icon

Akcia srdiečka v 8. týždni

mima194
10. aug 2020

Ahojte zenusky, dnes kontrola 8tt+1,mimi malinké 6mm,akcia srdiečka nebola. Doktorka vravela ze pravdepodobne zamlknuty potrat, ale este mam prísť na kontrolu v utorok 18.8., ze vyzera to ze je mimi 2tyzdne pozadu.
Stalo sa vam niektorej niečo podobné?Viem, ze všetko bude len tak ako ma byt..nechame to na prírodu
Určite tu už táto téma je. Dakujem pekne

Strana
z3
olivia98
8. júl 2024

Ahojte, prosim Vas ma niektora z Vas skusenost s tym, ze v 8tt Vam lekar povedal - nevyzera to dobre, srdce nebije pravidelne? Dakujem za kazdu odpoved

pattinka
9. júl 2024

@olivia98 v 8tt a ani neskôr nemôže lekár hodnotiť pravidelnosť rytmu srdca. Buď tam.akciq srdca je alebo nie. Hodnotí iba to, nie ze bije nepravidelne ... to po prvé a po druhé áno, napr. ja som mala zaznamenanu akciu ❤️ až v 10 tt a všetko bolo nakoniec ok

olivia98
10. júl 2024

@pattinka ja som bola z toho tiez dost zmatena, nakolko som cakala, ze mi povie, ze ♥️ vidi a je to v poriadku, alebo teda, ze ♥️ este nie je vidno. S moznostou ♥️ bije nepravidelne raz ano raz nie som nepocitala a popravde, ani som nevedela, ze je nieco take mozne.

pattinka
13. júl 2024

@olivia98 áno, lekári sa často vyjadrujú nejasne a niekedy tiež zavádzajúco 😐 držím palce nech je všetko ok

olivia98
14. júl 2024

@pattinka no bohuzial nebolo 😞

pattinka
16. júl 2024

@olivia98 to mi je ľúto 🥺

Strana
z3