Aj vám je stále zima?
Ahojte tehulky, som v 10 tt a je mi stale zima. Som v pohode, ziadne komplikacie. Som uz z toho chladu poriadne otravena. Mam na sebe stale 3 vrstvy. Vy ste s pocitom chladu ako?
ja som poriadna zmrzlina uz odmalicka, ale prave v tehotenstve mi az taka zima nebola. a este kym som iba kojila, to som bola stale spotena 😀
no nie... mne bolo stale horuco :P dokonca sme ani nekurili... tooolko sme usetrili 🙂))
Mne je praveze stale strasne horuco... Radiator v izbe vypnuty a ja sa potim ako slon... 😅 😝
prvy trimester je to ok, pretoze telo pracuje na plne obratky kvoli placente a pod. ono ti to postupne ustupi a o par tt ti zas bude strasne horuco
janie80 ti koncis treti trimester, to je normalne. autorka je v 10tt
moze to byt aj placentou jak hovori xlucia no ja si tiez mislim ze na zaciatku ti este nic nechyba a postupne dieta zacne ti bra vsetky ziviny a vytaminy ,a cloveku ked je velmi horuco tak chyba zelezo a je velmi unaveny.mne to zistili aj v krvy tak som ho musela brat,takze hlavne brat vitaminy
a co takto stitna zlaza? ja som bola zimomrava a mam znizenu funkciu teraz v tehu
Pri prvom tehotenstve mi bolo horuuuco, ale teraz, som sice iba v 5tt,mi je horzna kosa :(
ja jsem trpela....me bolo stale teplo, chodila jsem jen nalehko oblecena a stejne to bolo vela....pokud je ti zima, zvys prijem zeleza🙂, pravdepodobne jsi chudokrevna
ja som si to raz vygooglila lebo ja ked som bola tehotna mne bolo furt priserne zima a je to normalne, vetsine zien je horuco ale niektorym je zima - ja som aj v lete chodila naobliekana a tu mame horucavy a hrozne dusno 😉 neboj nic ked porodis to prejde 😵
no mne je tiez riadna zima skoro stale a to som bola človek ked mi bolo vzdy stale teplo :D a to som na konci deviateho tyzdna 🙂
Aj mne je stale zima, bola som u lekara este predtym,ako som si robila testy a vsetko bolo ok,takze asi to je normalne 🙂
Ja nosim papuce alebo hrube ponozky aj v auguste !!!! A v tomto pocasi sa cudujes? Vsak to uz sme ,,vyzimení,, asi vsetci !!!!
mne je tiež stále nekonečná zima ... ja môžem mať na sebe aj lyžiarske oblečenie a ležať pod paplónom a stále mi je zima 😀 väčšinou ráno, keď sa zobudím mi je trochu lepšie ale hneď ako vyleziem z perín zase mrznem 😅
žienky, mne bolo stále zima a aj teraz sa niekedy neviem ohriať a drkocem sa ....a hľa štítna žľaza ....beriem lieky už 16 rokov....vtedy zvykne mať človek také pocity
Presne aj ja som stále zmrznutá 🙂 som v 5. týždni 🙂 stále minimálne 2-3 vrstvy a pod dekou 😀
Ahojte,som v 8 tt a je mi zima uz 3 tt,v noci zimnica..najlepsie je pod paplonom🙂.. Dr. mi povedal,ze je to normalne,je to unavou a tym,ze som dost chuda. Musime vydrzat 🙂
Aj mne je najma v noci zima. Zajtra koncim 5tt a uz druhu noc mrznem. Cez den je to celkom ok, ale ked mi v noci plece vykukne von spod periny, kosa strasna 🙂 snad sa to zlepsi...zelam vsetkym prijemne tehulkovanie 😅
tak mě je taky zima, napadlo mě jestli to není k těhu ale pak jsem to zamítla jako blbost. A tady koukám že to možná taky příznak je 🙂
beja74 ahoj... ja som v 10 tyždni a už asi 4 tyždne som iba pod dekou.A ked nahodou niesom pod dekou tak mám na sebe asi tri vrstvy a nosim aj pančušky.. :D aj napriek tomu že máme doma dost teplo..Predtym som nikdy taka ,,zamrznutá" nebola...A taktiež ma prekvapuje to že mám stále studene ruky ...
Ja som v 11tt a aj mne je stále zima, vždy sedím na gauči zabalená dekou až po uši, čo u mňa nikdy nebolo zvykom 🙂
ja som v 8 týždni a zima mi je od rana do večera, doktor povedal ze to nie je nic važne, babo je v poriadku.
ahojte, ja som to mala prave naopak, predtym som bola uplne, ze zimomrava, aj do maja som nosila dlhy rukav, aj v lete som musela mat horucu sprchu 🙂 proste taky typ... a ked som bola tehotna, nebyvala mi vobec zima, pamatam si este ako som si to aj uvedomovala, tehu som bola celu zimu...

Ahoj, mne je tiež stale zima :///