Ako ste volali svoje bábätko, keď bolo ešte v brušku?
Ahojte žienky, len tak ma napadlo ako ste volali svoje bábätko v brušku, keď ste ešte nevedeli či to bude chlapček alebo dievčatko 🙂?
ahojte bublinka a ked sme vedeli pohlavie aj tak bublinka 😉
Neplecha som ich volala ja (oboch)
Peanut (oriesok) ich volal manzel (anglicky hovoriaci)
šušanka-môj muž vymyslel akože nožička a druhé bolo bobák-bobešek
zrniečko 😀
červik :D
My sme ho volali Hrášok, Hráštek, Hrášoček 🙂 lebo na prvom sone bol veľký a guľatý ako hrášok. Pre meno sme sa nevedeli rozhodnúť, takže ostal Hráškom až do pôrodu, aj keď sme vedeli že bude chlapček...
My sme rozmyslali nad Samkom (ale asi sa tak nakoniec nebude volať), takže zostalo pracovné meno Samček 😀
najprv fazuľka, potom slivôčka, tak citrónik a teraz je to gruľka 🙂 Naša malá gruľôčka 🙂
ja ho volam tomasko, lebo verim, ze to bude syn :D
ja som svoje deti nijako specialne nevolala,pri oboch sme skoro vedeli pohlavie tak sme ich volali menom ale ked sestra cakala druheho syna tak sme ho vsetci volali " svištik"ostalo mu to aj nejaku dobu po narodeni 😀
Ked bol este celkom malunky-prve tyzdne sme mu vraveli cervik... 🙂 Neskor ho priatel zacal oslovovat laska, ako mna a odkedy vieme pohlavie, obcas nam prietel povie lasky... ale väcsinou mu vravime menom. 😉
Terminator :D lebo toto tehotenstvo ma neskutocne nici. V kuse som chora, unavena, mam zimnice. Takze toto babo je taky terminator.
Ked som manzelovi pisala smsku,ze sme oficialne tehotni a ze mame malu zubrienku🙂 atak to pre nas ostalo..ale moje sesty ho volaju hrasok alebo fazulka 😀
Bublinka. Neviem prečo, mne to hneď ako prvé "oslovenie" napadlo a zostalo to zatiaľ tak. Možno keď zistíme pohlavie a vyberieme meno, tak sa to zmení 😀
My všelijako...🙂)) anjelik,zlatíčko,pokladík,láska naša...a väščinou bublinka.🙂
babatinko 😀 aj keď bude mať dva rôčky stále je to moje "babatinko" 🙂
PAMPELISKA 🙂 a nakoniec mame krasneho RISKA 😀
Drobcek alebo hrosik...kedze tato si hovori hroch, tak v brusku je maly hrosik...
slnečnička 🙂
tiger 🙂 a ostalo jej to aj po narodeni
buchta
chrustik 🙂
aj sa to bojím napísať :D najprv fazulka, potom votrelec, drobček, bábätko, láska, čudo... 🙂 😅
drobcek
bubu, bubuľka,bubuliatko, bumbuľka, bumbušo, bubik....
... a jej pravé meno je Hanka 😀 (hoci bubu jej zostalo doteraz)
na ja ho volam votrelec 😀 ale manzel sa na to hneva tak on ho vola malicke alebo zubrienka 😀
Aj my sme ho volali votrelec zo zaciatku ale potom sa mi to znepačilo, teraz ho volame iba MALINKE 😲
miminko , ťuťunko mamičkin , Matúško , Bajbojkin chjapcek šom ♥ 😀 babika , prcek , mrňatko , čikutko 😀 laska najvačšia .. všetko s laskou , nahlas aby počul a on už to pozna , takže mi to opláca kopančekmi 🙂 ♥ hlavne sa snažim už aj menom mu hovorit, aby v tom mal jasno 😀
chrobátko, drobčátko a aj Mirko sme ho volali 🙂 ja odkedy som otehotnela cítila,že to bude chlapček 😅 😉

zlatíčko,láska...a keď sme mali potvrdené pohlavie,tak aj menom.... 😉