icon

Aj vám je stále zima?

beja74
27. feb 2013

Ahojte tehulky, som v 10 tt a je mi stale zima. Som v pohode, ziadne komplikacie. Som uz z toho chladu poriadne otravena. Mam na sebe stale 3 vrstvy. Vy ste s pocitom chladu ako?

Strana
z2
biancaadamko
19. feb 2015

ahojte, aj mne je velka zima. Az taka, ze sa mi urobil herpec na ustach a to som mala iba raz za zivot... cela sa vzdy vecer klepem. Pri prvom tehu to bol opak. To som chodila v kratkom tricku aj v zime, co mi bolo tak teplo.

luta13
27. feb 2015

som v 8tt...zima mi je kazdy den navecer, väcsinou, ked dlho sedim bez pohybu...vzdy mi pomoze teplejsia sprcha...rychlo do pyzama, ponozky, papuce a teplejsi zupan...a nebyt dlho hore...asi je to uz aj od unavy...aj poobede, ked mi je zima, idem sa zakutrat do periny a aj si pospim niekedy a hned mi je lepsie...malo pohybu mam behom dna...telo je neprekrvene...ked som cakala syna pred 7 rokmi, tak mi bolo teplo aj ked vonku mrzlo a tiez som chodila v kratkom rukave...

laila22
27. feb 2015

je mi zima ako v ruskom filme 🙂

valentyne
27. feb 2015

Mne bolo vzdy zima a je mi stale zima, s vynimkou tehu- vtedy mi bolo furt teplo 🙂

myrepose
18. mar 2015

..ja som od začiatku zamrznutá doma, v práci. nič mi nepomáha.

natalym
18. mar 2015

Mne nie, lebo mám na sebe dostatok tuku, mne je skôr furt teplo.

mrsulka
19. mar 2015

Ahoj, aj mne je stáleee zimaaaa :D som 3tt. a 2 týždne každý večer kúrime v krbe 🙂 a ja som si myslela že to mám kvôli diéte 😀

andrea_t
25. máj 2015

vonku svietilo slnko, cca 25 stupnov, ja zalezená v dome pod dekou 🙂

lia23
31. máj 2015

AHojte, som v 5tt a ej mi uz asi tyzden strasna zima :D ladove ruky mam, kazdemu naokolo teplo, iba ja chodim naobliekana vo svetriku :D

rebekamarcusko
31. máj 2015

ja som 24.tyzden a furt mi je najvacsia zima.ruky mam ako lad,tiez som z toho na nervy :D

Strana
z2