icon

Ako ste volali svoje bábätko, keď bolo ešte v brušku?

terez24
22. feb 2012

Ahojte žienky, len tak ma napadlo ako ste volali svoje bábätko v brušku, keď ste ešte nevedeli či to bude chlapček alebo dievčatko 🙂?

winona24
14. mar 2012

zlatíčko,láska...a keď sme mali potvrdené pohlavie,tak aj menom.... 😉

mirka7582
14. mar 2012

ahojte bublinka a ked sme vedeli pohlavie aj tak bublinka 😉

digysa
14. mar 2012

Neplecha som ich volala ja (oboch)

Peanut (oriesok) ich volal manzel (anglicky hovoriaci)

gubcikova
14. mar 2012

šušanka-môj muž vymyslel akože nožička a druhé bolo bobák-bobešek

4gubka
14. mar 2012

zrniečko 😀

nef1306
14. mar 2012

červik :D

d_anica
14. mar 2012

My sme ho volali Hrášok, Hráštek, Hrášoček 🙂 lebo na prvom sone bol veľký a guľatý ako hrášok. Pre meno sme sa nevedeli rozhodnúť, takže ostal Hráškom až do pôrodu, aj keď sme vedeli že bude chlapček...

miskaska
14. mar 2012

My sme rozmyslali nad Samkom (ale asi sa tak nakoniec nebude volať), takže zostalo pracovné meno Samček 😀

maryennn1
14. mar 2012

najprv fazuľka, potom slivôčka, tak citrónik a teraz je to gruľka 🙂 Naša malá gruľôčka 🙂

poisonblu
14. mar 2012

ja ho volam tomasko, lebo verim, ze to bude syn :D

mummy01
14. mar 2012

ja som svoje deti nijako specialne nevolala,pri oboch sme skoro vedeli pohlavie tak sme ich volali menom ale ked sestra cakala druheho syna tak sme ho vsetci volali " svištik"ostalo mu to aj nejaku dobu po narodeni 😀

nat_marcipanova
14. mar 2012

Ked bol este celkom malunky-prve tyzdne sme mu vraveli cervik... 🙂 Neskor ho priatel zacal oslovovat laska, ako mna a odkedy vieme pohlavie, obcas nam prietel povie lasky... ale väcsinou mu vravime menom. 😉

lumarque
15. mar 2012

Terminator :D lebo toto tehotenstvo ma neskutocne nici. V kuse som chora, unavena, mam zimnice. Takze toto babo je taky terminator.

veronika_michal
23. mar 2012

Ked som manzelovi pisala smsku,ze sme oficialne tehotni a ze mame malu zubrienku🙂 atak to pre nas ostalo..ale moje sesty ho volaju hrasok alebo fazulka 😀

mia258
23. mar 2012

Bublinka. Neviem prečo, mne to hneď ako prvé "oslovenie" napadlo a zostalo to zatiaľ tak. Možno keď zistíme pohlavie a vyberieme meno, tak sa to zmení 😀

nelicefo
23. mar 2012

My všelijako...🙂)) anjelik,zlatíčko,pokladík,láska naša...a väščinou bublinka.🙂

tibinka22
23. mar 2012

babatinko 😀 aj keď bude mať dva rôčky stále je to moje "babatinko" 🙂

anniicka
23. mar 2012

PAMPELISKA 🙂 a nakoniec mame krasneho RISKA 😀

brinn
27. mar 2012

Drobcek alebo hrosik...kedze tato si hovori hroch, tak v brusku je maly hrosik...

caly8
27. mar 2012

slnečnička 🙂

ducci
27. mar 2012

tiger 🙂 a ostalo jej to aj po narodeni

pingu1
27. mar 2012

buchta

keira
27. mar 2012

chrustik 🙂

kika1111
27. mar 2012

aj sa to bojím napísať :D najprv fazulka, potom votrelec, drobček, bábätko, láska, čudo... 🙂 😅

zuzkazivcak
27. mar 2012

drobcek

jaaty
27. mar 2012

bubu, bubuľka,bubuliatko, bumbuľka, bumbušo, bubik....
... a jej pravé meno je Hanka 😀 (hoci bubu jej zostalo doteraz)

lu2112
27. mar 2012

na ja ho volam votrelec 😀 ale manzel sa na to hneva tak on ho vola malicke alebo zubrienka 😀

lusildazv
27. mar 2012

Aj my sme ho volali votrelec zo zaciatku ale potom sa mi to znepačilo, teraz ho volame iba MALINKE 😲

baramborka
27. mar 2012

miminko , ťuťunko mamičkin , Matúško , Bajbojkin chjapcek šom ♥ 😀 babika , prcek , mrňatko , čikutko 😀 laska najvačšia .. všetko s laskou , nahlas aby počul a on už to pozna , takže mi to opláca kopančekmi 🙂 ♥ hlavne sa snažim už aj menom mu hovorit, aby v tom mal jasno 😀

michaella7
28. mar 2012

chrobátko, drobčátko a aj Mirko sme ho volali 🙂 ja odkedy som otehotnela cítila,že to bude chlapček 😅 😉