Ako ste tajili tehotenstvo počas 1. trimestra?
Ahojte. Zistila som ze som tehotna, 6. tyzden prave. Este som nebola u lekara a preto by som sa rada poradila, ake "vyhovorky" ste pouzivali vy, aby ste to co najdlhsie utajili. Ide o to, ze na stretnutiach s rodinou aj kamosmi, pracovne stretka som si vzdy dala pohar vina, bola som aj fajciarka.
Na poslednej rodinnej oslave za mna tajne pila sesternica, ktora to potom samozrejme nezvladla😁
Kedze som vydata a vsetci cakaju len na vnuca, tak to bude prve co ich napadne.
Dakujem.
Tajiť, prečo?Normálne by som povedala, že nepijem, lebo sa snažíme o bábätko a čo keby náhodou už...
moj manzel nepije ziaden alkohol ako zacne 40dnovy post 😀 tak skus vyuzit 🙂 urcite by sme aj my dalsie tajili 🙂 ... a vyhovorky by sme tiez vymyslali 🙂
Pozri, ak sa v rodine na to "caka", kedy prides s novinou, staci povedat, ze nepijes a nefajčís, lebo co ak nahodou otehotnies.. Nevymyslaj vyhovorky, vsetci okolo vedia, ze sa snazite, tak to skratka obrat.. , ved sa snazime o dieta, musim zit zdravo..
Ja som vsade kde sa dalo chodila autom, potom je to jasne, vsetci pofrflali ale podozrenie ziadne. Kedze som celko velky vinar a otehotnela som, ked sme mali naplanovanych par degustacii a vinnych ciest, uhrala som to tak, ze beriem dlhodobo antibiotika.
ja som sa vzdy vyhovorila ze som autom, alebo ze este niekam pojdem autom 😉
povedz ze proste si zacala zdravo zit, nepijes, nefajcis a blbe kecy nepocuvas 😀
My sme to mali super, žili sme v inom meste a ked som otehotnela odstahovali sme sa do zahranicia. Ale tiez som si hned vsimla ked svagrina nevypila pripitok na pohrebe a nedala si ani kolu. proste vsimavy ludia ta odhalia. najlepsie je asi sa stiahnut a neukazovat sa 😉
Jednoducho povedzte, že sa pripravujete na bábätko... to nie je nepiť a nefajčiť, keď už ste v očakávaní... ale aj predtým.... a keď sa to samozrejme potom všetci dozvedia, nebudete za “klamárku”. Držím palce a prajem zdravé bábätko.😉
@sasanka146 presne som toto chcela napísať, že povedať, že sa snažíme o bábo a nechcem mu škodiť vopred, hlavne fajčenie kto kým sa z tela odplavi.......) a hneď povedať, nech ťa ani neponúkajú a radšej sa modlia, nech sa vám zadari 😉
@baby_wanted ty si to pisala asi za mna🤦🏻♀️...tiez mam z toho stres ze co povedia ze nepijem...uplne ta chapem.....u mna to su bud antibiotika alebo ocista 🤩😍 takze pohoda a nepytaju sa 😉
@katrin21 neviem 😝 to ma len tak napadlo, našťastie som to ešte nemala
@baby_wanted
Ja to tajím do teraz a som v 15. Týždni, zo začiatku som hovorila, že mám diétu a nemôžem nič, a teraz sa snažím obliekať tak aby nič nebolo vidno, a tiež sa ešte tvárim ,že mám diétu, alebo som hovorila, že som chorá na žalúdok...
Asi bych si udělala hodně slabý střik,aby to vypadalo, a cucala bych to celý večer,dolívala případně jen vodou,aby to prostě mělo jen trochu barvu..myslím,ze když na to sama nebudeš upozorňovat,tak si toho snad nikdo nevšimne a když ti bude chtít někdo dolít,tak rekni,že máš nebo odejdi na záchod..
Skoro všetci moji kamaráti majú dieťa, takže vedia aké nepríjemná je otázka, si tehotná. Takže sa nepýtaju. A väčšina rodiny je slušná a nepýta sa. Zvyšok rodiny treba rázne zrušiť. 🙂
Damy, takze nakoniec som to musela spravit tak, ze sa vyhybam spolocenskym akciam😂 2 kamaratky na to nezavisle prisli. Jedna ked som trerikrat prisla von autom a druha ked ma nevidela tyzden fajcit😂

@katrin21 ja som si začiatok otázky otriasla či malo význam tajiť,,,, preto odpoveď začína pre mňa áno