icon

Ako ste volali svoje bábätko, keď bolo ešte v brušku?

terez24
22. feb 2012

Ahojte žienky, len tak ma napadlo ako ste volali svoje bábätko v brušku, keď ste ešte nevedeli či to bude chlapček alebo dievčatko 🙂?

Strana
z10
smario5
24. feb 2014

my pri oboch tehu - Fazuľka a neskor (ked už bolo cítiť mrvenie a kopkanie) tak Bobačik 🙂

messi0309
24. feb 2014

Ja som na začiatku hovorila Lili lebo som veľmi chcela dievčatko,a keď sme mali potvrdené,že to bude chlapec priateľ ho začal volať Messi a ja som mu hovorila Susan aj keď všetci vedeli,že to bude chlapec 😉 A teraz je to malý Jožko a volám ho Jozefína keď neposlúcha 🙂

anjelik33
24. feb 2014

My sme volali Hugola nevedeli SME či bude Hugo alebo Olivia teraz je to nasa Oliva 🙂

janka1989ya
24. feb 2014

Vikinka ,no len aby to bola Vikinka 😉

ajjka87
25. feb 2014

žblnka - lebo tatik vzdy ked pocuva bruško žblnkoce ( a to netušime do teraz čo to je ) 😀

adrianai
25. feb 2014

Našu sme volali cibulka - to vymyslela naša staršia (3r.), keď sme ešte na začiatku rozmýšľali ako sa bude bábo volať a zahlásila rôzne vymyslené mená a na cibuli sa strašne bavila a už to tak aj zostalo - všade a všetkým hovorila, že naše bábo sa bude volať cibula 😅 ...a nakoniec vybrala aj naozajstné meno asi týždeň pred pôrodom, ktoré sme už len odsúhlasili a volá sa Simonka 😉

nikkyniks
25. feb 2014

Tak ja to svoje volám drobček, a ešte stále neviem, čo to budeme mať ... taja a taja tí lekári 🙂 Tak mesiac už vydržím s drobcom 🙂 Ktovie, čo to napokon bude 🙂)

danielita18
25. feb 2014

najskor fliacik lebo doktor mi ukázal že tento fliačik je zažínajúce tehotenstvo a potom srdiečko a teraz bude mat 11mesiacova voláme ho láska, milačik a v poslednom čase zloduch, vydriduch 🙂 ale menom je Riško

lenkadenisa
26. feb 2014

my máme zatiaľ "fazuľku" 😀

monciky
26. feb 2014

nase ma pracovny nazov Janko Hrasko, aj ked dufam, ze je to baba🙂 zistim o tyzden na kontrole snad🙂

nikuska134
26. feb 2014

my sme nase najskor volali škvrňa :D, potom drobec a najnovsie lenoch 🙂

cajova_lienka
26. feb 2014

najskor drobcek u oboch - potom u dcerky Kika - od 10tt som bola o tom presvedcena ze je tam Kika a u synceka dlho dlho malicky - a doteraz ho casto spominame ako Maleho pokial hovorime niekomu a neoslovujeme ho priamo. 🙂

wiwien19
3. mar 2014

Ja svojej malej rozprávam žubrienka 😀

katjuscha123
3. mar 2014

u nas ked sme este nevedeli co cakame, tak pišišforek alebo bobešek alebo prišerka lebo straaasne a hlavne v noci moc kopala pravidelne o pol svrtej som ju citila a ma to dodnes,ze sa budi v tu dobu :D a to ma pomaly dva roky uz :D

lenusicek
4. mar 2014

Drobček🙂

lienka1701
24. mar 2014

Eliška tak ako ju volám aj teraz alebo Bambuľka aj som jej spievala tú pesničku z tej rozprávky 🙂

rea92
20. apr 2014

Ja som pri prvom od zaciatku intuitivne citila, ze je to chlapec, tak som ho volala Henko.
A teraz zasa citim, ze je to dievcatko, tak ju volam Sonicka. 😀

narayan
23. apr 2014

... kdeže som len v 5tt, zaťiaľ je to moja malinká baktéria 🙂

ivon444
23. apr 2014

Fazulka 🙂

anuskaaprazko
23. apr 2014

Decuch, Detatko, Kopkadlo a podobne 🙂

ynett
23. apr 2014

My sme babatko odjakživa volali Dorotka🙂 no a bude to Adamko😀

leslyelee
23. apr 2014

My sme s priatelom hovorili malej ,bonbonierka ked bola este v brusku :D

katkakovac
23. apr 2014

Krokodýl, potom krpec, nakoniec mrviček keďže sme sa chceli nechať prekvapiť🙂

majka1c
2. máj 2014

Moj manzel sa akosi nevie este stotoznit ze bude otec. lebo nam
to dlho trvalo a teraz ja nase male volam mimi a on nas plodik :D

blabla195
2. máj 2014

my ho zatiaľ voláme mrňus a krpček.....a žúrkovač, lebo mi stále býva zle ako po opici a tak si robíme srandu, že chodí na žúrky a ja trpím.....a navyše sme kováčovci 🙂
ale ešte nevieme, či to nebude mrňuska 🙂

alexandra1104
2. máj 2014

ja som si hned od zaciatku myslela ze to bude dievcatko aj ked sme to ete nevedeli takze babulka zlatko

janabanana
2. máj 2014

pepo alebo honzo.... ale je z nej nelka to sme sa dozvedeli až 35tt ale nejak mi trvalo než som si zvykla kým bola bruško bola honza alebo pepa 😀 až vonku už bola nelka aj keď treaz má tiež tolko mien že až 😀

sharmana
4. máj 2014

Prvé dieťatko sme nazývali "bubo"... V 24tt sme sa dozvedeli, že to bude dievčatko, tak sme ju začali volať "buba, bubka, bubinka" 😉

lucinka2811
4. máj 2014

Odkedy som si nasla ciarocky na teste bola to Ema :D a nakoniec som si ju asi vymodlila lebo naozaj sa mi narodilo dievcatko 🙂))

Strana
z10