icon

Ako ste na tom vy v 8. týždni?

aduszia
14. jan 2022

Ahojte baby tak ja som bola už na druhej kontrole a je už vidieť srdiečko. Tak veľmi sa teším chcela som sa podeliť o tu radosť s vami😍 veľmi sa teším, až nato ze mi je stále zle ale chvála Bohu nezvraciam mam taky oslabený žalúdok ako po opici🤣 a váha mi narástla a aj číslo nihavic sa mi zmenili s M na XL🥲. Ako ste na tom vy? Mate nevoľnosti alebo neviete ani ze ste tehotné?😇

Strana
z2
zuzana9393
14. jan 2022

@aduszia ahoj. To vracanie kludne este moze prist. Ved 7 tyzden je ozaj uplny zaciatok. Ja som teraz 21 tyzden. Obcas mi este byva zle, ale do 12-13 tyzdna to bola hroza. Bola som uplne neschopna. Ano autom sme nikam nemohli ist, lebo mi potom este 2 hodiny po ceste bolo zle. Tak este cakaj vselico 🙂 ale napriklad pr e tehotenstvo som mala uplne v pohode

cyberk
14. jan 2022

v 7tt sa ti uz zmenila velkost? :D wtf? :DD aaa neboj nevolnostami to zacina pak bude aj vracanie s najvacsou pravdepodobnostou :D ja som sa tomu strasne vyhybala, ale raz to muselo prist, nastastie skoncilo kol 15tt 😂😂

kiki68
14. jan 2022

@aduszia presne aj mne v 7+2 nasiel uz srdiecko a potvrdil tehu 😀 gratulujeme, nas poklad uz ma 1,5 roka 😉 tak pekne tehulkovanie. Neboj, ja som tiez nic na seba od 8tt neobliekla, prve boli tehu leginy z HM a nova bunda. Lebo vypasovany kabat uz nebol vypasovany na moju velkost. Dnes som este chudsia ako pred tehu. Neboj nic

zaphira123
14. jan 2022

@aduszia ja som tiež 7+2 ale teda veľkosť nosím rovnakú jedine gombík povolujem 🙂 veď sme len na začiatku

kiki68
14. jan 2022

@cyberk no ja som uz v 8tt mala na sebe 3kg vody, neskutocne to islo do tela, nafuknuta neustale. Az po 19tt bolo lepsie. Niekomu sa proste zadari takto

aduszia
autor
14. jan 2022

@zaphira123 mne strašne rastu boky, už mám strie 🥲

aduszia
autor
14. jan 2022

@kiki68 ja som si tiež objednala s HM včera mi prišli😂 ja moje veci natiahnem maximálne po stehna viac sa nedá, tak teraz nosím maminine🤣

zaphira123
14. jan 2022

@aduszia tak príroda u každého lomcuje inak 🙂 každá sme iná. Ja teda len som taká nafúknutá .Skôr mám zatiaľ také to menštruačné bruško ako keby .Ale teda len si dám gumičku na gombík a dierku a vybavené zatiaľ .Aj tak nosíme svetre 😁 .Držím palce dvojička🙂🍀 keď to máme takto na deň presne 🙂

kiki68
14. jan 2022

@aduszia pocuj ale mne to pride skor ako ta voda v tele, nech Ta Gyn posle na kombinovany Test a pre istotu skontroluju riziko Preeklampsie. Mne to velmi pomohlo. Lebo nasadili tehu aspirin a prestala som naberat. Potom sa mi zrazu vaha na tych +10kg drzala do cca 30tt. Podla mna to pomohlo od vacsich skod. Ako nemusi to byt Tvoj pripad, mozno mas zrovna take stastie a naberies v tych partiach. V tomto je tehu zradne. Hlavne stihle zeny mozu ist velmi hore s vahou. A to som nejedla sladke do cca 34tt . Lebo mi z toho bolo zle

dejna_
14. jan 2022

@kiki68 ako pomáha aspirín/ alebo anopyrin

michaela66
14. jan 2022

Juuuj a to si estelen 7 tt nebojsa moja ešte si užiješ …ja si ako užívam v dobrom ale som v 7 mesiaci a ako normálne som rada že idem skôr rodit ako mám plánový termín teda tak mi bolo povedané uvidíme na ďalšej poradni …ja som prvý trimester mala cely zlý od začiatku nevracala som ale zo všetkého má napinalo nemohla som nič pomaly zjesť a keď tak nasilu kvôli babatinku s tým že to nešlo von len mi bolo zle a prsia keby sa mi ich niekto chytí tak asi by ho zabila strašne jak má boleli a jak sa mi zväčšili jedno plus,že sú väčšie,ale uz teraz to neni ani pekne ešte keď sa mi nalejú mliekom budem jak pamela teraz to neni ešte tak vidieť lebo mám velke bruško inak to ukáže 🙂🙂ale no ešte si užívam brusinko moje velke a babatinko ako kopka aj keď má to stojí nespavosťou niekedy a bolesťou chrbta a spodku ale inak pohodka 😁😁treba si to uzit aj keď je to niekedy náročné lebo 9mesiacov ubehne jak voda 😍

andrea_prestastna
14. jan 2022

@aduszia co? V 7tt z M na Xl? To si kolko pribrala? Akoze mas chute alebo co sa deje vedcto neni normalne priberanie si na uplnom zaciatku, ja prve tehu + 12kg a teraz +14kg ale neviem ci predstavit z Mka na Xlko ist behom par tyzdnom, ja som z m na L ku teraz a u Idem rodit, viem ze sme kazda ina ale pozor na vysoku vahu, ak chces pozri moje inzeraty mam tam tehu rifle aj vacsie Lko co mi je uplne velke cize nove veci

veronice
14. jan 2022

Ja uz som sice 34tt ale grcacky mi zacali v 9tt a skoncili az v 26tt,takze neboj, ono to estelen moze prist 🤣🙈 (ale samozrejme ti to neprajem, radsej nevediet ze si tehotna ako toto). No a ked mi skoncili grcacky, zacala ma palit zaha a teraz som uz 2 tyzdne uplne bez zivota, nic nevladzem a najradsej by som uz o 3 tyzdne isla rodit nech sa zas mozem vklude vyspat (bez bolesti), chodit, dychat, zit 🥴🥴 zelam ti krasne bezproblemove tehotenstvo 🍀😊❤️

diamond007
14. jan 2022

@aduszia ja ťa povzbudim.... Prvé tehotenstvo som nemala ani náznak nekomfortu, pri druhom som mala presne ako píšeš - žalúdok ako na vode či po opici a tým to aj končilo v 12tt, žiadne vracanie ani iné problémy. Tak držím palce nech to ostane iba pri Tom nekomforte žalúdka a rýchlo prejde 🙂

aduszia
autor
14. jan 2022

@diamond007 ďakujem toto som potrebovala 😇🥰

aduszia
autor
14. jan 2022

@veronice ďakujem, ja ti želám žiadne bolesti a pokojný spánok! 😘

aduszia
autor
14. jan 2022

@zaphira123 ďakujem pekne 🥰😘😘😘

aduszia
autor
14. jan 2022

@andrea_prestastna no jedla som moc, cez vianoce aj o 11stej, a teraz mi už nechuti ani tak ale myslím si ze sa mi asi aj štítna žľaza zväčšila lebo to nie je asi normálne😒

aduszia
autor
14. jan 2022

@kiki68 pondelok idem na poradňu, takže sa rovno nato spýtam, ja mam aj zle trávenie takže asi to môže byť aj tým kyselinu som mala stále teraz ju mam tiež ale nie až tak jak pred tým, nafúknuté brucho vkuse, plyny som nemala, ale teraz mam aspoň nieco🤣

andrea_prestastna
14. jan 2022

@aduszia davaj si pozor nejde o krasu to vobec len zdravie aby bolo ok toto je velmi velky skok

adrbat
15. jan 2022

@aduszia Ja som rifle nemohla nosiť už od 7tt. Veľmi ma tlačili - ráno brucho v pohode a keď som išla z roboty už som musela mat rozopnutý gombík, čo som bola taká nafúknutá 🤦🏽‍♀️. Mne bolo zle iba keď som nejedla, čiže aj preto som do 12tt pribrala 5kg. Preto som všetky nohavice musela odložiť 🤷🏻‍♀️ a iba legíny nosiť.

nina0412
19. jan 2022

Ahojte žienky ja som 8tt a nevoľnosti mám neskutočne už tri týždne vkuse zvraciam a to už je niekedy nad moje sily niekedy to je až 15 a viac krát denne schudla som už 5kg a zajtra idem prvý krát na kontrolu tak držte palce aby bolo všetko v poriadku je to moje prvé tehotenstvo ✊

aduszia
autor
20. jan 2022

@nina0412 ahoj ja so tiež v 8+1tt, vracala som iba jeden krát, ale zle mi je stále celý deň či som hladna alebo najedena. Keď mi to prejde stačí ze nejakú vôňu zacitim a som fam kde som aj bola takže ja už ani neviem ako je to byť bez bolesti žalúdka 😄

nina0412
20. jan 2022

@aduszia tak to máš ešte dobre že si len raz vracala to ja idem v kuse 😂ako na bežiacom pase 😂

aduszia
autor
21. jan 2022

@nina0412 to ti nezavidim musíš byť vycerpana🙄 to bude asi dievčatko🤭❤

nina0412
21. jan 2022

@aduszia to by ma moc potešilo 🥰

diamond007
21. jan 2022

@aduszia prečo dievčatko? Nevracal som pri dcére ani raz a ani kamošky či mali chlapcov či dievčatka nevracali. Podľa mňa sa to vôbec neodvija od pohlavia

aduszia
autor
23. jan 2022

@diamond007 čítala som niekde na nete,že pri dievčati je viac zle ako pri chlapcovi. To aj sedi sestra ma dievča vracala 20x za deň jak nič, do 5mesiqca jej bolo stále zle. Svagrina ma chlapca bolel ju žalúdok ale nevracala, teraz čaká zase bábätko chlapca a tiež žeby grcala absolútne 😀. Ja som grcala raz, podľa retiazky a čínskeho kalendára by to mal byť chlapec takže uvidíme, priateľ si je na 100% istý ze je to chlapec neviem prečo🤣❤

aduszia
autor
23. jan 2022

@nina0412 tak hlavne nech je to zdravucke❤

nina0412
23. jan 2022

@aduszia ďakujem moc ❤️Aj to vaše nech je ❤️

Strana
z2