icon

Ako ste volali svoje bábätko, keď bolo ešte v brušku?

terez24
22. feb 2012

Ahojte žienky, len tak ma napadlo ako ste volali svoje bábätko v brušku, keď ste ešte nevedeli či to bude chlapček alebo dievčatko 🙂?

slniecko103
26. feb 2012

vtacatko :D

adelaine
26. feb 2012

..kym som nevedela pohlavie tak zlatinko,fazulka, potom menom 🙂

opica
26. feb 2012

staršieho škvŕňa, mladšieho punťo

bejkatonik
26. feb 2012

pri prvých troch deťoch si nepamätám, bolo to dááávno, ale tohto posledného som volala zlatík - a keď sme sami, hovorím mu tak aj teraz (hoci má 2 riadne krstné mená)

zuzkatko
26. feb 2012

synovy červík alebo votrelec dcérke zuzkatko lebo sme sa nevedeli dohodnúť na mene 😀

babulka123
26. feb 2012

my sme nechceli vediet co cakame a tak cely cas sme hovoril brusku TADEAS... a Ninka oslavuje svoje meniny tym padom 2x.. tadeasa nikdy nevynechame..

nanulik
26. feb 2012

nám povedali že bude dievča ale mala som pocit že sa mýlia tak som bábo nevolala menom ale neutrálne drobček, a ked na poslednom sone povedali že chlapec tak odvtedy to bol Gabrielko
a teraz pri nom celú špajzu a zverinec vymenujem, je to moja buchtička, piškotka, chrobáčik, a klasické sladké výrazy

krtica11
26. feb 2012

ja som maleho volala drobček neskor už Filipko a niekedy aj votrelec 🙂

bambibam
26. feb 2012

prvé - krpec, druhé - mecho , tretie - mišiatko alebo kolotočiar lebo furt sa točil a kopal

pimpulienka
26. feb 2012

Tak ako aj teraz 😉 láska, drobček, pokladík, Taminka, Tamuška..

gabika1710
26. feb 2012

moje babätko oslovujeme v brušku podla toho ako je približne velke..na nete som našla stranku,kde podla tyždna uvadzaju ake je momentalne velke...čiže volali sme ho slivka,citronik,kokosovy orech a teraz je velke ako otvorena dlaň(18tt)... už sa tešim ked sa dozviem pohlavie

pralinka25
26. feb 2012

u nas to bola mala peha 😀 ked sme sa dozvedeli ze to bude chlapcek bol to pehy

maminalenka
27. feb 2012

vrabcek, vrabciatko, babenko...uz 2mesiace je to Zuzanka, ale stale ju tak volame... 🙂

koniarova
27. feb 2012

Nemala som potrebu vymýšľať priblblé zdrobneninky.

maribell
9. mar 2012

ja ho volam bud krpec alebo ked sa snim rozpravam tak zlatko 🙂 ..(pohlavie este nevieme)

kacsik
9. mar 2012

Kým sme nevedeli pohlavie tak to bola krevetka, škriatok a drobček, neskôr bábika a keď sme našli guľky tak odvtedy ho voláme bábiko alebo Mišiačik 🙂

henulienka
9. mar 2012

Mňa vola manžel Mamutko a deti boli Mutko 🙂 Takže mi väčšinou hovoril Mutko-Mamutko 🙂 A spoluležiaca z nemocnice volala svoju malú aj s mužom kačička, tak to bolo také zlaté 🙂

xclusive
9. mar 2012

No ..asi si pomyslis,ze som svihnuta...,ale kedze som vedela,ze to bude chlapcek...ale na mene sme sa s muzom nevedeli dohodnut..tak som ho nechcela volat nejak konkretne..tak som ho volala Franc Jozef 😀 ..Meno sme mu vybrali az tyzden pred porodom ...

yashmin
9. mar 2012

BABATNIK 😀

chelonka
9. mar 2012

že Franc Jozef 😀 😀 😀 😀 si ma tak pobavila

ja nasu volam bud menom, a ked sme nevedeli pohlavie tak andělík, alebo bubikači 😀 😀 😀 😀

charlize
9. mar 2012

Jonatán 🙂
bez ohľadu na pohlavie, aj na meno po pôrode 🙂

veverina
9. mar 2012

My ked sme sa uz dozvedeli ze su to dievcatka,tak sme hornu pomenovali Margaretka a dolnu Zanetka a tak aj su...predtym sa mm do bruska prihovaral ze Dodko 😀 Lebo on sa tak vola..potom prisiel sok ze su dve a nakoniec pre mm dalsi sok,ze obe baby,lebo on chcel chlapcov 😀 Ale potom uz dostali pekne svoje mena,mm vybral Margaretku a ja Žanetku 🙂

petra0801
9. mar 2012

Môj priateľ volal malého bud škrečok,škriatok,drobec,krpec.Ked sme zistili,že to bude chlapec tak sa najprv volal Adam,lenže sme to naposlednu chvíľu zmenili na Tomáša,ale aj tak ho stále voláme drobček alebo škrečok. 😀

moniciak
9. mar 2012

Moje milované dieťatko 🙂

ginger_fox
9. mar 2012

parazit :-P

zuzulik80
14. mar 2012

my volame babenko Sardinka, nakolko sme ho splodili na Sardinii 😉

danka483
14. mar 2012

Charlie- podľa obľúbeného seriálu 😀 😀

adri2211
14. mar 2012

Laska

amulienka
14. mar 2012

Zirafka nasa

katrin54
14. mar 2012

My sme volali naše bábätko drobček..aj mu tak teraz hovoríme lebo je veru drobček 🙂