Ako ste volali svoje bábätko, keď bolo ešte v brušku?
Ahojte žienky, len tak ma napadlo ako ste volali svoje bábätko v brušku, keď ste ešte nevedeli či to bude chlapček alebo dievčatko 🙂?
Ja som na začiatku hovorila Lili lebo som veľmi chcela dievčatko,a keď sme mali potvrdené,že to bude chlapec priateľ ho začal volať Messi a ja som mu hovorila Susan aj keď všetci vedeli,že to bude chlapec 😉 A teraz je to malý Jožko a volám ho Jozefína keď neposlúcha 🙂
My sme volali Hugola nevedeli SME či bude Hugo alebo Olivia teraz je to nasa Oliva 🙂
Vikinka ,no len aby to bola Vikinka 😉
žblnka - lebo tatik vzdy ked pocuva bruško žblnkoce ( a to netušime do teraz čo to je ) 😀
Našu sme volali cibulka - to vymyslela naša staršia (3r.), keď sme ešte na začiatku rozmýšľali ako sa bude bábo volať a zahlásila rôzne vymyslené mená a na cibuli sa strašne bavila a už to tak aj zostalo - všade a všetkým hovorila, že naše bábo sa bude volať cibula 😅 ...a nakoniec vybrala aj naozajstné meno asi týždeň pred pôrodom, ktoré sme už len odsúhlasili a volá sa Simonka 😉
Tak ja to svoje volám drobček, a ešte stále neviem, čo to budeme mať ... taja a taja tí lekári 🙂 Tak mesiac už vydržím s drobcom 🙂 Ktovie, čo to napokon bude 🙂)
najskor fliacik lebo doktor mi ukázal že tento fliačik je zažínajúce tehotenstvo a potom srdiečko a teraz bude mat 11mesiacova voláme ho láska, milačik a v poslednom čase zloduch, vydriduch 🙂 ale menom je Riško
my máme zatiaľ "fazuľku" 😀
nase ma pracovny nazov Janko Hrasko, aj ked dufam, ze je to baba🙂 zistim o tyzden na kontrole snad🙂
my sme nase najskor volali škvrňa :D, potom drobec a najnovsie lenoch 🙂
najskor drobcek u oboch - potom u dcerky Kika - od 10tt som bola o tom presvedcena ze je tam Kika a u synceka dlho dlho malicky - a doteraz ho casto spominame ako Maleho pokial hovorime niekomu a neoslovujeme ho priamo. 🙂
Ja svojej malej rozprávam žubrienka 😀
u nas ked sme este nevedeli co cakame, tak pišišforek alebo bobešek alebo prišerka lebo straaasne a hlavne v noci moc kopala pravidelne o pol svrtej som ju citila a ma to dodnes,ze sa budi v tu dobu :D a to ma pomaly dva roky uz :D
Drobček🙂
Eliška tak ako ju volám aj teraz alebo Bambuľka aj som jej spievala tú pesničku z tej rozprávky 🙂
Ja som pri prvom od zaciatku intuitivne citila, ze je to chlapec, tak som ho volala Henko.
A teraz zasa citim, ze je to dievcatko, tak ju volam Sonicka. 😀
... kdeže som len v 5tt, zaťiaľ je to moja malinká baktéria 🙂
Fazulka 🙂
Decuch, Detatko, Kopkadlo a podobne 🙂
My sme babatko odjakživa volali Dorotka🙂 no a bude to Adamko😀
My sme s priatelom hovorili malej ,bonbonierka ked bola este v brusku :D
Krokodýl, potom krpec, nakoniec mrviček keďže sme sa chceli nechať prekvapiť🙂
Moj manzel sa akosi nevie este stotoznit ze bude otec. lebo nam
to dlho trvalo a teraz ja nase male volam mimi a on nas plodik :D
my ho zatiaľ voláme mrňus a krpček.....a žúrkovač, lebo mi stále býva zle ako po opici a tak si robíme srandu, že chodí na žúrky a ja trpím.....a navyše sme kováčovci 🙂
ale ešte nevieme, či to nebude mrňuska 🙂
ja som si hned od zaciatku myslela ze to bude dievcatko aj ked sme to ete nevedeli takze babulka zlatko
pepo alebo honzo.... ale je z nej nelka to sme sa dozvedeli až 35tt ale nejak mi trvalo než som si zvykla kým bola bruško bola honza alebo pepa 😀 až vonku už bola nelka aj keď treaz má tiež tolko mien že až 😀
Prvé dieťatko sme nazývali "bubo"... V 24tt sme sa dozvedeli, že to bude dievčatko, tak sme ju začali volať "buba, bubka, bubinka" 😉
Odkedy som si nasla ciarocky na teste bola to Ema :D a nakoniec som si ju asi vymodlila lebo naozaj sa mi narodilo dievcatko 🙂))

my pri oboch tehu - Fazuľka a neskor (ked už bolo cítiť mrvenie a kopkanie) tak Bobačik 🙂