icon

Ako ste tajili tehotenstvo počas 1. trimestra?

baby_wanted
13. feb 2019

Ahojte. Zistila som ze som tehotna, 6. tyzden prave. Este som nebola u lekara a preto by som sa rada poradila, ake "vyhovorky" ste pouzivali vy, aby ste to co najdlhsie utajili. Ide o to, ze na stretnutiach s rodinou aj kamosmi, pracovne stretka som si vzdy dala pohar vina, bola som aj fajciarka.

Na poslednej rodinnej oslave za mna tajne pila sesternica, ktora to potom samozrejme nezvladla😁

Kedze som vydata a vsetci cakaju len na vnuca, tak to bude prve co ich napadne.

Dakujem.

Strana
z3
nanina11
17. feb 2019

@katrin21 ja som si začiatok otázky otriasla či malo význam tajiť,,,, preto odpoveď začína pre mňa áno

katrin21
17. feb 2019

@nanina11 aha , jasne, v takom pripade to chap3m

katka1981
17. feb 2019

@ukulela, naozaj divne je, ked clovek nepije, nechapem vazne. Ja sa vzdy spytam, preco ma nenutia aj fajcit 🙂

sasanka146
17. feb 2019

Tajiť, prečo?Normálne by som povedala, že nepijem, lebo sa snažíme o bábätko a čo keby náhodou už...

mamelka
17. feb 2019

moj manzel nepije ziaden alkohol ako zacne 40dnovy post 😀 tak skus vyuzit 🙂 urcite by sme aj my dalsie tajili 🙂 ... a vyhovorky by sme tiez vymyslali 🙂

stevvvka
17. feb 2019

Pozri, ak sa v rodine na to "caka", kedy prides s novinou, staci povedat, ze nepijes a nefajčís, lebo co ak nahodou otehotnies.. Nevymyslaj vyhovorky, vsetci okolo vedia, ze sa snazite, tak to skratka obrat.. , ved sa snazime o dieta, musim zit zdravo..

sofiia87
17. feb 2019

Ja som vsade kde sa dalo chodila autom, potom je to jasne, vsetci pofrflali ale podozrenie ziadne. Kedze som celko velky vinar a otehotnela som, ked sme mali naplanovanych par degustacii a vinnych ciest, uhrala som to tak, ze beriem dlhodobo antibiotika.

jaruskatt
17. feb 2019

ja som sa vzdy vyhovorila ze som autom, alebo ze este niekam pojdem autom 😉

mafiankamirka
17. feb 2019

povedz ze proste si zacala zdravo zit, nepijes, nefajcis a blbe kecy nepocuvas 😀
My sme to mali super, žili sme v inom meste a ked som otehotnela odstahovali sme sa do zahranicia. Ale tiez som si hned vsimla ked svagrina nevypila pripitok na pohrebe a nedala si ani kolu. proste vsimavy ludia ta odhalia. najlepsie je asi sa stiahnut a neukazovat sa 😉

kristik
17. feb 2019

Jednoducho povedzte, že sa pripravujete na bábätko... to nie je nepiť a nefajčiť, keď už ste v očakávaní... ale aj predtým.... a keď sa to samozrejme potom všetci dozvedia, nebudete za “klamárku”. Držím palce a prajem zdravé bábätko.😉

zahadka
18. feb 2019

@sasanka146 presne som toto chcela napísať, že povedať, že sa snažíme o bábo a nechcem mu škodiť vopred, hlavne fajčenie kto kým sa z tela odplavi.......) a hneď povedať, nech ťa ani neponúkajú a radšej sa modlia, nech sa vám zadari 😉

suzitok
Autor odpoveď zmazal
lapaloma1987
18. feb 2019

@baby_wanted ty si to pisala asi za mna🤦🏻‍♀️...tiez mam z toho stres ze co povedia ze nepijem...uplne ta chapem.....u mna to su bud antibiotika alebo ocista 🤩😍 takze pohoda a nepytaju sa 😉

hanulienka
18. feb 2019

@katrin21 neviem 😝 to ma len tak napadlo, našťastie som to ešte nemala

kennuliatko
18. feb 2019

@baby_wanted
Ja to tajím do teraz a som v 15. Týždni, zo začiatku som hovorila, že mám diétu a nemôžem nič, a teraz sa snažím obliekať tak aby nič nebolo vidno, a tiež sa ešte tvárim ,že mám diétu, alebo som hovorila, že som chorá na žalúdok...

codal
18. feb 2019

Asi bych si udělala hodně slabý střik,aby to vypadalo, a cucala bych to celý večer,dolívala případně jen vodou,aby to prostě mělo jen trochu barvu..myslím,ze když na to sama nebudeš upozorňovat,tak si toho snad nikdo nevšimne a když ti bude chtít někdo dolít,tak rekni,že máš nebo odejdi na záchod..

567funny567
19. feb 2019

Skoro všetci moji kamaráti majú dieťa, takže vedia aké nepríjemná je otázka, si tehotná. Takže sa nepýtaju. A väčšina rodiny je slušná a nepýta sa. Zvyšok rodiny treba rázne zrušiť. 🙂

baby_wanted
autor
25. feb 2019

Damy, takze nakoniec som to musela spravit tak, ze sa vyhybam spolocenskym akciam😂 2 kamaratky na to nezavisle prisli. Jedna ked som trerikrat prisla von autom a druha ked ma nevidela tyzden fajcit😂

Strana
z3