Ako zvládate prvý trimester v tehotenstve?
Caute baby, ste tu niektora v 1. trimestri? Ako sa cítite? Chodite do práce alebo ste doma?😁
Ahoj, ja som 9+6 aktualne. Citim sa netehotne 🤣. V podstate od zaciatku nemam ziadne priznaky, ani unavu, ani nevolnost, proste nic. Chodim do prace (moje vlastne podnikanie).
Do práce chodím, nevoľnosti som mala najhoršie tak 6-7. týždeň, to mi celý deň žalúdok plával, ale nejak som to vydržala. Teraz som začala 10. týždeň a už je to celkom na ústupe, nevoľnosti mávam iba večer. Aspoň dúfam, že už sa nevrátia.
@anonym_autor chodim do prace, grcam v praci na wc, mam tu aj kefku a pastu.
@anonym_autor ja som dnes 7+0tt okrem citlivejší pŕs už od ovulácie nič. Sem tam taká "ťažoba" v podbrušku z ktoreho som niekedy zostrašena keďže som na PN kvôli krvácaniu a predošlým 3 MA.
Držím palceky baby nech je toho nepríjemného čo najmenej ✨
Boze baby, ked toto citam, mne bolo pri oboch detoch priserne zle. Drtili ma do toho choroby, zimnica z tehu ako takeho, v 10tt som pozerala, ze kolko este dni mam do terminu nejako prezit
ja som mala snáď všetky symptómy, ktoré sú s tehotenstvom spájané ... od nevoľností, cez zvracanie, tehotenskú nádchu, zápchu až po bolestivé prsia a maximálnu únavu... našťastie po 12 týždni to ustúpilo (nie všetky, ale tie, ktoré boli pre mňa najviac zaťažujúce). Aktuálne som 17 týždeň a je to naozaj lepšie, tak hlavu hore 🙂

Chodím do prace. Ráno mi je zle, ale potom je už dobre