože ako idu roky robia sa.jej vrásky a chcela by ich trošku zmierniť.. ľudia mi odporúčali b-oil no akosi som sa stále k nemu nedostala ale určite ho vyskúšať chcem 🙂

29. aug 2018

Bio oil poznám len z reklamy a počutia, tak ako skoro každej rodičke aj mne sa urobili na konci prvého tehotenstva strie a nielen na brušku ale aj na stehnách a zadku a samozrejme každým ďalším tehotenstvom jazvičky len pribúdali. Veľmi rada by som vyskúšala bio oil na sebe, dopriala aj mojej mamke a samozrejme aj pri deťoch sa nájdu jazvičky či už pri pádoch,alebo chorobe (kiahne). Budem sa veľmi tešiť ak sa šťastie usmeje aj na mňa.

29. aug 2018

Keď som si prečítala komentár koho hľadáte našla som seba v každej osobe.. Mám jazvy z mladosti, strie po pôrode, a vrásky na tvári sa tiež už nájdu.. Taktiež máme v rodine moju mamičku (60r) a tiež by sa jej hodil na vrásky, nejednotny ton pleti, škvrny...

29. aug 2018

Prvy porod bol 2015, druhy 2017. Pribrala som vela a vsade. Strie mam na bruchu, stehnach, dokonca aj na prsiach! Rada by som sa ich zbavila vdaka Bi-oil. Sestry a svagrine maju podobny problem. Manzel ma zas problem so suchou pokozkou, tvoria sa mu lupiny na tvari a samozrejme vlasova cast. Testujme 😉

29. aug 2018

Rada by som vyskúšala Bi-oil nakoľko som 3mesiace po sekcii a zostalimi mi strie a aj ani rana po sekcii nie je najkrašie zaholená nakoľko lekári museli konať rýchlo lebo sme mala preklampsiu takže maličky sa narodil predčasne v 33týždni.A vyšli mi aj dajaké hnedé škrvnz počas tehotenstva na brušku . Dufám že Bi-oil by mi mohol pomôcť

29. aug 2018

Ahoj-te😉.. tiež by som sa chcela zapojiť a teda byť vybratá spomedzi 10 žien 😊... lebo si myslím,že môžem byť a som🤭 tá pravá pre vás 👉👍😉... nie som tehotná ani po sekcii... no som ŽENA.,ktorá je po pôrode už 4roky🤦‍♀️a stále moje bruško trápia strie(za čo sa hnevám tak trošku aj na seba.. keďže som si bola istá.,že moja pokožka je pružná a žiadne špeciálne krémy na bruško mi netreba 🙄no čo človek sa učí na vlastných chybách, ale niektoré nejdú už tak rýchlo odstrániť - ako strie 🤦‍♀️) ... a keďže som žena, ktorá sa k seba stará a maká 💪.. tak stále moje trocha vypracované bruško trápia a zdobia strie 🤦‍♀️🙄z čoho "som nešťastná".. Áno viem, že v živote sú horšie veci atď.., ale trh je plný rôznych prípravkov na strie, jazvy, vrásky... no keby chce človek všetko vyskúšať musel by sa narodiť ako Paris Hilton či podobne "šťastné ženy".😉🤭.. takže veľmi by som sa takejto možnosti testovania potešila..
Lebo okrem strii ma trápia aj vrásky.. áno ja viem,že mi už nieje " 20 let"🤭🤦‍♀️, ale žeby som si niekedy pripadala o 10 rokov staršia je silná káva 🤦‍♀️...
O Bi-oil-e som samozrejme počula 😉, ale budem úprimná 🙈akosi som stále neverila, že to môže pomôcť na strie jazvy či vrásky.. ale možno je ČAS sa presvedčiť 😉🤭😘.. samozrejme okrem seba ho mam na kom odskúšať.. určite ho ponúknem svokre, ktorá na svoj vyzerá super 👍len tie vrásky ju trápia..
A ešte sú tu moje "dve" deti🤦‍♀️🤭moja dcérka a manžel 😂, ktorí majú skoro denno - denne nejaký "šikovný" úraz, pád 🤦‍♀️🙄občas si už myslím,že to robia naschvál 😂👍.. a skúšajú moju trpezlivosť 😉🙏..
Takže tento "zázrak" by určite mal u nás plné využitie.. a na výsledky by som bola sama veľmi zvedavá 😉👉😊.. ešte dodám, že ďakujem že som sa mohla zapojiť a "vyrozprávať" 🤭😂😘😉

29. aug 2018

BiOil som používala v tehotenstve, aby som nemala strie. Po pôrode sa mi kde tu na stehnách "potrhala koža", takže znova by to chcelo niečo na scelenie pokožky

29. aug 2018

Dobry den,
Rada by som zapojila do testovania nasu rodinku. Mame niekolko dovodov:
1. Cakame 2. dietatko a ako 38rocna mamicka by som rada vyskusala kvalitnu kozmetiku na prevenciu strii, najma na oblast rastuceho bruška (24.g.t.).
2. Syncek (3roku) ma nepekne jazvy okolo ust po herpese, velmi by som mu chcela pomoct, mozno BiOil bude spravnou volbou.
3. Ocko ma sklin ku keloidnym jazvam, mame vyskusane, ze casom a masazou sa hnojenie a ustup urychluje.
4. Babke by som ho ponukla na masaz vrasok, urcite by ju to velmi potesilo.
Ak nasu rodinku vyberiete, budeme velmi stastni, a ak nie, snad padnu produkty na uzitok niekomu, kto ich ozaj potrebuje. Dakujeme velmi pekne, L.

30. aug 2018

Rada by som Bioil vyskúšala....som síce už v 3trimestri a neviem či budem rodiť cisárskym....ale bola by som rada, keby mi Bioil pomohol na moju suchú pokožku, robia sa mi suché fľaky na rukach.... Manžel má suché lakte, psoriaza...vyskúšal kopec masti ale nič, niekde som čítala že Bioil by pomôcť mohol....plus má aj veeelmi suché dlane, až mu pískajú....
Ak je Bioil vhodný pre novorodeniatko tak budeme moct vyskúšať aj na bábätku....
Bývame s maminou a so sestrou..... Sestra má suchú tvar, po nanesení make-upu to vidieť ešte viac, a nakoľko má 19r bez make-upu z domu ani na krok...takže ak by jej to pomohlo bolo by super.....
A mamina?? 45r a začínajúce vrásky, tiež by sa našli miesta na tvári kde by sa dal vyskúšať 🙂
Takze v jednej rodine nás je dosť na skúšanie 🙂

30. aug 2018

Dobrý deň tak toto je pecka 🖤 veľmi rada by som ho odskúšala aj s mojou dcérkou (10m) a maminou. Pre mňa by bol určite perfektný na menšie strie po pôrode , jazvičky a vraaasky 🙊🙈 a hlavne teraz prestávam dojčiť takže aj tam pokožka dostáva zabrať 🐐🐐
Dcérka ma suchú pokožku tak na premastenie by určite dobre padlo , no a do tretice pre maminu (51r) na jej citlivú suchú pokožku s viditeľňými vráskami 🤷‍♀️ držíme si palce 🙋‍♀️🍀✌

30. aug 2018

Velmi rada by som sa zapojila do testovania bioil s mojou rodinkou 👨‍👩‍👧 V prvom rade preto ze pod srdcom nosim dietatko 💝 a som tehulka 🤰v 2.trimestri 😘 a samozrejme by som ho vyskusala na vsetky mozne aj nemozme jazvicky na tele po drobnych poraneniach alebo padoch mojej dcerky....do testovania by sme sa zapojili cela rodinka a napisali krasnu recenziu ✌️👍😉😘😘😘

30. aug 2018

Milý Bi-oil, pred týždňom sa nám narodila naša tretia radosť, Šimonko. Žiaľ, nenasledoval svojich starších súrodencov prirodzenou cestou, ale na svet mu museli dopomôcť lekári akútnou sekciou. Ja, mamka, by som chcela byť opäť atraktívna, či už pre seba samu, či môjho manžela a detičky a bruško čo najviac skrášliť. Každé dieťatko mi nechalo svoj podpis v podobe niekoľkých strii, a teraz pribudlo aj podčiarknutie v podobe sekciovej rany. Okrem toho dcéra má minulý rok šité nad perou a na pere a ostala jej tam jazva. Bola by som nerada, keby som jej nevedela pomôcť a ostala by jej nepekna značka z detstva. A nakoniec pri deťoch je vždy riziko poranenia a ostavajucich jaziev. Preto aj naša rodina sa uchádza o testovanie tohto výrobku. Mamka Aďka s rodinou.

30. aug 2018

Wau, tak to už áno. Veď ktorá žena by už len nechcela otestovať túto kozmetiku. Mám dve deti, po druhom dieťati,minulý rok, mi strie zostali oveľa horšie ako predtým. Teraz idem na laparoskopiu, takže znova nejaké jazvičky pribudnú no a to, že vrásky sa už vyskytujú, je v mojom veku normálne..čo je smutné ☹ nehovoriac o mohej suchej pleti.. No a mamina by bola tiež vhodný kandidát na testovanie, keďže trpí takisto suchou pleťou..a o dcére ani nehovorím..suchá pleť, 19-tka na krku a strie na nohách...

30. aug 2018

Ahoj, pred druhým tehotenstvom som mala nehodu a ostala mi nepekná jazva na predlaktí. Ľuďom to dosť bije do očí a otázky typu ako čo a prečo ma už nebavia a prečo je taká špatná, bla bla bla. Proste jazva!!! Po druhé ostali mi na bruchu dve malé strie. Po druhom tehotenstve. Používala som aj bi-oil ale po pravde posledné týždne som bola už vyčerpaná sa aj natierať a som to flákala. Začala som aktívne cvičiť, že zhodím pár cm s pásu. Všetko o.k. až na tie strie. Ani slnko letom nevytiahlo ako iné píšu. Skôr naopak. Až teraz z vášho článku sa dozvedám, že je vhodný aj na už vzniknuté strie. Doteraz som bola v názore, že je len prevenciou. Každá žena si myslím, je schopná pre krásu urobiť čokoľvek . Ja som používala dokonca krém, ktorý mi odporúčala známe. Predajná cena niečo okolo 40 €. Niečo pomohlo, ale zázrak to nie je ako opisovala ona. Tak v skratke, toto sú moje dva dôvody, prečo by som chcela skúsiť aj váš produkt. A s písaním skúsenosti, nemám vôbec problém.

30. aug 2018

Chcela by som vyskúšať🙂 po pôrode mi ostali strie a chcela by som aby neboli až také výrazné. Ďakujem

30. aug 2018

Bi-oil som používala pri všetkých mojich 3tehotenstvách má naozaj vynikajúce účinky na bruchu mi ostali minimálne strie.Rada by som ho vyskúšala znovu na jazvu ktorú mám po tretom cisárskom len dva mesiace starú a po bokoch bruška kde mi ostali červené strie.

30. aug 2018

Dobrý deň, Bi oil obzerám už dlho no ako mamička na RD si ho nemôžem dovoliť. Po tehotenstve mi ostali strie okolo pupku a teraz keď dojčím, sa mi urobili na prsiach, veľmi rada by som ho vyskúšala a zistila, či je naozaj taký účinný ako čítam. Manžel má tiež strie na bruchu aj na chrbte, keďže za posledné roky pribral, a mojej mame by sa hodil na vrásky na tvári.

30. aug 2018

Veľmi rada by som testovala Bi-oil aj s rodinkou🙂 bývame s maminou takze testovanie by bolo jednoduchsie 🙂 .. ja by som ho využila na strie ktore sa mi spravili ku koncu tehotenstva a su červene veľke 😩 a na jazvu po sekcii 😏..
priateľ ma tiež strie kedže po úraze musel dlho ležať a to sa odrazilo bohužial na jeho váhe a popukala mu na viacerých miestach koža.. a má aj dosť jaziev kedže bol akčné dieťa😅...
Moja mamina je po 3 deťoch a tá by to tiež vyuzila na strie či nejaké vrásky 🙂
Sestru trápia pigmentové škvrny a myslim že tá by sa ich veľmi rada zbavila 🙂
A kedže máme dvojročného brata u toho sa obite kolena a jazvy nájdu často 😂 ten rád lieči a v tehotenstve mi bruško natieral krémom čiže by sme mali veľkého pomocníka 😁

30. aug 2018

BI-OIL sme ešte nepoužívali, ale by ho využila cela naša rodina, babka by si ruky vždy po umývaní riadu natrela, stareckych škvŕn by sa isto zbavila a krk s tvárou by jej zázrakom omladla, susedka by závisťou odpadla...... dedko by si natieral jazvu na kolene, kedze ako mladý si doň sekerou zaťal, odvtedy už iba pili drevo......môj drahý ako správny chlap s veľkým pupkom bol, na po schudnuti mu ostali strie, BI-OIL to snad skryje..... starší syn (3roky) skáče každý deň ako žabka a keď zakopne, na boľavé koleno by som mu BI-OIL natrela, asi lepšie ako dedkova tinktura......dcérka (8mes.)je nezbednica veľká už sa stavia, a pády jej zatiaľ nevadia, ale aby pokožku mala hebku, Bi-OIL by som jej natrela aj na prdelku...... ja po dvoch sekciách by som BI-OIL vyskúšala na veľkú jazvu, a určite aj na tvar, po slnku mi ostali škaredé škvrny.🤗

30. aug 2018

Vždy keď vidím reklamu na Bi-Oil napadne mi, že by bolo fajn ho už konečne kúpiť a vyskúšať či je ozaj tak dobrý ako ho ospevujú. Takže keď som zbadala súťaž, ani chvíľu som nezaváhala. Po pôrode som šesť rokov, ale strie na vnútornej strane stehien a bokoch sú ako čerstvé. Takisto manžel má strie na ramenách a synček zas jazvy nielen po kiahňach, ale aj od úrazov.No a požičali by sme ho aj mamine, prípadne svokre a možno aj babke.Adeptov je viac než dosť, už len vyhrať 😉

30. aug 2018

Dobry vecer. Bola by som velmi vdacna za vyskusanie BI-OIL, nakolko som po sekcii a mam jazvu na brusku a k tomu strie po prvom prirodzenom porode. Urcite by som dala testovat aj mojej tete, ktora sa dlhodobo trapi, nakolko schudla cez 30kg a ostali jej velmi vyrazne strie a mojej sesternici, ktora je cerstvo po porode a strie ma po celych nohach a na brusku ani nehovorim. Tak popraskane brusko som este nevidela, trapila sa s tym posledny mesiac, nakolko nemohla nic robit, pretoze tak popraskala, ze jej to az do krvi postrielalo. Je mlada, rada by chodila aj na kupalisko ale sa velmi hanbi. Bola by som velmi vdacna, keby mame tu moznost vyskusat to. Dakujem velmi pekne

30. aug 2018

Bi oil chceme vyskúšať po sekcii našej milovanej dcérky....;) Avšak je dosť dráhy a vždy iné veci sú prvoradejsie 🙂 takáto vyhrá by veľmi potešila 😉 ďakujeme ♥️

31. aug 2018

#test_bioil2 po tomto produkte som pokukovala uz po prvej sekcii, avsak strie mi vybledli a preto som to dalej neriesila. Momentálne som mesiac a pol po druhej sekcii a strie sa mi pri tomto tehotenstve urobili zas a ovela tmavsie. Nakolko mam aj skaredu jazvu po vyoperovani slepeho čreva, moje brucho uz vobec nevyzera pekne a teda by som skusanie oleja uvítala. Mam krasne 2 dcery a starsia je uz vo veku kedy začína dbat o svoj vzhlad, aj ked ma len 5 rokov 🙂 avsak odreniny sa jej nevyhybaju, takze urcite by olej vyskusala aj ona. No a nasa babka ma, cosi po 50tke a vrasky sice neriesi ako nieco zle, ale, preco by sa nemohla pacit aj ona? Takze Bi Oil2 by sme v nasej rodine urcite vyuzili

31. aug 2018

Rada by som sa zapojila do testovania produktov Bi Oil. Som v druhom trimestri tehotenstva a bruško sa už začína poriadne ukazovať. Počas prvého tehotenstva sa mi urobilo pár strií na stehnách. A hlavne veľa strií na prsiach počas kojenia a tie ma teda veľmi trápia. Mať možnosť vyskúšať niečo čo by mi pomohlo cítiť sa opäť príťažlivejšie pre manžela a hlavne predísť tomu aby sa tieto strie podruhý krát ešte zhoršili je ako dar z nebies. Moja maminka nedávno oslávila krásne okrúhliny a preto by som jej s radosťou venovala jedno balenie aby bola stále taká krásna ako doteraz. A tretie balenie by som využívala pri mojom malom šidielku, ktoré skúša všetky možné akrobatické kúsky na chodníkoch a obrubníkoch a detská kožička si to poriadne odnáša. A hlavne sa všetky tri radi krémikujeme a mastičkujeme, takže nový olejček by sa u nás určite nestratil 😘

31. aug 2018

Zdravim, budem stastna ak budem mat moznost otestovat tuto kozmetiku... Rada by som ju dala vyskusat mojim teenagerom💙❤, ktorym sa "vdaka" rychleho rastu, zacinaju robit strie... Dakujem

31. aug 2018

Rada by som sa zapojila a vyskúšala ho pretože som v druhom trimestri a nechcem, aby sa mi na bruchu urobili strie a na zadku mám ešte z puberty ako som rástla, takže by som vyskúšala či to naozaj funguje, a manžel má nepekné strie na chrbte tiež z toho ako rýchlo rástol v mladosti a maminu by som prekvapila pretože už dlho tiež zvažuje že by ho využila, ale doteraz sa na to neodhodlala🙂 a určite by pomohol aj kamarátke, ktorá nedávno rodila🙂

31. aug 2018

Som mamicka 3 rocnej dcerky a v brusku mam dalsie bábätko 🙂 zacinam 12 tyzden tehotenstva 🙂 od zaciatku tehotenstva ma trapi velmi sucha pokozka, takze používam obyčajný telovy krem na "zvlhcenie" pokozky. Ak ma vyberiete budem rada 🙂

31. aug 2018

VEEEľlmi rada by som sa zapojila do testovania, čakáme druhe babetko........urcite by sme vyuzili, kedze kazdy den poctivo natierame brusko, nohy..cele telo....k tomu citliva plet...atd......urcite by sme zapojili naše babky....aj ked su mlade babky sem tam vraska už vykukuje....a prababky by sa pridali ani by nevahali...cela rodina by bola max. zapojena.....:D:D:D:D:..🙂

31. aug 2018

Velmi rada by som sa zapojila do testovania. Ostali po dvoch tehotenstvach nepekne strie a na to, ze este nemam ani 30 sa mi uz tobi celulitida. Do testovania by som zapojila aj 50r maminu, ktorej by sa to fakt zislo, jednak na celulitidu , ale aj vrasky a pod

31. aug 2018

Ja hlavne preto, lebo som mala pred 4 rokmi uraz, jazvy na tvari ostali, na nose, pod nosom a dve sekcie, ktore mam za sebou, takze jaziev je vela, a hlavne tvar ma hnevá,preto by som vyskúšala nieco, co by zakrylo tie nepekne jazvy.....

31. aug 2018

Dobrý deň.O produkte Bi-Oil som už čo to počula no ešte som ho nevyskúšala.Som 3 mesiace po druhom pôrode(sekcia)Jazva a strie ktoré zdobia moje telo by sa určite poťešili ak by sa o ne začal starať Bi-Oil😉Už 19 rokov sa trápim s psoriatickou,suchou,popraskanou kožou preto by som bola veľmi rada ak by som mala možnosť testovať tento olej.S radosťou by ho otestovala aj mamina a svokrička😉Prajem krásny deň.Lucia

31. aug 2018

Mam maleho 14 mesacneho doma, takze kazdu chvilu kdesi zakopne... isto by pomohol. Taktiez teraz po lete je kazda pokozka unavena vysusena a isto by pomohol aj mne, mojmu muzovi...

31. aug 2018

Dobrý deň rada by som vyskúšala Bio-oil, nakoľko som po dvoch porodoch, prvý bol sekciou,druhý spontánny. Počas tehu som pribrala vyše 23kg,vrátila som sa do mesiaca späť na váhu,no zostala mi nadbytočná koža na bruchu, ktorej by som sa rada zbavila.
Taktiež má začali trápiť prvé očné vrásky a syn (skolkar) príde každý deň s nejakou odreninou. Ročná dcéra má citlivú pokožku a manžel zostal po autonehode s jazvickami po tvári, takže sme všetci vhodnymi kandidátmi na vyskúšanie 👌

31. aug 2018

Mne by sa práve zišiel, nakoľko čakáme druhé bábätko. Ma sa narodiť na koči decembra a už sa bruško zväčšuje tak by hádam dosť pomohol teraz😉 K tomu ma ešte čaká aj druhá sekcia tak by som ho naplno využila.

31. aug 2018

Ja mám o 5 dní termín strie mám po celom bruchu aj inde. Rada by dom vyskúšala na sebe ale najmä by som tým chcela pomôcť manželovi,ktorý má veľké jazvy z vyberania znamienok a takisto má keloidne jazvy ktoré mu vznikli z akné ešte v puberte. Ďakujem

31. aug 2018

Pouzivala som ho ked som bola tehotna na brusko a je uzasny,nemam ani jednu striu.No zial som pribrala pocas rodicovskej dovolenky a strie sa mi spravili na stehach.Rada by som vyskusala aj tam.Mam suchu,zacervenanu plet na ktoru mi ani drahe kremy nepomahaju.Moja mamka ma v novembri 70rokov a na vrasky nepouziva nic,mozno by mala zacat aj ked uz je asi neskoro.Mam s nim dobre skusenosti a preto by som ho odporucila aj inym.

31. aug 2018

Zdravim,

Veľmi rada by som aj ja vyskúšala výrobok Bioil.
Som v piatom mesiaci tehotenstva a spravili sa mi nepekné strie na stehnách. Takisto by som ho rada použila aj ako prevenciu pred vznikom strií aj na bruchu.. 🙂 ďalej by som ho dala mojej mamine, ktorá je po troch deťoch a stále keď sa pozrie do zrkadla je smutná, pretože si myslí, že je škaredá, len preto, že má strie.. nerada ju vidím smutnú, keď vidím čo všetko pre nás robí a hlavne s akou láskou to pre nás robí..nakoľko som mladá budúca mamička nemáme toľko penazi, aby sme vaše výrobky tak vo veľkom kupovali. Preto by som bola rada, ak by som sa dostala medzi tých 10 šťastných žien 🙂 pekný deň!

31. aug 2018

Rada by som vyskusala tento zazracny olej,kedze som mama dvoch deticiek,ktore som rodila sekciou a vidiet jazvu,co ma az tak netrapi,lebo je to jazva to pokladoch,ktore nadovsetko lubim.Mam rada slnko,opaľovanie sa a moje strie skryvam pod jednodielne plavky,lebo mam skarede brucho...... Uz nemam chut investovat peniaze do gelov,kremov,ktore vsetky su ucinne len mne nepomozu.Dufam ze budem medzi zienkami ktore si to budu moct vyskusat.

31. aug 2018

Rada by som olej vyskúšala 😉zostali mi po prvom pôrode dosť viditeľné strie ktoré pri kontakte zo slniečkom dosť štipu.a pred druhým pôrodom by som sa im rada aspoň z časti chcela vyhnúť.

31. aug 2018

Rada by som vyskusala tento olej,cez tehotenstvo som pribrala 20kg a po porode mi ostali strie na brusku a na stehne 5cm jazva po zasívaní ,mala som normalny porod ktory zanechal mi na tele kozmeticke chybicky ,rada by som sa ich zbavila a mala vacsie sebavedomie

31. aug 2018

Rada by som otestovala bio-oil. Na Babke a aj na sebe by som vyskúšala na pribúdajúce vrásky, malej 1,5 ročnej na kolienka na ktorých má už jazvičky. Sebe na jazvu po cisárskom a rovno aj na bruško hoci som 1. Trimester toto tehu ide rýchlo von 🙂 už pri prvom tehu sa mi bio oil overil a napriek obrovskému brušku ani jedna stria nevyšla. No na ostatne veci sme neskúšali keďže som si myslela že je iba na predchádzanie strii pri tehu 😅 drahému tiež vyšli strie pri cvičení no tie už má niekoľko rokov tak ak by pomohlo boli by sme nadšený 😍 ďakujeme ❤️

31. aug 2018

Som v druhom trimestri tehotenstva a velmi sa obavam strii 😱 dokonca som po laparoskopickej operacii zlcnika a mam 4 jazvy na bruchu, ktore tiez nechcem, aby sa rozsirili. Preto by som za Bi-oil bola velmi vdacna 💚

31. aug 2018

Rada by som sa Vášho testovania zúčastnila. Momentálne som 4 mesiace po sekcii. Nič mi nepomáha, jazva svrbí a je červená. Vôbec sa od sekcie nezmenila. Neviem či je to nekvalitnými pripravkami, neaktívnym natieraním, alebo tým že mám cukrovku. Iné rany sa mi hojili bez problémov. Ďakujem

31. aug 2018

Mám 1,5 ročne dieťa ktoré veľmi rado beha a aj nejaké škrabance sa pidaria, nejaké jazvy sa nájdu aj u mňa

31. aug 2018

Po porode mi zostali strie na stehnach a preto by som chcela bi oil vyskusat. Taktiez mam maminu ktora sa o seba rada stara a olej proti vraskam by ju velmi potesil. Mala aj tazku operaciu pred 2 rokmi tak ak by jej olej pomohol na jazvu bolo by to este lepsie 😊

1. sep 2018

Chcela by som vyskúšať Bi-Oil nakoľko končím 3 trimester a mam strie nielen na bokoch ale aj stehnách a veľmi by ma potešilo ak by saBi-Oil uolnail aj u nás 🙂

1. sep 2018

Aj ja by som sa chcela zapojit do sutaze,mam 41 rokov za sebou niekolko operacii po zenskej stranke a dost velke jazvy,tiez mam flaky trpim atopickym exzemom aj vrasky uz vidiet,urcite by ho vyuzila aj dcera 21 rocna ma nepekne strie na stehnach a tiez 6 rocny hyperaktivny syncek ,kazdu chvilku ma jazvycku........dakujem

1. sep 2018

Chcela by som sa zapojit aj ja do sutaze, nakolko som druhy krat tehotna a som v druhom trimestri. Na stehnach uz sa mi robia strie, urcite by som ho vyskusala aj na moju tvar,co sa mi sem tam spravi vyrazka, urcite by to ocenila aj moja mamina,svokra. Ak mna nevyberiete nevadi,lebo aj tak sa ho chystam kupit.

1. sep 2018

Ahojte,chcela by som sa zapojiť a vyskúšať.Som tri týždne po pôrode a trápia ma nie len strie,ale aj nepríjemné jazvičky na tvári a rukách,v tehotenstve ma dosť trápilo akné.

1. sep 2018

Pekne pozdravujem, veľmi rada by som sa zapojila do súťaže, som v 27 týždni tehotenstva, zacali sa mi tvoriť strie, ktoré by som veľmi rada zmiernila alebo odstranila. Vopred ďakujem za túto možnosť. Mirka

2. sep 2018

Som “natierací maniak”, vyskúšala som už z kozmetiky takmer všetko, a keď mám dobré skúsenosti vždy odporúčam ďalej, alebo sama kúpim a poteším ostatných.
Som po pôrode a chystám sa už dlhšie na kozmetické zákroky na pleti, mam problémy so začervenním a pigmentaciou, ktoré idem riešiť ako aj mimické vrásky, bohužiaľ na to nie sú prípravky ktoré by vyriešili definitívne problém, ale po týchto zákrokoch budem potrebovať kvalitne preliečenie pleti 😊🙏
V našej rodine by to určite využila stará mama, ktorá je po viacerých operáciách to stále sa rada parádi a v klube dôchodcov by mala o čom rozprávať 😂
Tak isto by som si vynatierala manžela, furt chodí doškriabaný zo záhrady 🙄 ako aj moja 8 mesačná dcéra ktorá už začína skúmať svet 😍

2. sep 2018

Dobrý deň síce som už dva roky po pôrode ale jazvy - strie mám doteraz skúšala som už mnoho krémikov , mastičiek ale boli to zbytočné vyhodené peniaze lebo nič z toho mi nepomohlo. Sú to jazvy ktoré ukazujú že som prešla tým najkrajším obdobím ktoré trvalo 9 mesiacov. Obdobím ktoré mi zmenilo celý môj život dostala som dar ten najkrajší môjho syna ale zanechalo to nepekne jazvy ktoré by som som určite chcela zmierniť . Malý sa ma stále pýta že čo to mám a manžel mu vždy odpovie že to mi on nakreslil keď bol v brušku. Moja mamka by zas rada otestovala Bi- Oil na vrásky časom ako roky pribúdajú tak na jej tvári sú stopy úsmevu, starostí ale aj smútky . Pre to by sme boli veľmi radi keby že si nás vyberiete na testovanie Bi-Oil , Ďakujeme 🙂

2. sep 2018

Určite by som ho vyskúšala ja mam jazvu po dvoch sekciách, určite by som do toho zapojila aj rodinu na suchú pokožku 🙂

2. sep 2018

Ahojte 🙂
velmi rada by som ho vyskusala, som po sekcii - 3 nasobej. Syn mal operovanu ruku a ostala mu dosť škareda jazva + další ma staru asi 4 ročnu jazvu rovno na čele z rozbitej hlavy na školskom dvore, kedze sa mi zle hoja jazvy, rada by som skusila tento Bi Oil, či by nu to nepomohlo... Skušala som už kadečo, no veľky šrám tam stale "svieti"

Bola by som vďačná za príležitosť testovať.

2. sep 2018

Dobry den, prosiiim vyberte nas, ja mam po tehu jazviciek a strii kadetade a moja babka nechce byt tiez vraskava ako korytnacka 🙈 urcite by ste nam urobili velku radost a vsetko by sme vam krasne zdokumentovali 😘🍀🤞🏻

3. sep 2018

Moj dôvod je prostý moje brucho je ako harmonika som po sekcii uz 5 rokov strie aj jazva su stale i ked doktor odviedol svoju pracu dobre chlap si jazvu ani nevsimne, ale my ženy vidíme vsetko 😁 tak dúfam ze sa mi podarí vyskusat Bi-oil😘

3. sep 2018

Rada by som vyskusla Bi-Oil nakolko som uz v druhom trimestri

10. sep 2018

Veľmi rada by som vyskúšala Bi-Oil na moje bruško 🙂 som v druhom trimestri 🙂

10. sep 2018

Ahojte, žienky. Toto je oznam o ukončení výberu.

Ďakujeme za vaše komentáre a samozrejme za váš záujem. Výber žien a ich rodiniek na testovanie už prebehol.

Tie sme oslovili internou poštou a odovzdali sme im pokyny čo a ako ďalej. Čiže tie, ktoré si nenašli správu od nás v internej pošte, neboli vybraté.

V tomto komentári vás však označujeme úplne všetky, ktoré ste napísali svoj komentár preto, aby ste dostali upozornenie o ukončenom výbere a taktiež, aby sme vám všetkým poslali 3 srdiečka. Čiže označujeme a posielame srdiečka aj vybraným aj nevybraným.

❤❤❤

Krásny deň prajeme,

konik_testuje

@simusha1993, @zuzka38, @tahunka01, @pufinka007, @kukies, @pa3kan, @dadikaz, @blbovina, @emkaemkam, @zajinkakoni, @ria55, @lamouette93, @zuza.m, @nastenka555, @seginiatko, @vikinecka89, @lucina28, @vcerajsia, @bucko, @martet, @stewusik, @katkarisko, @netykajmi, @lenusik296, @drobcek1993, @romi_v, @sisika007, @siusui, @citronely, @superstarka, @mslava, @annakat, @katka0800, @leopard2211, @23lenka, @77endyka, @zdenkakarolina, @421215813, @dadkovaz, @comka, @terez21898, @matriarcha, @tinka1661, @najnakup1, @siska20, @nanala85, @lacibo, @bajcikl, @tyty64, @mimimisulka, @cvikla12, @bonena, @nika0707, @angelikaaa123, @linduska27, @leenki, @zvedava12, @conquestor, @lubica46, @camil, @zuzkamatuskova, @kika1208, @paulinapaula, @stipcek2017, @bubik91, @espresso, @andrea901, @stastnunka, @7veve7, @renkac, @nikaroxy, @vicenza, @ennyanna, @monqy, @dadika117, @lulinka81, @peta1919, @miminkaluisko, @katarinacierna, @mala_katie, @29mamina, @sapa20, @tinka132, @123patricia123, @kika52621, @veronicka18...lik21, @competition, @trnava91701, @cecilia29, @vall1319, @poniklec25, @mummylina, @mimka124, @permanentka, @tanickaskorokubikova, @kikaa22, @elen241, @misqkua, @nasoma, @siglavy, @iyanka, @mariatokarova, @hanka104, @slavka11, @veronika240, @catherine_and_pete, @dennyb, @majka646, @monickaaa1992, @archag, @byllinka, @tapta79, @uzlenmiriam, @miska123123, @jankaam, @lub89, @biba237, @melinda91, @nikki2201, @petrasub, @luz5, @z1995, @kajka_n, @jajanr, @zahadka, @magdalenkad, @sonulik1983, @09majka05, @nikola81093, @bolcari, @domi1999, @dia1012, @lucyp12345, @dzejna1404, @maylorka, @luciana2213, @lynth, @tinamary, @trinneo, @7adina7, @quapa, @mita9, @matejcekovci, @hruscicka21, @stramacica, @bastillka, @doda3103, @veriiik106, @erikakosice, @kajasmidd, @moniqp, @slavka234, @danstobiasova, @dominika7990, @ivka1311, @papenqa159, @majka1910, @miamia91, @danymole, @safrani, @pepka29, @nicooolet, @miroslavakuk, @teystynka, @frederika1231, @kajkach, @penelope10, @anachsunamun, @ada510, @dadak01

10. sep 2018
10. sep 2018

@konik_testuje ďakujem 💙

10. sep 2018

@konik_testuje dakujem za srdiecka.pa

10. sep 2018

Začni písať komentár...

Odošli