3 dni po počatí som brala lieky na chudnutie. Je plod ohrozený?
Ahojte, prosim pomožte mi lebo mám obavy ako to dopadne pretože som asi tri dni po počatí brala lieky na chudnutie EXTRA SLIM FAT BURNER. Zažala som ho brať pretože som si asi 10 dni po styku urobila test a nič..teda jedna palička a keď som si znova tak o 3-4 dni urobila znova test pretože sa mi to nezdalo tak vyskočili dve paličky...je tehotenstvo alebo samotný plod ohrozený??? Dufam že nie...zobrala som asi 3tabletky. Prosím pište, za všetky názory budem vďačná. Dana
@danica115 Na toto ti odpovie asi len gynekológ. Ale môj osobný názor je, že tie tri tabletky ešte nemusia nič znamenať. Bol by rozdiel, keby si ich brala mesiac v kuse - to sa asi odrazí. To máš ako s alkoholom - vedci nezistili žiadne vývojové chyby plodu, ak vypiješ počas tehotenstva jeden-dva poháre vína. Iné je, keby si bola naliata v kuse...
podla mna plod neni ohrozeny ani tehotenstvo. Slim fat ti len pomohol spalit kalorie rychlejsie, a na zaciatku teh. babo este nepotrebuje tolko zivyn.
po pocati trva cca 5 dni kym sa vajicko zahniezdi a dalsich 5 dni stale neberie nic z tela matky... (teda mozno sa mylim ale potvrdila mi to aj kamaratka- lekarka) ved ked si zoberies ze mnoho zien nevie aj mesiac ze su tehotne ...
Ahoj, myslím, že sa nemusíš trápiť.... 3 dni po počatí to ešte neni žiadny plod, asi tak 2 týždne je to len zhluk buniek.... píšem ako mi to povedal lekár keď som čakala syna a práve v období keď som otehotnela som bola chorá a brala silné antb.. veľmi som sa bála, ale lekár mi to takto vysvetlil, syn sa narodil zdravý, takže ani ty sa neobávaj.... 🙂
Danica mysli pod pojmom "pocatie", uhniezdenie vajicka v maternici, co sa u nej udialo asi cca 10 den po styku. Ved pise ze si 10. den robila test a nic a az 13. den jej test ukazal dve ciarky. A tieto 3 dni brala FAT BURNER.
Ja by som to nebrala az tak tragicky. Pozerala som zlozenie toho pripravku, nic hrozne, urcite sa s tym netrap! Ved kolko zien este prvy mesiac ani nevie, ze je tehotnych. Aj ja som brala v tom case ATB a nic sa nestalo.
presne ako pise amexa. este nebolo napojene na tvoje telo takze isto mu neuskodili.

Nemyslím si, žeby tie tri tabletky nejako ohrozili tvoje bábo. Tri dni po počatí sa embryo ešte nenachádza ani v maternici, takže by som na tvojom mieste bola pokojná.